Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyleyse değerlendirmek mi lazım canımm☺ Bi de benim eşimde ciddi bir sorun yokmuş ama ileri hareketi ile yerinde hareket arasındaki oran biraz fazla diye verdi canım doktor☺
Bugun onemli degil yarini obur gunu falan degerlendir. Bizimde hareket problemi var o yuzden verdi proxseedi memnun olanda olmayanda var ama memnun olanlar coginlukta insallah bizde anne oluruz 😙

kızlar ya 7 yıllık bi ilişki sonrası geçen hafta evlendim sonunda. yaklaşık 1 -2 yıldır da inanılmaz çocuk isteği vardı içimde. evlenir evlenmez hamile kalmak istiyorum diyodum. o zamanlar eşim 1 sene falan geçsin bakarız diyodu. şimdi ise sanki bi korku oldu içimde. kendimide hazır hissetmiyorum sanki. çocuklarıda çok severim üstelik. bi yandanda korkuyorum 32 yaşıma giricem diğer ay, ya istediğim zaman hamile kalamazsam diye. varmı böyle şeyler yaşayan?
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun canım yuvanız ❤️ Yaşım geçiyor diye panik yapma, psikolojik olarak gerçekten istemen daha önemli.. birkaç ay evliliğini bir yaşa, tart ☺️ Sonra daha net karar verirsin diye düşünüyorum. Kimin ne zaman hamile kalacağı hiç belli olmuyor, evet yaş faktörü önemli ama belirleyici değil. 20li yaşlarında olup uğraşan da var 40lı yaşlarında hemen hamile kalan da ☺️

Sen şöyle bir iki ay bak bakalım ne istiyorsun, ona göre rutin kontrollerini de yaptır misss gibi başla çalışmalara 🤗☺️ Hadi hayırlısı olsun 💐

Kizlar bugun Diyetisyen e kayıt yaptırdım bakalim polikistik overin düşmanı olan kilolara veda ederim insallah suan 80 kiloyum görseniz inanmazsınız zayıf gözüküyorum ama 20 25 kilo vermem lazım insallah 6 aylık bir süreçte ne kadar vericem sizinle paylaşırım 🙏😊
Ah ne kadar güzel ben de başlicam bakalım 72’yim ben 🙈 pcos için en ideali kilo vermek 👍

Nihayet vakit buldum 😁 liste güncelleme yapıyoruuuuz, eklenmek isteyen çıkmak isteyen belirtebilir 🤗

B Begonya92 canım nasılsın adet oldun mu? Yeni bat ne zaman?

E Eceee16 canım nasılsın, listemizde sora sana geldi yine 🤗 bat yarın ❤️ Haberdar et mutlaka bizi 💐

sukufenazz sukufenazz D Denizyildizi_444 kızlar sizin de üç gün kalmış heyecan dorukta 🤗 test yapan hemen buraya yazsın emiii 😍

Nihayet vakit buldum 😁 liste güncelleme yapıyoruuuuz, eklenmek isteyen çıkmak isteyen belirtebilir 🤗

E Eceee16 canım nasılsın, listemizde sora sana geldi yine 🤗 bat yarın ❤ Haberdar et mutlaka bizi 💐

sukufenazz sukufenazz D Denizyildizi_444 kızlar sizin de üç gün kalmış heyecan dorukta 🤗 test yapan hemen buraya yazsın emiii 😍
Test yapmadım karnım ağrıyor hasta olmam inşallah. Her ay test yapıyordum akışına bıraktım artık sürpriz olsun diye :KK68: :KK48:

E Eceee16 canım nasılsın, listemizde sora sana geldi yine 🤗 bat yarın ❤ Haberdar et mutlaka bizi 💐

Biliyorsun 4 gün önceden başlıyordum testler yapmaya. Geçen ay ilk çıkıp sonra çıkmaması beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Elimde de 1 tane gebelik testi var. Ayın 18'ini bekliyorum. Test yapmadım. Zaten 18'i cumartesine geliyor. Eğer gecikirse de 2 gün gecikmeli kan tahlili yaptırmış olacağım. Ama cumartesi geceye kadar beklerim. Olmazsam Pazar sabah ilk idrarla tek testimi kullanırım.

Canım ramazan yoğunluğu vardı pek ilgilenemedim, 13 mayıs ta regli oldum canım Dr a geldim sıra bekliyorum bakalım ne diyecek. Yeni bat 11 hazıran diyelim İnş gelmez de bebiş haberi alırım :dua: bütün isteyenlere nasip etsin inşallah Rabbim

Kızlaaaarr, pik mi bu☺️ Eğer bu pik se ben geçen ay iki gün önce yumurtlama sanıp çalışmaları bırakmıştım bu ay yakaladım galiba Rabbim sağlıkla hamileliği de bana ve benim gibi isteyen cağnııımmm kaderdaşlarıma nasip etsin inşallah☺️

Eklentiler

• DB13E77D-1312-4435-9493-60FFC09CAEDD.jpeg
    DB13E77D-1312-4435-9493-60FFC09CAEDD.jpeg
    159,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlaaaarr, pik mi bu☺ Eğer bu pik se ben geçen ay iki gün önce yumurtlama sanıp çalışmaları bırakmıştım bu ay yakaladım galiba Rabbim sağlıkla hamileliği de bana ve benim gibi isteyen cağnııımmm kaderdaşlarıma nasip etsin inşallah☺
Gayet pik canım 🤗🤗 test yapmaya devam et, bugün de dahil silindiği gün ve takip eden iki gün çok önemli 🤩 üç gün biraz yorulacaksın ama sonra bekleme aşamasına geçiyorsun inşallah ☺️🙏

Gayet pik canım 🤗🤗 test yapmaya devam et, bugün de dahil silindiği gün ve takip eden iki gün çok önemli 🤩 üç gün biraz yorulacaksın ama sonra bekleme aşamasına geçiyorsun inşallah ☺🙏
İnşallah canım benim, günlerin hepsini değerlendircem durmak yok🤣🤣 sonra dinlenmeye geçcem 😀 birşey sorcam canım ben bu aralar saçımı boyatmayı düşünüyordum bir sakınca olur mu acaba☺️ Aileden gelen genetik bir beyazlık var saçlarımda 1buçuk 2 ayda kesin dip boya yaptırmalıyım

Kızlaaaarr, pik mi bu☺ Eğer bu pik se ben geçen ay iki gün önce yumurtlama sanıp çalışmaları bırakmıştım bu ay yakaladım galiba Rabbim sağlıkla hamileliği de bana ve benim gibi isteyen cağnııımmm kaderdaşlarıma nasip etsin inşallah☺
aminnn... ya ben çok bilinçsizim bu konularda. yaptıklarınız neler bi anlatsanız bu nedir mesela?

aminnn... ya ben çok bilinçsizim bu konularda. yaptıklarınız neler bi anlatsanız bu nedir mesela?
Ben yaklaşık 9 aydır uğraşıyorum canım, ama ilk defa bu ay ovulasyon testi yaparak takip ettim yumurtamı. İyi ki bu siteye üye olmuşum çok güzel kalpli insanlar seferber oluyor senin sıkıntıların için Allah razı olsun hepsinden. Ben ovulasyon testini ilk burda duydum, internetten sipariş ettim adet bitimimden itibaren takip ettim her gün. Şükür bugün çatladı yumurtam. Önceki aylarda hep yanlış zamanlarda deniyormuşum. İnşallah bu ay tutar bebeğim hayırlısıyla. Sen merak ettiklerini sor bildiğim sürece yardımcı olurum

Gayet pik canım 🤗🤗 test yapmaya devam et, bugün de dahil silindiği gün ve takip eden iki gün çok önemli 🤩 üç gün biraz yorulacaksın ama sonra bekleme aşamasına geçiyorsun inşallah ☺🙏
Mrb canım Dr göründüm rahimde 2 cm Lik bir polip olduğunu söyledi histereskopi olmamı önerdi, benim içim rahat etmedi yarın farklı 2 Dr a görüncem :KK1: :110: gebeliğe engel olabilir de olmayabilir de dedi kafam çok karıştı

Back