Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acil yorum lütfen pik olmuş mu

Eklentiler

• 1558033255358753410840.jpg
    1558033255358753410840.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 1558033178925515623181.jpg
    1558033178925515623181.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba kızlar, bende ovulasyon testi kullandım bu ay ama hiç yumurtlama olmadı. İdrar yolu enfeksiyonu geçirdim yüksek derecede ondan dolayı olmamıştır yumurtlama diye düşünüyorum böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Mrb canım Dr göründüm rahimde 2 cm Lik bir polip olduğunu söyledi histereskopi olmamı önerdi, benim içim rahat etmedi yarın farklı 2 Dr a görüncem :KK1: :110: gebeliğe engel olabilir de olmayabilir de dedi kafam çok karıştı
Canım çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuz çabucak atlatırsın 🙏 ne zaman olacaksın histeroskopi konuştunuz mu?
İnşallah canım benim, günlerin hepsini değerlendircem durmak yok🤣🤣 sonra dinlenmeye geçcem 😀 birşey sorcam canım ben bu aralar saçımı boyatmayı düşünüyordum bir sakınca olur mu acaba☺ Aileden gelen genetik bir beyazlık var saçlarımda 1buçuk 2 ayda kesin dip boya yaptırmalıyım
Yaa ne kadar etkisi olmuyor deseler de inanmıyorum. Kısa vadede görünmeyen etkiler uzun vadede saçma hastalıklar olarak çıkıyor diye düşünüyorum. Ki hamile kalma sürecindeyiz, ben böyle şeylerde biraz hassasım sanırım kimyasallar falan mümkün olduğunca minimuma inmeli bu dönemlerimizde, yani bence hiç boyatma 😂😁😁 ama illa da boyatacaksan hemen boyat yumurtlamadan çok sonraya bırakma derim ☺

Canım çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuz çabucak atlatırsın 🙏 ne zaman olacaksın histeroskopi konuştunuz mu?

Yaa ne kadar etkisi olmuyor deseler de inanmıyorum. Kısa vadede görünmeyen etkiler uzun vadede saçma hastalıklar olarak çıkıyor diye düşünüyorum. Ki hamile kalma sürecindeyiz, ben böyle şeylerde biraz hassasım sanırım kimyasallar falan mümkün olduğunca minimuma inmeli bu dönemlerimizde, yani bence hiç boyatma 😂😁😁 ama illa da boyatacaksan hemen boyat yumurtlamadan çok sonraya bırakma derim ☺
Kız kardeşimin düğünü var, resimlere bakınca annesini böyle görmesin evladım😀😀 yarın ilk işim gidip boyatmak olsun o halde ☺️ Dediğin gibi yumurtlama sürecinin gerisine bırakmamak lazım☺️

Kız kardeşimin düğünü var, resimlere bakınca annesini böyle görmesin evladım😀😀 yarın ilk işim gidip boyatmak olsun o halde ☺ Dediğin gibi yumurtlama sürecinin gerisine bırakmamak lazım☺
Benim de çok beyazım var, hatta bir tarafımda öbek halinde 🙈 son yıllarda şerit olarak gri boyatmak moda oldu da yırtıyorum o açıdan 😂😂😂 bir de ben pek düzenli işlerin insanı değilim galiba ilaçlarını bile düzenli kullanamayan biri olarak ayda bir ya da ili ayda bir kuaföre gidemem 🤣🤣 bir süre daha bu modayla yürür giderim 😅

Benim de çok beyazım var, hatta bir tarafımda öbek halinde 🙈 son yıllarda şerit olarak gri boyatmak moda oldu da yırtıyorum o açıdan 😂😂😂 bir de ben pek düzenli işlerin insanı değilim galiba ilaçlarını bile düzenli kullanamayan biri olarak ayda bir ya da ili ayda bir kuaföre gidemem 🤣🤣 bir süre daha bu modayla yürür giderim 😅
İnan ben de bazen çok üşeniyorum ☺️ En son hadde gelene kadar bekliyorum ☺️

Bat 9 :KK17: Zaman geçmiyor düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Belirtimi adet öncesi mi bilmem göğüslerde ağrı kasıkta sürekli batma dolgunluk uyku hali (oruçtan olabilir) Rabbim hayırlısını versin hepimize. Bekliyorum :cry:

Ben yaklaşık 9 aydır uğraşıyorum canım, ama ilk defa bu ay ovulasyon testi yaparak takip ettim yumurtamı. İyi ki bu siteye üye olmuşum çok güzel kalpli insanlar seferber oluyor senin sıkıntıların için Allah razı olsun hepsinden. Ben ovulasyon testini ilk burda duydum, internetten sipariş ettim adet bitimimden itibaren takip ettim her gün. Şükür bugün çatladı yumurtam. Önceki aylarda hep yanlış zamanlarda deniyormuşum. İnşallah bu ay tutar bebeğim hayırlısıyla. Sen merak ettiklerini sor bildiğim sürece yardımcı olurum

ay inşallah tutar. cuma bugün. allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar. buarada flo diye bi program indirdim ben, adet günlerini falan ekliyosun,kaç gün sürdüğünü falan. gelecek adetin yaklaşınca haber veriyo. ve ovülasyon günü falan yazıyor, hamile kalma şansın çok yüksek bugün diye bildirim geliyor. belki işinize yarar. ben onu deniyim diyorum

Nihayet vakit buldum 😁 liste güncelleme yapıyoruuuuz, eklenmek isteyen çıkmak isteyen belirtebilir 🤗

B Begonya92 canım nasılsın adet oldun mu? Yeni bat ne zaman?

E Eceee16 canım nasılsın, listemizde sora sana geldi yine 🤗 bat yarın ❤ Haberdar et mutlaka bizi 💐

@sukufenazz D Denizyildizi_444 kızlar sizin de üç gün kalmış heyecan dorukta 🤗 test yapan hemen buraya yazsın emiii 😍
Merhaba canım, bende polistik over var en son gruba yazmıştım zaten. Adetlerim düzensiz ve henüz adet olmadım. Şuan beklemedeyim. İlaçlarımı kullanıyorum. Adetten sonra ovülasyon testi yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Sende durumlar nasıl?

ay inşallah tutar. cuma bugün. allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar. buarada flo diye bi program indirdim ben, adet günlerini falan ekliyosun,kaç gün sürdüğünü falan. gelecek adetin yaklaşınca haber veriyo. ve ovülasyon günü falan yazıyor, hamile kalma şansın çok yüksek bugün diye bildirim geliyor. belki işinize yarar. ben onu deniyim diyorum
Canım bende telefon uygulaması kullanıyordum ama yanılttı, ovulasyon testi daha güvenilir geldi bana

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Back