Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2.3 çıkmıştı bir kere. Malesef negatifKızlar ben test yaptım sonuç 1.20 cıktı sonucu boyle cikip sonradan yukselen varmi
Bilmiyom ki tatlim ya bekledikce cizgi belirdi cok beklemeden cikdi ama 10 dakka sonra falan simdi iyice belirginlesdi cizgi zatenCanım beklemiş testte oluyo böyle
Aynen oyle cnm kk kadinlari bi baskadirOhhh ne güzelll içini dök rahatla birbirimizden başka kimimiz var ki canım etrafından birine anlatsan ufff yine mi diyip hee diyecek geçiştircek❤
![]()
Aynen kuzum var gibi bi 15 dakkadan sonra iyice belirginlesdi zaten bende ilk gri gibi gormusdum resimlerden belli olmadi simdi iyice cizgi belirdi herneyse yarin doktora gitcem belli olur kanda artik mslhhh senin gozlerde iyiymisCanım ben bu konuda prof oldum artıkşimdi bakıyordum ilk attıklarınds da çok silik var diyecektim ama bi Bkayım deidm bu mesajını gördüm. Umut vermek gibi olmasın ama bence silik çizgi var radar gibi gözlerim geçen ayda arkadasım attı Of yok falan dedim hayır bak var attım testi dedi al bak dedim tekrar aldı baktı hamile
![]()
Inslh tatlim eniyi sonuc kan vermek emin olmak icinBen göremedim ama 30 dkdan sonrasını dikkate almayin. Sonradan idrar buharlastigi için kit üzerinde leke kalabiliyo ama insallah hamilesinizdir
Hmm ben senle alakali sanmisdim kuzum deme ya peki ilaca basladinizmi umudunu kaybetme olur ins hemde üçüzün olsun kiz inslh duamdasin kun fe ye kun bak bole ornek cok ilacla hamile kalabilen kadinlar tedavi olabilir yasin kacCanım benimki eşimde sorun azosperm hastası yani sıfır sperm![]()
Aynen kuzum var gibi bi 15 dakkadan sonra iyice belirginlesdi zaten bende ilk gri gibi gormusdum resimlerden belli olmadi simdi iyice cizgi belirdi herneyse yarin doktora gitcem belli olur kanda artik mslhhh senin gozlerde iyiymisbenim bile zor gordugumu hayirliai diyelim be kuzum artik bekleyelim ve gorelim
Kizlar cizginin son durumu bole bi yarim saat icinde falan bole oldu
Cok saol canım ya biri bana boyle dua edince cok mutlu oluyorum 22 ye yeni girdimHmm ben senle alakali sanmisdim kuzum deme ya peki ilaca basladinizmi umudunu kaybetme olur ins hemde üçüzün olsun kiz inslh duamdasin kun fe ye kun bak bole ornek cok ilacla hamile kalabilen kadinlar tedavi olabilir yasin kac
Inşallah sen hamile olursun da bana dua ederdin hamilelerin duasi kabul olur derlerKizlar cizginin son durumu bole bi yarim saat icinde falan bole oldu
Yok benimde bole olmusdu kackere yukselmedi bacimKızlar ben test yaptım sonuç 1.20 cıktı sonucu boyle cikip sonradan yukselen varmi
Evet cnm yarin randevum vardi zaten kan verrim mutlaka basim cok dönüyoBen bu testlerin çok azizliğine uğradığım için baya inceliyorduminşallah pozitiftir ya kan mı vereceksin yarın
Bu varBaşka testin var mı canım
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahEvet cnm yarin randevum vardi zaten kan verrim mutlaka basim cok dönüyo
Net görünüyorn canım yarın mutlu haberlerini bekliyorumBu var
Bunu sonradan mı yaptın? Burda da var silik çizgi benceBu var
Ederiz tabi bacim biz kadinlar birbirimizi anlamamiz lazim bole durumlarda hepimiz ayni yolun yolcusuyuz ayni trene binmis gidiyoruz ins sonumuz hayirli olurda beklediklerimize degsin bari hmm daha kucuksun ins olacak Allahin izniyle buna eminim sabret dua ile duanin acmadigi kilid yoktur❤Cok saol canım ya biri bana boyle dua edince cok mutlu oluyorum 22 ye yeni girdim
Ay inslhhhh bitanem etmem mi kiz hepinize hergun bol bol dua ederim yine ederim olmasadaInşallah sen hamile olursun da bana dua ederdin hamilelerin duasi kabul olur derler