Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam.ben dün 43 gün sonra adet oldum. Yaa hiç olmamaktan tabiki iyi ama ben bu düzensizlikle nasıl hamile kalıcam 🤔
Canım ovulasyon testi mi kullansan ya da doktor kontrolünde mi takip yaptırsan acaba?
Ben de geldim. yaş 30. bat:16.06.2019
Selam canım hoşgeldin birlikte bekliyoruz 🤗
Daha kesemizi göremedik 😊 bir sürü kan verdim değerlerime bakmaları için
Tam tahmin ettiğimiz gibi ☺️ Beta istemedi mi tekrar? Haftaya keseyi görürsün zaten inşallahhh ❤️
Kızlar merhaba bende aranızdayım 1 sene once 20 haftada bebegımı kaybettım sağlık sorunlarından bukadar bekledık yumurtlamamı takıp ederek hamıle kalmıstım 8. Günüm geç yumurtluyorum ben birde 20 22 arası sızler kacıncı gunlerdesınız sohbet edelım bırlıkte takıp edelım
Hoşgeldin, tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşayıp sağlıkla evladına kavuşursun, biz de buna şahit okuruz inşallah 🤗
Bende de pcos var o yüzden geç yumurtlama oluyor ama oluyor ☺️ Klomen kullanıyorum bakalım hayırlısı,10.günümdeyim 🙏

Tşk ederim canım :KK200: prolaktin seviyesine bakmak istedi, 5 kez klomen kullandım ama 8 kez kullanabilir mişim sanırım yeniden klomen kullandırcak bakalım nasip neyse o olsun. Ama yorulduğumu farkettim ve kabullendim Dr a gidiyorum ama olmayacağını bile bile gidiyorum, alışkanlık haline geldi :halay:
Benim de klomende ikinci ayım, ama ben 3.gün başlıyorum seni neden 5.gün başlatıyor acaba 🤔 hayırlısı diyelim olumsuz duygu düşünceleri kovalım, pozitif olalım, kısa zamanda pozitifi görelim 🤗😍❤️

Ben de ilk defa bu ay ovülasyon testi kullancam internetten labaquick aldım öneriler üzerine bakalım bat 17 haziran🙆🏻‍♀️
Ben daha önce kullandım ama pkolu olduğum için çok verimli bi takip olmadı malesef. Bakalım kızlar bi fikir versin ben de sipariş vereyim. Kızlar ne dersiniz hangi marka alayım

Tam tahmin ettiğimiz gibi ☺ Beta istemedi mi tekrar? Haftaya keseyi görürsün zaten inşallahhh
İstedi canım hepsi cuma günü öğleden sonra çıkıcakmış. Ama büyük ihtimalle ben yarın akşam anneme gidicem ilk üç ay orda kalıcam orda ki doktora gösteririm sonuçlarımı

Ben daha önce kullandım ama pkolu olduğum için çok verimli bi takip olmadı malesef. Bakalım kızlar bi fikir versin ben de sipariş vereyim. Kızlar ne dersiniz hangi marka alayım
bende gittigidiyordan aldm laboquick marka . burda bi bayan almisti set olarak 29.90 na .bnde baktm cok uygun geldi aldm .deneyecem bu ay bakalim insalah işe yarar

mrssoydas mrssoydas ya bizde az önce eşimle bunu konuştuk. Bayram tatili girecek araya doktor kontrolü olmayabilir ama ovulasyon düşünüyorum. Hangi markayı önerirsiniz
Ben de ilk defa bu ay ovülasyon testi kullancam internetten labaquick aldım öneriler üzerine bakalım bat 17 haziran🙆🏻‍♀️
bende gittigidiyordan aldm laboquick marka . burda bi bayan almisti set olarak 29.90 na .bnde baktm cok uygun geldi aldm .deneyecem bu ay bakalim insalah işe yarar
Ben de laboquick kullanıyorum, pcos olduğundan daha kullanışlı bizler için ovulasyon testleri. Ama imkan bulduğun zaman doktor takibi ile bir arada götürmeni tavsiye ederim canım. Ben üç aydır doktor takibindeyim, aynı zamanda ovulasyon testi kullanıp ateş ölçüyorum 😁 ovulasyon da ateş de gayet doktorla uyumlu gidiyor ❤

Bugün de kontrolüm vardı, solda 13mm folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakalım dedi. Geçen ay lh düşük çıkınca çatlatma iğnesi vermişti ama olmadı. Cumartesi yine bakar sanırım ama ben yine de ovulasyon yapıyorum, koyulaşma var gibi. Galiba bu ay çatlatma iğnesine gerek kalmaz, inşallahh 🤗

Ben de laboquick kullanıyorum, pcos olduğundan daha kullanışlı bizler için ovulasyon testleri. Ama imkan bulduğun zaman doktor takibi ile bir arada götürmeni tavsiye ederim canım. Ben üç aydır doktor takibindeyim, aynı zamanda ovulasyon testi kullanıp ateş ölçüyorum 😁 ovulasyon da ateş de gayet doktorla uyumlu gidiyor ❤

Bugün de kontrolüm vardı, solda 13mm folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakalım dedi. Geçen ay lh düşük çıkınca çatlatma iğnesi vermişti ama olmadı. Cumartesi yine bakar sanırım ama ben yine de ovulasyon yapıyorum, koyulaşma var gibi. Galiba bu ay çatlatma iğnesine gerek kalmaz, inşallahh 🤗
Koyulaşma olmadan mı olduktan sonra mı ihtimal daha yüksel acaba 🧐

Canım ovulasyon testi mi kullansan ya da doktor kontrolünde mi takip yaptırsan acaba?

Selam canım hoşgeldin birlikte bekliyoruz 🤗

Tam tahmin ettiğimiz gibi ☺ Beta istemedi mi tekrar? Haftaya keseyi görürsün zaten inşallahhh ❤

Hoşgeldin, tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşayıp sağlıkla evladına kavuşursun, biz de buna şahit okuruz inşallah 🤗
Bende de pcos var o yüzden geç yumurtlama oluyor ama oluyor ☺ Klomen kullanıyorum bakalım hayırlısı,10.günümdeyim 🙏
Amın cnm ıns hepımız en kısa zzamanda kalırız bende pco ypk ama 30 gunde adet oluyorum 20 21. Günde yumurtluyorum ovu testlerıyle sabıt benım anneden gelen bısey annemde eskıden bu gunlerı bılemedıgı ıcın cok zor hamılr kalmıs ama hamıle kaldıgım zaman 16 da yumurtlamıstım ılk kez erken

Benim de klomende ikinci ayım, ama ben 3.gün başlıyorum seni neden 5.gün başlatıyor acaba 🤔 hayırlısı diyelim olumsuz duygu düşünceleri kovalım, pozitif olalım, kısa zamanda pozitifi görelim 🤗😍
Anlamadım ki canım benim de hep 3.gün başlattı diğer Dr lar, ama bu Dr 5.gün dedi bende tmm dedim. Birde dün reglin in 9.günü olmasına rağmen doğru düzgün büyüyen folikül yok dedi hayırlısı bakalım. İnşallah canım yaa Rabbim bekletmesin daha fazla, sayende oldukça pozitifim şuan, umut veriyorsun :KK19: :KK200:

Kızlar benımmadetım yumurtlamaya gore degısıyo 29 32 gunde oluyorum yumurtlamadan 10 gun sonra adet oluyorum genelde benım gıbı opan varmı

De kontrolundemısınız soz cnm benı dr hıc cagatmıyor daha once hamıle kaldıgım ıcın yumurtlamayıda yakıp etme dıyor ama ben bakıyorum cunku gec yumurtluyorum adetlerım 30 32 gunde olmasına ragmen

Koyulaşma olmadan mı olduktan sonra mı ihtimal daha yüksel acaba 🧐
Canım en koyu olduğu gün 12-24 saat içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. Pikten sonra silikleşmeye başlaması da ovulasyonun gerçekleştiğini gösteriyor.pik gördüğün gün ve takip eden 3 gün önemli. Eşinde sıkıntı yoksa 4 gün peş peşe değerlendirebilirsin. Benim ili ay önceki kimyasal gebeliğimde 5 gün değerlendirme olmuştu arka arkaya 🤭🙈

Yumurtlama olduktan sonra yumurta hücresi 24 saat yaşıyor tüplerde. O yüzden yumurtlamadan 24 saat sonra git gide ihtimal düşüyor. Yumurtlama olduğunda içerde sperm olması da önemli, pik göründe değerlendirmenin sebebi de o 😉

Kızlar benımmadetım yumurtlamaya gore degısıyo 29 32 gunde oluyorum yumurtlamadan 10 gun sonra adet oluyorum genelde benım gıbı opan varmı
Yumurtlamadan eminsen 10 gün çok kısa değil mi, doktora sordun mu hiç? Benim de çok uzun değildir, genelde 12-13 gün sürer yumurtlama sonrası. Ama yine de bu durumu doktoruna danış bence. Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan sonra 12-16 gün sonra adet olunuyor, ortalama 14 bu gün süre. Çünkü luteal faz defekti diye bir durum var ve hamileliği zorlaştırıyor malesef..

Eklentiler

• 1412628E-8CCB-4E3E-BCA4-7C8DD5351C51.png
    1412628E-8CCB-4E3E-BCA4-7C8DD5351C51.png
    195,3 KB · Görüntüleme: 29
Yumurtlamadan eminsen 10 gün çok kısa değil mi, doktora sordun mu hiç? Benim de çok uzun değildir, genelde 12-13 gün sürer yumurtlama sonrası. Ama yine de bu durumu doktoruna danış bence. Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan sonra 12-16 gün sonra adet olunuyor, ortalama 14 bu gün süre. Çünkü luteal faz defekti diye bir durum var ve hamileliği zorlaştırıyor malesef..
Dıydum cnm hatta hamıle kaldım ay ben progrsyan kullanmıştım bır oncekı ay adetım 45 gune sarkmıstı onu kullamırken tesadduf hamıle kalmıstım 16 da yumurtlayıp gecen ay 20 de yumurtladım 29 da adet oldum bır dr a sordum sıkıntı yok dedı adete ıkı uc gun kala yumurtlayıp hamıle kalanda var ama ben 15. 30. Gunde progestan kullanıcam 20. Gunde belkı dr angıderım ovu testlerıyle takıp edıcem 15. Gun baslıcam teste dr a msj atcam yarın ıste bılmıyorum bakalım

Back