Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yol arkadaşlarımm ben geldim 🤗

Ramazan çok fena çarptı beni, pek yazamıyorum koşturmaktan 🙄

Hadi bir yoklama yapalım, nasılsınız neler yaptınız ne durumdasınız ❤
Test yapmadım karnım ağrıyor hasta olmam inşallah. Her ay test yapıyordum akışına bıraktım artık sürpriz olsun diye :KK68: :KK48:
Canım test yaptın mı? Adet günün geçmiş bir şey yazmamışsın çok heyecanlandım bak 😍
Bir daha ki regli donemım den sonra inşallah, bugun farklı Dr a da gideceğim bakalım nolcak :işsiz:
doktora gittiğinde ne dedi canım polip için? Aklımda kaldın..
Kızlar bat 6 o_O Bu ay regl olursam ovulasyon testi alcam ama karar veremedim acaba şimdi alsam mı içinde gebelik testi olanlardan regl gecikirse test yaparım regl olursa ovulasyona başlarım diyorum ama alsam mı almasam mı bilemedim sizce?
heyecan var mı ☺️ Az kalmış bata, inşallah olmaz tabiii 🤗

Nurrhanm Nurrhanm Peripellas Peripellas Ebrulipapatya Ebrulipapatya Canparcamm Canparcamm duyguyigitemre duyguyigitemre bat geçen ve yaklaşanlar ses verin kızlar, hadi sizden güzel haberler bekliyoruz inşallah 🙏🙏 Bayram öncesi bayram yapalım beraber 😍🤗
Ins canim persembe yada cuma regl olmam lazim son iki gun cuma test yaparim eger olmassam hamilelik belirtilerim var ama yinede her ay hüsran olduğu icin bu ayda pek umutlanmak istemiyorum sanki bana sakinlik geldi bisey oldu bu ay bana test yapma bile diyo icimdeki ses hayirdir ins her ay cildiran benken😃

Bu ayda adet olursam zaten birakcam artik pes dedim yani 2 senedir her ay dene yoruldum artik 😥

Yol arkadaşlarımm ben geldim 🤗

Ramazan çok fena çarptı beni, pek yazamıyorum koşturmaktan 🙄

Hadi bir yoklama yapalım, nasılsınız neler yaptınız ne durumdasınız ❤
Canım test yaptın mı? Adet günün geçmiş bir şey yazmamışsın çok heyecanlandım bak 😍

heyecan var mı ☺ Az kalmış bata, inşallah olmaz tabiii 🤗
Maalesef âdet oldum :KK43: Yeni bat 21 Haziran

Nurrhanm Nurrhanm Peripellas Peripellas Ebrulipapatya Ebrulipapatya Canparcamm Canparcamm duyguyigitemre duyguyigitemre bat geçen ve yaklaşanlar ses verin kızlar, hadi sizden güzel haberler bekliyoruz inşallah 🙏🙏 Bayram öncesi bayram yapalım beraber 😍🤗
Insallah :)) benm bata 3 kaldı zaman zaman özellikle aksamları adet belirtileri yasıyorum acıkcası korkuyorum bu ay takip yapmadım adetim den bir hafta sonra esim 20 gunlüğüne askere gitti olursa surprız olur olmasını cok istiyorum ınsallah haftasonuna kadar olmazsam test yapacagim :))

Bu ay en azından bir hamile daha çıkacak topicten, inanıyorum 🙏🙏🤗 Haziran da toplu haber aldık mı ohhhh 😁🙏🤗
Oyyy seninn güzel yüreğini severim ben canımm😘😘benim bat yarın adet olcam galiba sinyaller var ama bu ayı çok değerlendiremedik o yüzden beklentimde yok 🤔
Çok değerlendirmeye gerek yok ki, yumurtlama gününe denk geldiyse tek ilişki de yeter 😉 adet olana kadar her daim umutluyuz 😍 nasıl sabrediyorsun hiç test yapmadan 😅 bugün olmazsan yap bari bi tane 😁
Ins canim persembe yada cuma regl olmam lazim son iki gun cuma test yaparim eger olmassam hamilelik belirtilerim var ama yinede her ay hüsran olduğu icin bu ayda pek umutlanmak istemiyorum sanki bana sakinlik geldi bisey oldu bu ay bana test yapma bile diyo icimdeki ses hayirdir ins her ay cildiran benken😃
Ay ben sizi gördükçe dayanamıyorum, benim bile test yapasım geliyor, size maşallah 😂 e hadi bakalım senin için de Cuma’yı bekleyelim bir şey kalmadı 😍
Maalesef âdet oldum :KK43: Yeni bat 21 Haziran
Gel canım Haziran bekleyenleri olarak çok kalabalığız 😁 Haziran bizim ayımız olsun inşallah 🙏🤗

Insallah :)) benm bata 3 kaldı zaman zaman özellikle aksamları adet belirtileri yasıyorum acıkcası korkuyorum bu ay takip yapmadım adetim den bir hafta sonra esim 20 gunlüğüne askere gitti olursa surprız olur olmasını cok istiyorum ınsallah haftasonuna kadar olmazsam test yapacagim :))
Ay dimiiii, eşin askere gitti belki iki kişi karşılarsın onu 🤗 olmazsa da gelmesine az kalmıştır zaten tüm hızıyla çalışmalara devam ☺️ Testini bekliyorum heyecanla 😉❤️

4 kaldı:KK17: Hiç bir regl belirtisi başlamadı henüz sadece göğüslerim bomba gibi :olamaz: Ama bence bu ay olmadı
Hep beklenmedik ayda geliyorlar 😍 bende beklemiyordum bu ay olmadı tutmadı dedim hatta bu ay hiç önemsemedim ilişkiden sonra kalktım hemen falan ama sonuç 🤰 doktora gidiyoruz şimdi kontrole bakalım ilk doktor randevumuz heyecanlıyım biraz. Umarım ki bu ay tutmuştur seninde

Hep beklenmedik ayda geliyorlar 😍 bende beklemiyordum bu ay olmadı tutmadı dedim hatta bu ay hiç önemsemedim ilişkiden sonra kalktım hemen falan ama sonuç 🤰 doktora gidiyoruz şimdi kontrole bakalım ilk doktor randevumuz heyecanlıyım biraz. Umarım ki bu ay tutmuştur seninde

Hay ağzın bal yesin İnşAllah ya :dua: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::emir_bebek:

Bu ay en azından bir hamile daha çıkacak topicten, inanıyorum 🙏🙏🤗 Haziran da toplu haber aldık mı ohhhh 😁🙏🤗

Çok değerlendirmeye gerek yok ki, yumurtlama gününe denk geldiyse tek ilişki de yeter 😉 adet olana kadar her daim umutluyuz 😍 nasıl sabrediyorsun hiç test yapmadan 😅 bugün olmazsan yap bari bi tane 😁

Ay ben sizi gördükçe dayanamıyorum, benim bile test yapasım geliyor, size maşallah 😂 e hadi bakalım senin için de Cuma’yı bekleyelim bir şey kalmadı 😍

Gel canım Haziran bekleyenleri olarak çok kalabalığız 😁 Haziran bizim ayımız olsun inşallah 🙏🤗
Amin amin İnşallah haziranda hamiş oluruz. :dua: :dua:

Günaydın canım farklı Dr a gittim şükür lü polip değilmiş sadece pıhtıymış oda gitmiş, eşimin ileri hızı düşüktü takviye aldım, bende herhangi ni sıkıntı yok sadece bu pco belası var, dün reglin in 9.günü idi büyümeye başlayan bi yumurta yok dedi, ramazandan sonra reglin in 5.günü giderim hayırlısı artık. :işsiz: :dua:

Back