12sinde falan adet olursun olmazsanda test yap benceYa ayın 21 ve 22 sinde ağrım oldu sonra 28 ine kadar her gün akıntı. Ovulasyon testş yapmadım net günü bilmiyorum. Akışına bırakmıştım. büyümeyen çatlamayan yumurtamun büyüyesi tuttu
Ya öyle mi diyosun. Bi hafta var daha. Umarım kendimi tutabilirim12sinde falan adet olursun olmazsanda test yap bence
Gecen ay kacinda oldunYa öyle mi diyosun. Bi hafta var daha. Umarım kendimi tutabilirim
İşte onlar hep sorun benim için. Nisan 8 den önceki adetim Şubat 8 di. Ben polikistik over hastasıyım. Yani arada bi ay atladı. Bu ay çok radikal kararlar aldım. Hem ilaçsız regl oldum hem de yumurtlama oldu. Hamile değilsem bile aslında adet olmak bile benim için büyük başarıGecen ay kacinda oldun
Canim bende de ultrasonda pcos gorunuyor hormonlari etkilemiyor ama sogan suyu kullanmdadan once benimde senin gbydi simdibsogan siyu bir de ovulasyon testiyle isi cozmeye calisiyorm. Kullandin mi sogan suyuİşte onlar hep sorun benim için. Nisan 8 den önceki adetim Şubat 8 di. Ben polikistik over hastasıyım. Yani arada bi ay atladı. Bu ay çok radikal kararlar aldım. Hem ilaçsız regl oldum hem de yumurtlama oldu. Hamile değilsem bile aslında adet olmak bile benim için büyük başarı
Başarılarr, umarım sınavın güzel geçer canımKızlaaaaar bana dua edin emi bu gece, yarın sınavım var güzel geçsin
Ağrı zamanı olmuştur bence muhtemelenYa yumurtlama şöyle oldu. İki gün şiddetli ağrım oldu devamında 7 gün kadar akıntım oldu. Bu sürecin neresinde çatladı bilemiyorum. Ovulasyon testi de yapmadım bu ay rahat davrandımbakalım bi 8 mayısı geçireyim de
Ya bi de haftaya anneler günü. Çok heyecanlıyım eğer hamileysem mutluluktan uçarım heralde
evet canım öğretmenim, yarın Ales varÖğretmensin sanırım. Ne sınavı var yarın
Başarılar tatlımAğrı zamanı olmuştur bence muhtemelen
evet canım öğretmenim, yarın Ales varkendi kendime yüksek lisans yapayım diye dert aldım bakalım ne olacak
Anladım benim hem ultrason görüntüsü hem de hormonlar gösteriyordu. İki aydır aspir yağı kullanıyordum hormonları epeyce dengeledi. Soğan suyu geçen yaz birkaç gün denedim ama devamı getiremedim. O yüzden onunla ilgili pek bişey söyleyemem. Bu ay hayıt suyu içtim incir kürü yaptım. Bakalım hayırlısıCanim bende de ultrasonda pcos gorunuyor hormonlari etkilemiyor ama sogan suyu kullanmdadan once benimde senin gbydi simdibsogan siyu bir de ovulasyon testiyle isi cozmeye calisiyorm. Kullandin mi sogan suyu
Başarılar dilerim. Ben de öğretmenim iki hafta önce idarecilik için girdim ben de sınava. Bu tarz şeyler kafa dağıtmak için çok iyi oluyor bence. Güzel bir işe girişmişsin devam etAğrı zamanı olmuştur bence muhtemelen
evet canım öğretmenim, yarın Ales varkendi kendime yüksek lisans yapayım diye dert aldım bakalım ne olacak
mrssoydas basarilar canim
Başarılarr, umarım sınavın güzel geçer canım ☺
Başarılar tatlım
Çok teşekkür ederim şekerlerBaşarılar dilerim. Ben de öğretmenim iki hafta önce idarecilik için girdim ben de sınava. Bu tarz şeyler kafa dağıtmak için çok iyi oluyor bence. Güzel bir işe girişmişsin devam et
22 Mayıs şu günlerde sanırım yumurtlama yaklaştığını hissediyorum ama eşim yok şehir dışında artık gelecek aykaraBat ne zaman senin canm
Bat gününü bekle canım benceYaa inşallah. Ben 8 nisanda adet olmuştum. Pkolu olduğum için periyodum belli olmuyor. Ne zaman test yapıcam bilmiyorum
Başarılar dilerim canım benim inşallah güzel geçerKızlaaaaar bana dua edin emi bu gece, yarın sınavım var güzel geçsin
Inşallah guzel geçer öğretmenimKızlaaaaar bana dua edin emi bu gece, yarın sınavım var güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?