- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz pik olmamış gibi gözüküyor, 1 ya da 2 güne olabilir amaKızlar acil yorum lütfen pik olmuş mu
Teşekkür ederimHenüz pik olmamış gibi gözüküyor, 1 ya da 2 güne olabilir ama
Rica ederim canımTeşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuz çabucak atlatırsınMrb canım Dr göründüm rahimde 2 cm Lik bir polip olduğunu söyledi histereskopi olmamı önerdi, benim içim rahat etmedi yarın farklı 2 Dr a görüncem![]()
gebeliğe engel olabilir de olmayabilir de dedi kafam çok karıştı
Yaa ne kadar etkisi olmuyor deseler de inanmıyorum. Kısa vadede görünmeyen etkiler uzun vadede saçma hastalıklar olarak çıkıyor diye düşünüyorum. Ki hamile kalma sürecindeyiz, ben böyle şeylerde biraz hassasım sanırım kimyasallar falan mümkün olduğunca minimuma inmeli bu dönemlerimizde, yani bence hiç boyatmaİnşallah canım benim, günlerin hepsini değerlendircem durmak yoksonra dinlenmeye geçcem
birşey sorcam canım ben bu aralar saçımı boyatmayı düşünüyordum bir sakınca olur mu acaba☺ Aileden gelen genetik bir beyazlık var saçlarımda 1buçuk 2 ayda kesin dip boya yaptırmalıyım
Kız kardeşimin düğünü var, resimlere bakınca annesini böyle görmesin evladımCanım çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuz çabucak atlatırsınne zaman olacaksın histeroskopi konuştunuz mu?
Yaa ne kadar etkisi olmuyor deseler de inanmıyorum. Kısa vadede görünmeyen etkiler uzun vadede saçma hastalıklar olarak çıkıyor diye düşünüyorum. Ki hamile kalma sürecindeyiz, ben böyle şeylerde biraz hassasım sanırım kimyasallar falan mümkün olduğunca minimuma inmeli bu dönemlerimizde, yani bence hiç boyatmaama illa da boyatacaksan hemen boyat yumurtlamadan çok sonraya bırakma derim ☺
Benim de çok beyazım var, hatta bir tarafımda öbek halindeKız kardeşimin düğünü var, resimlere bakınca annesini böyle görmesin evladımyarın ilk işim gidip boyatmak olsun o halde ☺ Dediğin gibi yumurtlama sürecinin gerisine bırakmamak lazım☺
İnan ben de bazen çok üşeniyorumBenim de çok beyazım var, hatta bir tarafımda öbek halindeson yıllarda şerit olarak gri boyatmak moda oldu da yırtıyorum o açıdan
bir de ben pek düzenli işlerin insanı değilim galiba ilaçlarını bile düzenli kullanamayan biri olarak ayda bir ya da ili ayda bir kuaföre gidemem
bir süre daha bu modayla yürür giderim
![]()
Canım çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuz çabucak atlatırsınne zaman olacaksın histeroskopi konuştunuz mu?
Bir daha ki regli donemım den sonra inşallah, bugun farklı Dr a da gideceğim bakalım nolcak![]()
Ben yaklaşık 9 aydır uğraşıyorum canım, ama ilk defa bu ay ovulasyon testi yaparak takip ettim yumurtamı. İyi ki bu siteye üye olmuşum çok güzel kalpli insanlar seferber oluyor senin sıkıntıların için Allah razı olsun hepsinden. Ben ovulasyon testini ilk burda duydum, internetten sipariş ettim adet bitimimden itibaren takip ettim her gün. Şükür bugün çatladı yumurtam. Önceki aylarda hep yanlış zamanlarda deniyormuşum. İnşallah bu ay tutar bebeğim hayırlısıyla. Sen merak ettiklerini sor bildiğim sürece yardımcı olurum
Merhaba canım, bende polistik over var en son gruba yazmıştım zaten. Adetlerim düzensiz ve henüz adet olmadım. Şuan beklemedeyim. İlaçlarımı kullanıyorum. Adetten sonra ovülasyon testi yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Sende durumlar nasıl?Nihayet vakit buldumliste güncelleme yapıyoruuuuz, eklenmek isteyen çıkmak isteyen belirtebilir
B Begonya92 canım nasılsın adet oldun mu? Yeni bat ne zaman?
E Eceee16 canım nasılsın, listemizde sora sana geldi yinebat yarın ❤ Haberdar et mutlaka bizi
@sukufenazz D Denizyildizi_444 kızlar sizin de üç gün kalmış heyecan doruktatest yapan hemen buraya yazsın emiii
![]()
Canım bende telefon uygulaması kullanıyordum ama yanılttı, ovulasyon testi daha güvenilir geldi banaay inşallah tutar. cuma bugün. allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar. buarada flo diye bi program indirdim ben, adet günlerini falan ekliyosun,kaç gün sürdüğünü falan. gelecek adetin yaklaşınca haber veriyo. ve ovülasyon günü falan yazıyor, hamile kalma şansın çok yüksek bugün diye bildirim geliyor. belki işinize yarar. ben onu deniyim diyorum
Canim hcg testi yapmadinmi ne kadar sabirlisin ☺Mrb benide eklermisiniz son bat 13 nisan dı olmadı daha bugünü de sayarsam 5 gün oldu gecikme