Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben test yaptım sonuç 1.20 cıktı sonucu boyle cikip sonradan yukselen varmi

Canım ben bu konuda prof oldum artık 😀 şimdi bakıyordum ilk attıklarınds da çok silik var diyecektim ama bi Bkayım deidm bu mesajını gördüm. Umut vermek gibi olmasın ama bence silik çizgi var radar gibi gözlerim geçen ayda arkadasım attı Of yok falan dedim hayır bak var attım testi dedi al bak dedim tekrar aldı baktı hamile 😀😀
Aynen kuzum var gibi bi 15 dakkadan sonra iyice belirginlesdi zaten bende ilk gri gibi gormusdum resimlerden belli olmadi simdi iyice cizgi belirdi herneyse yarin doktora gitcem belli olur kanda artik mslhhh senin gozlerde iyiymis😘 benim bile zor gordugumu hayirliai diyelim be kuzum artik bekleyelim ve gorelim

Canım benimki eşimde sorun azosperm hastası yani sıfır sperm 😑
Hmm ben senle alakali sanmisdim kuzum deme ya peki ilaca basladinizmi umudunu kaybetme olur ins hemde üçüzün olsun kiz inslh duamdasin kun fe ye kun bak bole ornek cok ilacla hamile kalabilen kadinlar tedavi olabilir yasin kac

Kizlar cizginin son durumu bole bi yarim saat icinde falan bole oldu

Eklentiler

• 20190528_173850.jpg
    20190528_173850.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 28
Aynen kuzum var gibi bi 15 dakkadan sonra iyice belirginlesdi zaten bende ilk gri gibi gormusdum resimlerden belli olmadi simdi iyice cizgi belirdi herneyse yarin doktora gitcem belli olur kanda artik mslhhh senin gozlerde iyiymis😘 benim bile zor gordugumu hayirliai diyelim be kuzum artik bekleyelim ve gorelim

Ben bu testlerin çok azizliğine uğradığım için baya inceliyordum 😀😀 inşallah pozitiftir ya kan mı vereceksin yarın

Hmm ben senle alakali sanmisdim kuzum deme ya peki ilaca basladinizmi umudunu kaybetme olur ins hemde üçüzün olsun kiz inslh duamdasin kun fe ye kun bak bole ornek cok ilacla hamile kalabilen kadinlar tedavi olabilir yasin kac
Cok saol canım ya biri bana boyle dua edince cok mutlu oluyorum 22 ye yeni girdim

Cok saol canım ya biri bana boyle dua edince cok mutlu oluyorum 22 ye yeni girdim
Ederiz tabi bacim biz kadinlar birbirimizi anlamamiz lazim bole durumlarda hepimiz ayni yolun yolcusuyuz ayni trene binmis gidiyoruz ins sonumuz hayirli olurda beklediklerimize degsin bari hmm daha kucuksun ins olacak Allahin izniyle buna eminim sabret dua ile duanin acmadigi kilid yoktur❤

Back