Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle canım ya senin pozitifliğini yesinler☺ Seninde mi ilk bebeğin olacak eğer Rabbim nasip ederse
Oyyy canımmm benim allahım bağışlasın ve nazarlardan esirgesin 2 buçuk yaşında oğlum var ona hemen ilk gecede kalmıştım ama Doğumdan sonra hiç korunmadım ve hala tık kardeş istiyoruz allahım nasip ederse tabi 🤲🥰bu arada eşimde de bende de çok şükür bi sorun yok demekki zamanı var 🤔😉

Oyyy canımmm benim allahım bağışlasın ve nazarlardan esirgesin 2 buçuk yaşında oğlum var ona hemen ilk gecede kalmıştım ama Doğumdan sonra hiç korunmadım ve hala tık kardeş istiyoruz allahım nasip ederse tabi 🤲🥰bu arada eşimde de bende de çok şükür bi sorun yok demekki zamanı var 🤔😉
Rabbim evladını bağışlasın sağlıklı bir ömür nasip eylesin inşallah canım benim bizde de şuanki kontrollere göre bir sorun yok gibi sadece eşim için ileri harekete biraz az dedi doktorum onun içinde proxeed plus diye bir vitamin verdi☺️ Umarım faydalarını görürüz sağlıkla en hayırlı zamanda kavuşmak nasip olur☺️

Öyle canım tabiiki☺ Ramazanda biraz değerlendirmeler zor olmuştu bıkmadan usanmadan savaştım bir minik annesine doğru gelsin diye ama gelmese de napalım yine çalışmalara başlarız☺☺
Ama ben galiba yoruldum artik bu ayda cikmazsa birakcam hani cocuk yokmu daha diyenlerin agzinada lafi tikayip oturtucam 😃

Ama ben galiba yoruldum artik bu ayda cikmazsa birakcam hani cocuk yokmu daha diyenlerin agzinada lafi tikayip oturtucam 😃
İnşallah olur canım ama başkasına halt yemek düşer. Bunu soranlar hiç bizim psikolojimizi düşünmüyorlar belki biz de çook istiyoruz ya da hiç istemiyoruz bu kimseyi ilgilendirmemeli bence. Sırf bu yüzden memlekete bayrama gitmek istemiyorum gerçekten. Ben de bu haziranda da son kez dener sonra nadasa çekerim mecburiyetten kendimi çünkü yaz tatilinde genelde memleketlere gidiyoruz orada geçiyor okullar kapanınca tatilimiz. Bu kadar kolay değerlendirme olmaz o yüzden

Rabbim evladını bağışlasın sağlıklı bir ömür nasip eylesin inşallah canım benim bizde de şuanki kontrollere göre bir sorun yok gibi sadece eşim için ileri harekete biraz az dedi doktorum onun içinde proxeed plus diye bir vitamin verdi☺ Umarım faydalarını görürüz sağlıkla en hayırlı zamanda kavuşmak nasip olur☺
Aminn canımm çok çok aminnn hemde rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu olur sen rahat ol 🥰🤲

Aminn canımm çok çok aminnn hemde rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu olur sen rahat ol 🥰🤲
İnşallah canım benim, ne demişler bekleyen derviş muradına ermiş😂 bekleyelim öyleyse bat gününü☺️ bat günü tam annemlere bayram tatili için gidiş günüm bir haberle havalara uçmak nasip olur inşallah☺️

Bence bekle canım tam gününde yap
Bekleyeyim canım haklısın, zaten ben geç yumurtluyorum bebeğim de galiba varsa da geç dölleniverir diyeyim biraz daha bekleyim☺️ Ama sol yumurtalığımda bir ağrı var ki sorma gitsin sanki orada bir ceviz birikmiş gibi hissediyorum

Bekleyeyim canım haklısın, zaten ben geç yumurtluyorum bebeğim de galiba varsa da geç dölleniverir diyeyim biraz daha bekleyim☺ Ama sol yumurtalığımda bir ağrı var ki sorma gitsin sanki orada bir ceviz birikmiş gibi hissediyorum

Ben de geçen aya kadar hep adet öncesi başladım. Sonra gözlerim bozuldu rsmen 😅 acaba silik çizgi varmı öyle mi böylemi, programla rengiyle oynamalar sırf çizgi görücem diye. O yüzden bundan sonra geçmeden test yapmam. Emin olamıyorsun zaten

Ben de geçen aya kadar hep adet öncesi başladım. Sonra gözlerim bozuldu rsmen 😅 acaba silik çizgi varmı öyle mi böylemi, programla rengiyle oynamalar sırf çizgi görücem diye. O yüzden bundan sonra geçmeden test yapmam. Emin olamıyorsun zaten
☺️☺️ geçen ay ben de bir sürü belirti hissettim yattım sürekli sanki bebek varmış gibi☺️ ama sonuç yine negatif☺️ bu ay çok dinlemedim diyeyim kendimi yine biraz dinlemiş olabilirim😅😅 Bat a son 3 diyip beklemeye devam o halde ☺️

☺☺ geçen ay ben de bir sürü belirti hissettim yattım sürekli sanki bebek varmış gibi☺ ama sonuç yine negatif☺ bu ay çok dinlemedim diyeyim kendimi yine biraz dinlemiş olabilirim😅😅 Bat a son 3 diyip beklemeye devam o halde ☺

Ben de öyleyim dinlemicem diyorum ama insna ille kaçamak yapıyor 😅😅 şuan en büyük istikrarım bat gelmeden test yapmamak bunda kararlıyım bu ay ovu testi de yapmadım bakalım ne olacak 12 haziran benim daha çooook var

Ben de öyleyim dinlemicem diyorum ama insna ille kaçamak yapıyor 😅😅 şuan en büyük istikrarım bat gelmeden test yapmamak bunda kararlıyım bu ay ovu testi de yapmadım bakalım ne olacak 12 haziran benim daha çooook var
Senin daha çok varmış canım inşallah bat günü onlar yerine çift çizgiyi görürsün☺️☺️

Canlar bacılar bi bakin tekrardan sonradan ikinci cizgi cikmaya basladi şaskinim esimede gosterdim oda var gordum diyo testi atmadan bakayim sonkez dedim ne gorum gri gibi silik cizgi olusmus sizde baksaniz goren varmi ay heyecan basdi 😃🙏🤲

Pozitif bence de :halay:Bana öyle geliyor ki şuan hamişlik haberini aldın bile ve mutluluktan uçuyorsun :KK71::rolleyes:

Back