Git tabiii yaaaBugün 12. Gün akıntım geldi aslında çok az :) pazartesi saat 11 de randevum. İlk defa gidicem suç doktora devlette umarım terslemez :)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git tabiii yaaaBugün 12. Gün akıntım geldi aslında çok az :) pazartesi saat 11 de randevum. İlk defa gidicem suç doktora devlette umarım terslemez :)
Ayyy çok güzel olurİnşallah canım . Nisa'nın 24 ünde eşimin Doğum günü. İnşallah olur ona bu güzel haberi Doğum gününde veririm![]()
Yaa ne güzel bir örneksin sen benim içinKimyasal gebelikten yaklasık 45gün sonra hamile kaldım
Darısı basına olsun inşallah
Çevremde o kadar cok aynı durumu yasayan varmıs ki icin rahat olsunYaa ne güzel bir örneksin sen benim içinumarım benim için de aynısı olur
![]()
Çok güzel olmuşAyyy çok güzel olurbenim 4 yaşında bir de kuzum var, eşimin Doğum gününden bir hafta önce öğrenip sürpriz yapmıştım aynı şekilde
videolarını izleriz hala, mükemmel bir anı olur size de inşallah
![]()
İnşallah bu ay güzel haberler alırız yaAyy süper günde 2mm büyüdüğünü düşünürsen pazartesi 20mm olmuş olur muhtemelen ilişki önerir o gün ve sonrasındaama bence Pazar da ilişki olsun
güzel haberler gelsin inşallah
Bende de pcos var, o yüzden geç yumurtlama oluyor. Geçen ay 22.gün bu ay da 20.gün oldu gibi.. bakalım neler olacak![]()
Sanmıyorum tersliyeceğini ama işte devlet ya yoğun oluyor . Geçen ay klomen kullanmıştım dr rahim ince demişti ilaç verdi . Onu merak ediyorum asıl .Git tabiii yaaakızarsa sen de çemkir ona
![]()
Umudunu kaybetme canım belliki bebişin Naz yapıyor:) bir sonraki aya hazırla kendiniKızlar test yaptım negatif İğnenin 14.günüydü bugün![]()
Canım belki henüz çıkmamıştır belli olmaz.. hem adet olursan da üzülme yine beraber bekleriz burada, bizim için her yeni ay yeni döngü, yeni umut demekKızlar test yaptım negatif İğnenin 14.günüydü bugün![]()
Hadi hayırlı olsun ilk denemenMerhabalar bende geldim güzel bir topik olmuş22 aydır yasmin kullanıyordum 25 martta yeni paketle başlamam gerekiyordu ama bıraktım bakalım bebek istiyoruz 2017 temmuzda evlendik
bana kalsa haziranda bırakacaktım ama eşim çok istedi . Birde hemen hamile kalmam diye düşünüp bıraktım hayırlısı bakalım . Sat 21 marttı 28 günde bir oluyorum bat 18 nisan olur galiba . Yasmini bıraktım o yüzden değişir mi bilemiyorum . Rutin doktor kontrollerim 6 ayda bir oluyordu en son kasımda gittim herşey yolundaydı . 15 gündür filan folik kullanıyorum . Yumurtlamam galiba 3 ü veya 4 ünde oldu akıntımdan göğsümün ağrısından filan hissettim zaten .
![]()
İnşallah hepimiz beklemeyelimHadi hayırlı olsun ilk denemenumarım çok bekletmeden gelir
![]()
Amin inşallah canım Hayırlısı olsun. Ne diyelim çok yıprandım gerçektenCanım belki henüz çıkmamıştır belli olmaz.. hem adet olursan da üzülme yine beraber bekleriz burada, bizim için her yeni ay yeni döngü, yeni umut demekelbet olacak, en hayırlı zamanda gelecek güzel haber
![]()
İnşallah kaybetmem bu gidişle kaybedecek gibiyimUmudunu kaybetme canım belliki bebişin Naz yapıyor:) bir sonraki aya hazırla kendini![]()
Allah büyük canım Allahtan istemesini bilelim yeterkiİnşallah kaybetmem bu gidişle kaybedecek gibiyim