Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm nden 1 tane gebelik testi yapmiyorsun.belki cikar4 kaldıHiç bir regl belirtisi başlamadı henüz sadece göğüslerim bomba gibi
Ama bence bu ay olmadı
Oh oh sevindim canım yaaGünaydın canım farklı Dr a gittim şükür lü polip değilmiş sadece pıhtıymış oda gitmiş, eşimin ileri hızı düşüktü takviye aldım, bende herhangi ni sıkıntı yok sadece bu pco belası var, dün reglin in 9.günü idi büyümeye başlayan bi yumurta yok dedi, ramazandan sonra reglin in 5.günü giderim hayırlısı artık.![]()
![]()
Ay ne güzel, hadi hayırlı olsun ilk kontrolünHep beklenmedik ayda geliyorlarbende beklemiyordum bu ay olmadı tutmadı dedim hatta bu ay hiç önemsemedim ilişkiden sonra kalktım hemen falan ama sonuç
doktora gidiyoruz şimdi kontrole bakalım ilk doktor randevumuz heyecanlıyım biraz. Umarım ki bu ay tutmuştur seninde
canm nden 1 tane gebelik testi yapmiyorsun.belki cikar
AMin inşallahBol bol dua et hepimizin de Rabbim kucağını doldursun tez zamanda![]()
Adetime 2 gün kala yaptırmıştım pazar günü 102.9 çıkmıştıAy ne güzel, hadi hayırlı olsun ilk kontrolündeğerin kaç çıkmıştı kaç gün önce?
Koskoca bir 3 gun var umarım adet olmam ve hayırlısıyla hamıle kalırım, kalırız ınsallaj cok zormus gercekren bu sürecler :)Ay dimiiii, eşin askere gitti belki iki kişi karşılarsın onuolmazsa da gelmesine az kalmıştır zaten tüm hızıyla çalışmalara devam ☺ Testini bekliyorum heyecanla
❤
Keseyi göremezsin ama en azından betayı tekrarlar, tahlillerini ister belkiAdetime 2 gün kala yaptırmıştım pazar günü 102.9 çıkmıştı
Evet canım bende kan eksikliği ve b12 vitaminim eksik olduğundan önceden geldimKeseyi göremezsin ama en azından betayı tekrarlar, tahlillerini ister belki ☺ Git gel bekliyoruz ❤❤
Amin amin çok çok amin hemdeeBol bol dua et hepimizin de Rabbim kucağını doldursun tez zamanda![]()
anladm..insalah bu sefer pozitif olur canmGeçen ay testlerden sonra hayal kırıklığı çok yaşadımo yüzden günüm geçmeden test yapmak istemedim
Canımm ben anlarım belliydi zaten regl oldumBu ay en azından bir hamile daha çıkacak topicten, inanıyorumHaziran da toplu haber aldık mı ohhhh
Çok değerlendirmeye gerek yok ki, yumurtlama gününe denk geldiyse tek ilişki de yeteradet olana kadar her daim umutluyuz
nasıl sabrediyorsun hiç test yapmadan
bugün olmazsan yap bari bi tane
Ay ben sizi gördükçe dayanamıyorum, benim bile test yapasım geliyor, size maşallahe hadi bakalım senin için de Cuma’yı bekleyelim bir şey kalmadı
Gel canım Haziran bekleyenleri olarak çok kalabalığızHaziran bizim ayımız olsun inşallah
![]()
anladm..insalah bu sefer pozitif olur canm
hosgeldinBen de geldim. yaş 30. bat:16.06.2019
Tşk ederim canımOh oh sevindim canım yaaPcos bende de var malesef, yumurtlama oluyor ama çok geç oluyor 18-20. günlerde oluyor. Ama iki aydır kullanıyorum ikinci ayım, geçen ay 15.gün oldu yumurtlama. Peki neden 5.günü gideceksin?