Merhaba canım, bende değişen birşey yok adet de olmadım. Şehir dışındayım iş gereği. O yüzden test yapabilir miyim bilmiyorum. Bikaç güne gelmezse bende test yapıcam gibi görünüyor. Sende durumlar nasıl bat ne zaman?kızlaaaaar özlettiniz kendinizi son durumlarınız ne? Regl olduysanız da yeni batlarınızı yazıp gümbür gümbür başlayalım yeni aya
Ben regl oldum canım, yeni bat 30 Mayıs gözüküyor@Eceee16 B Begonya921917pinkterest @Semaes kızlaaaaar özlettiniz kendinizi son durumlarınız ne? Regl olduysanız da yeni batlarınızı yazıp gümbür gümbür başlayalım yeni aya
Hahahahhh aynenn canım benim bol hamişli bi topik olsun inşallahDönüşü muhteşem olsun
İnşallah hepimizbunlarla dolduralım listeyi hepimizi hamile kalmadan bu topiği terketmek yok
Erken olduğu için olabilir. 5 -3 gün kala daha et sonuçlar verir, aslında adetiniz geçince deneyin.Selamlarben dayanamayıp erkenden kan testi verdim bugün ovülasyunun 7.günü bata da 7 var heyecan yaptım verdim ve tabiki sonuç negatif sizce olmadığı için mi erken olduğu için mi negatif çıktı
Aslında en doğrusu o da işte sabırsızlanıyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim tekrar olur mu diye merak ediyorun biraz daErken olduğu için olabilir. 5 -3 gün kala daha et sonuçlar verir, aslında adetiniz geçince deneyin.
Haklısınız, inşallah bir daha kimyasal olmaz. Buradaki birçok bayandan duydum ama bilmiyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yumurtlamanız ne zamandı, hangi günler değerlendirdinizAslında en doğrusu o da işte sabırsızlanıyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim tekrar olur mu diye merak ediyorun biraz da
Doktorunuz değerlendirme konusunda ne diyor? Biz Urolojiye gittiğimizde 12-14-16 şeklinde gidin demişti, size bir şey dedimiYumurtlamam doktora göre 25i Ovülasyon testine göre 26 olabilir23-24-25-27-29 değerlendirdik sanırım
Anladım. Umarım hamilesinizdir.Yumurtlama ve sonrası 3 gün hamilelik için şans yüksek dedi ben takip için değil hafif bi kanama olmuştu onun için gitmiştim yumurtlama kanamasıdır demişti
İnşallahAnladım. Umarım hamilesinizdir.
Aaaa benden bir tane dahaSelamlarben dayanamayıp erkenden kan testi verdim bugün ovülasyunun 7.günü bata da 7 var heyecan yaptım verdim ve tabiki sonuç negatif sizce olmadığı için mi erken olduğu için mi negatif çıktı
Valla Ovülasyona kadar rahattım ama dün ve bugün acayip meraklardayımAaaa benden bir tane daha ☺☺❤ ben de çok sabırsızlanıp bata 8 varken yaptırmıştım test sonra bir de regl 2 gün geçti diye yaptırdımsonuç negatif bence biraz erken davranmışsın canım bekle biraz umarım senin sonuçlar pozitif çıkar ve bebeğine kavuşursun. Herhangi bir belirtin var mı?
Umarım senin belirtilerin gebelik belirtisidir canım benimValla Ovülasyona kadar rahattım ama dün ve bugün acayip meraklardayımİnşallah canım kasıklarımda ağrı var çok yoğun değil ama orda sanki bir ağırlık hissediyorum ara ara da kramp tarzı hafif kasılmalar oluyor
Aslında bu ay bat gününe kadar yapmayacağım demiştim ama dayanamadımUmarım senin belirtilerin gebelik belirtisidir canım benimtest sonucunu kafana takma biraz daha bekle bence bat gününde gelmezse regl o zaman yeniden yaptır. Biz kadınlar hassas insanlarız negatif sonucunu görünce bir boşluğa düşer gibi oluyoruz.Sonuç ne olursa olsun üzülme çünkü biz de pes etmek yok ☺
Canım bir de belki doğru zamanlarımız gelmemiştir, ben de bu ay 9. Ayıma girdim her ay sonuç hüsran şu anda yine regl oldum 3 gün sonra bitecekAslında bu ay bat gününe kadar yapmayacağım demiştim ama dayanamadımgeçen ay 5 gün kala 12.72 ile öğrenmiştim aklımda deli sorular hadi yine 5 gün kala belli olursa diyorum
Evet gerçekten öyle negatif sonuç biraz sarsmıyor değil
İnşallah çok üzülmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?