Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yapmadım henüz. Âdet ağrısına benzer ağrım var İnşallah olmam.sukufenazz adet tarihlerimiz aynıymış test yaptın mı hiç?
İnşallah öyledir canımBi arkadaşımda böyle söylemişti sıvı geliyor diye doğumuna çok az kaldı ☺ Aklıma direk o geldi onda da böyle oldu hamile kalmıştı offf elim ayağım titriyor eşim uyuyor uyandırmak istemiyorum o benden panik olur sabah erken işe gidicek kıyamıyorum uyandırmaya
Neyse önümüzdeki maçlara bakalım artıkKızlaaar canlarım ne zamandır yazamadım, okulda anneler günü etkinliğini atlattık derken şimdi de 19 Mayıs’ın 100.yılına hazırlanıyoruz ☺❤☺ Okusam da yazamıyorum, 13ünde adet oldum, yeni bat 14 Haziransizler nasılsınız doktora gidecek olanlar bat bekleyenler son durumlar nasıl? En kısa zamanda pc başına geçip düzenleme yapıyorum
![]()
Hormon testi için adetliyken gel demişti onu bekliyorum birde prolaktinin testi yaptırıcamİnşallah öyledir canımama git derim bi doktora adetin 3. Günü hormon testi falan yaptır
![]()
ben de yapmadım henüz, hafif arada adet olacakmışım gibi ağrı vuruyor ama bilmiyorum. Son 3 gün kaldı, bakalım ne olacak?Hayır yapmadım henüz. Âdet ağrısına benzer ağrım var İnşallah olmam.
Hayırlısı bakalımben de yapmadım henüz, hafif arada adet olacakmışım gibi ağrı vuruyor ama bilmiyorum. Son 3 gün kaldı, bakalım ne olacak?
Kolay gelsin canım, yeni ay yeni umut inşallah en güzel vakitte gelecek minik kalbin sanaKızlaaar canlarım ne zamandır yazamadım, okulda anneler günü etkinliğini atlattık derken şimdi de 19 Mayıs’ın 100.yılına hazırlanıyoruz ☺❤☺ Okusam da yazamıyorum, 13ünde adet oldum, yeni bat 14 Haziransizler nasılsınız doktora gidecek olanlar bat bekleyenler son durumlar nasıl? En kısa zamanda pc başına geçip düzenleme yapıyorum
![]()
Proxeed plus I esim kullaniyor. Cok iyi bi destekmis 3 ay kullanmak gerekiyor sonuc almak icin. Demek 16 mm yumurta ovu testinxe oyle gorunuyor himmCanlarım merhaba, ben bugün yine doktora gittiimm☺ Doktor alttan muayene etti rahim duvarım sağlıklıymış yumurtam da 16mm olmuş, eşime bir vitamin verdi proceed plus diye kullananınız oldu mu acaba aranızda ☺ Bi de gelince ovülasyon testi yaptım ekte olacak test☺ Bu ay umutluymuş doktorum ben de dedim ki ben her ay umutluyum hocam![]()
Öyleyse değerlendirmek mi lazım canımmProxeed plus I esim kullaniyor. Cok iyi bi destekmis 3 ay kullanmak gerekiyor sonuc almak icin. Demek 16 mm yumurta ovu testinxe oyle gorunuyor himm![]()
Canlarım merhaba, ben bugün yine doktora gittiimm☺ Doktor alttan muayene etti rahim duvarım sağlıklıymış yumurtam da 16mm olmuş, eşime bir vitamin verdi proceed plus diye kullananınız oldu mu acaba aranızda ☺ Bi de gelince ovülasyon testi yaptım ekte olacak test☺ Bu ay umutluymuş doktorum ben de dedim ki ben her ay umutluyum hocam![]()
Bugün iftara misafirim var canım yasüperrr
benim yumurtalarım 18-20mm gibi çarlıyor genellikle. Sen de eğer sakınca yoksa bugünü, yarını ve sonraki günü değerlendir. Bugünü atlarsan bile sonrakileri atlama canım. Yumurta günde 1-2 mm büyüyor. Benim iki iki gidiyor
![]()
Bugün iftara misafirim var canım ya☺Esnemeye mi başlasam acaba![]()
Neyse ben yine edebimle ev sahipliği yapayım, çok yoruldum bugün yarın inşallah kaçırmam değerlendiririzsüper olur bak
![]()