- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
Hemen kan ver netleştir canımTeşekkür ederimsaol amiiin inşallah ❤
Pazar günü acile gidip vermiştim canım kesinHemen kan ver netleştir canım
Canım test yaptın mı? Adet günün geçmiş bir şey yazmamışsın çok heyecanlandım bakTest yapmadım karnım ağrıyor hasta olmam inşallah. Her ay test yapıyordum akışına bıraktım artık sürpriz olsun diye
doktora gittiğinde ne dedi canım polip için? Aklımda kaldın..Bir daha ki regli donemım den sonra inşallah, bugun farklı Dr a da gideceğim bakalım nolcak
heyecan var mıKızlar bat 6Bu ay regl olursam ovulasyon testi alcam ama karar veremedim acaba şimdi alsam mı içinde gebelik testi olanlardan regl gecikirse test yaparım regl olursa ovulasyona başlarım diyorum ama alsam mı almasam mı bilemedim sizce?
Oyyy seninn güzel yüreğini severim ben canımmNurrhanm Peripellas Ebrulipapatya Canparcamm duyguyigitemre bat geçen ve yaklaşanlar ses verin kızlar, hadi sizden güzel haberler bekliyoruz inşallah Bayram öncesi bayram yapalım beraber
Ins canim persembe yada cuma regl olmam lazim son iki gun cuma test yaparim eger olmassam hamilelik belirtilerim var ama yinede her ay hüsran olduğu icin bu ayda pek umutlanmak istemiyorum sanki bana sakinlik geldi bisey oldu bu ay bana test yapma bile diyo icimdeki ses hayirdir ins her ay cildiran benkenNurrhanm Peripellas Ebrulipapatya Canparcamm duyguyigitemre bat geçen ve yaklaşanlar ses verin kızlar, hadi sizden güzel haberler bekliyoruz inşallah Bayram öncesi bayram yapalım beraber
Canim mslh sen hamilesin dogru goruyorsun rabbim kucaginida doldursun saglicakla bizlerede dua et kuzum umutma darisi bizlere insBen yanlış görmüyorum demiii kızlarre ikincii çizgiii var
Amin saolCanim mslh sen hamilesin dogru goruyorsun rabbim kucaginida doldursun saglicakla bizlerede dua et kuzum umutma darisi bizlere ins
Maalesef âdet oldumYol arkadaşlarımm ben geldim
Ramazan çok fena çarptı beni, pek yazamıyorum koşturmaktan
Hadi bir yoklama yapalım, nasılsınız neler yaptınız ne durumdasınız ❤
Canım test yaptın mı? Adet günün geçmiş bir şey yazmamışsın çok heyecanlandım bak
doktora gittiğinde ne dedi canım polip için? Aklımda kaldın..
heyecan var mı ☺ Az kalmış bata, inşallah olmaz tabiii
Insallah :)) benm bata 3 kaldı zaman zaman özellikle aksamları adet belirtileri yasıyorum acıkcası korkuyorum bu ay takip yapmadım adetim den bir hafta sonra esim 20 gunlüğüne askere gitti olursa surprız olur olmasını cok istiyorum ınsallah haftasonuna kadar olmazsam test yapacagim :))Nurrhanm Peripellas Ebrulipapatya Canparcamm duyguyigitemre bat geçen ve yaklaşanlar ses verin kızlar, hadi sizden güzel haberler bekliyoruz inşallah Bayram öncesi bayram yapalım beraber
Çok değerlendirmeye gerek yok ki, yumurtlama gününe denk geldiyse tek ilişki de yeterOyyy seninn güzel yüreğini severim ben canımmbenim bat yarın adet olcam galiba sinyaller var ama bu ayı çok değerlendiremedik o yüzden beklentimde yok
Ay ben sizi gördükçe dayanamıyorum, benim bile test yapasım geliyor, size maşallahIns canim persembe yada cuma regl olmam lazim son iki gun cuma test yaparim eger olmassam hamilelik belirtilerim var ama yinede her ay hüsran olduğu icin bu ayda pek umutlanmak istemiyorum sanki bana sakinlik geldi bisey oldu bu ay bana test yapma bile diyo icimdeki ses hayirdir ins her ay cildiran benken
Gel canım Haziran bekleyenleri olarak çok kalabalığızMaalesef âdet oldumYeni bat 21 Haziran
Ay dimiiii, eşin askere gitti belki iki kişi karşılarsın onuInsallah :)) benm bata 3 kaldı zaman zaman özellikle aksamları adet belirtileri yasıyorum acıkcası korkuyorum bu ay takip yapmadım adetim den bir hafta sonra esim 20 gunlüğüne askere gitti olursa surprız olur olmasını cok istiyorum ınsallah haftasonuna kadar olmazsam test yapacagim :))
heyecan var mı ☺ Az kalmış bata, inşallah olmaz tabiii
Hep beklenmedik ayda geliyorlar4 kaldıHiç bir regl belirtisi başlamadı henüz sadece göğüslerim bomba gibi Ama bence bu ay olmadı
Hep beklenmedik ayda geliyorlarbende beklemiyordum bu ay olmadı tutmadı dedim hatta bu ay hiç önemsemedim ilişkiden sonra kalktım hemen falan ama sonuç doktora gidiyoruz şimdi kontrole bakalım ilk doktor randevumuz heyecanlıyım biraz. Umarım ki bu ay tutmuştur seninde
Amiiin inşallahHay ağzın bal yesin İnşAllah yaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bol bol dua et hepimizin de Rabbim kucağını doldursun tez zamandaAmiiin inşallahArtık burdakiler benim ailem gibi oldunuz her duamda size de yer var hem hamişlerin duası kabul olurmuş
Amin amin İnşallah haziranda hamiş oluruz.Bu ay en azından bir hamile daha çıkacak topicten, inanıyorumHaziran da toplu haber aldık mı ohhhh
Çok değerlendirmeye gerek yok ki, yumurtlama gününe denk geldiyse tek ilişki de yeteradet olana kadar her daim umutluyuz nasıl sabrediyorsun hiç test yapmadan bugün olmazsan yap bari bi tane
Ay ben sizi gördükçe dayanamıyorum, benim bile test yapasım geliyor, size maşallahe hadi bakalım senin için de Cuma’yı bekleyelim bir şey kalmadı
Gel canım Haziran bekleyenleri olarak çok kalabalığızHaziran bizim ayımız olsun inşallah
Günaydın canım farklı Dr a gittim şükür lü polip değilmiş sadece pıhtıymış oda gitmiş, eşimin ileri hızı düşüktü takviye aldım, bende herhangi ni sıkıntı yok sadece bu pco belası var, dün reglin in 9.günü idi büyümeye başlayan bi yumurta yok dedi, ramazandan sonra reglin in 5.günü giderim hayırlısı artık.doktora gittiğinde ne dedi canım polip için? Aklımda kaldın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?