Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım . Nisa'nın 24 ünde eşimin Doğum günü. İnşallah olur ona bu güzel haberi Doğum gününde veririm 🙏🏼☺️
Ayyy çok güzel olur 🤗🤗 benim 4 yaşında bir de kuzum var, eşimin Doğum gününden bir hafta önce öğrenip sürpriz yapmıştım aynı şekilde 😍 videolarını izleriz hala, mükemmel bir anı olur size de inşallah 🤗

Ayy süper günde 2mm büyüdüğünü düşünürsen pazartesi 20mm olmuş olur muhtemelen ilişki önerir o gün ve sonrasında 🙂 ama bence Pazar da ilişki olsun 😍🤗 güzel haberler gelsin inşallah

Bende de pcos var, o yüzden geç yumurtlama oluyor. Geçen ay 22.gün bu ay da 20.gün oldu gibi.. bakalım neler olacak 🤗
İnşallah bu ay güzel haberler alırız ya ☺️

Kızlar test yaptım negatif İğnenin 14.günüydü bugün 😔
Canım belki henüz çıkmamıştır belli olmaz.. hem adet olursan da üzülme yine beraber bekleriz burada, bizim için her yeni ay yeni döngü, yeni umut demek 🤗 elbet olacak, en hayırlı zamanda gelecek güzel haber 🙏🙏

Benim de bugün yumurtlamadan sonraki 4.günüm, kasık ağrılarım hafifledi, vücut ısım 36,8. belirtilere takılmıyorum aslında iki hamileliğimde de sıfır belirtim olmuştu resmen ☺️

Merhabalar bende geldim güzel bir topik olmuş 👏🏼 22 aydır yasmin kullanıyordum 25 martta yeni paketle başlamam gerekiyordu ama bıraktım bakalım bebek istiyoruz 2017 temmuzda evlendik 😍 bana kalsa haziranda bırakacaktım ama eşim çok istedi . Birde hemen hamile kalmam diye düşünüp bıraktım hayırlısı bakalım . Sat 21 marttı 28 günde bir oluyorum bat 18 nisan olur galiba . Yasmini bıraktım o yüzden değişir mi bilemiyorum . Rutin doktor kontrollerim 6 ayda bir oluyordu en son kasımda gittim herşey yolundaydı . 15 gündür filan folik kullanıyorum . Yumurtlamam galiba 3 ü veya 4 ünde oldu akıntımdan göğsümün ağrısından filan hissettim zaten . 😊

Merhabalar bende geldim güzel bir topik olmuş 👏🏼 22 aydır yasmin kullanıyordum 25 martta yeni paketle başlamam gerekiyordu ama bıraktım bakalım bebek istiyoruz 2017 temmuzda evlendik 😍 bana kalsa haziranda bırakacaktım ama eşim çok istedi . Birde hemen hamile kalmam diye düşünüp bıraktım hayırlısı bakalım . Sat 21 marttı 28 günde bir oluyorum bat 18 nisan olur galiba . Yasmini bıraktım o yüzden değişir mi bilemiyorum . Rutin doktor kontrollerim 6 ayda bir oluyordu en son kasımda gittim herşey yolundaydı . 15 gündür filan folik kullanıyorum . Yumurtlamam galiba 3 ü veya 4 ünde oldu akıntımdan göğsümün ağrısından filan hissettim zaten . 😊
Hadi hayırlı olsun ilk denemen 🤗 umarım çok bekletmeden gelir 🙏

Benimde bugün 2. Günüm ama hala gelen giden yok pco var bende ama önceki 2 ay erken olmuştum gecikmemişti reglime 1 gün kala normal test yaptım negatif çıktı şimdi test yapmaya da cesaretim yok bekliyorum bakalım ne olacak

Canım belki henüz çıkmamıştır belli olmaz.. hem adet olursan da üzülme yine beraber bekleriz burada, bizim için her yeni ay yeni döngü, yeni umut demek 🤗 elbet olacak, en hayırlı zamanda gelecek güzel haber 🙏🙏
Amin inşallah canım Hayırlısı olsun. Ne diyelim çok yıprandım gerçekten

Slm arkadaşlar çok guzel bir topik olmuş umarım hepimize uğur getirir, yaklaşık olarak 2 yıldır tedavi goruyorum henüz gelen giden yok ama umudumu kaybetmedim..benım sorunum pcos ve prolaktin yuksekliği, bu kadar tedavi ye rağmen bir gıdım ilerleme yok her ay negatif i goruyorum :KK1:26 şubatta ki adetten sonra femara kullanmaya başladım gunde 2 olarak çatlama iğnesi de oldum lakin iğnenin 17.gunu kırmızılar gordum, tabi reglim her aykinden çok kısa ve az kanamalı surdu. şuan yoğun bi kasık ve bel ağrısı çekiyorum.regle daha 20 gun var kist mi oldu acaba diye dusunmekten kendimi alıkoyamıyorum :işsiz:

Back