Laboquik Ovulasyon Testi alabilirsin. Adetin bittiği günden itibaren kullanmaya başla. Kontrol çizgisiyle diğer çizgi aynı koyulukta olunca yumurtlama günü demektir.Günaydın kızlar ben hic kendimde yumurtlamanın olup olmadığını anlamıyorum siz nasil anlıyorsunuz..
Doktora gittiniz mi hamile kalamama sebebiniz nedir?Selam kızlar ben de geldim aranıza. .inş ugurlu gelir bu grup...2.5 yıllık evli ve hiç korunmadim ...aralıkta aşılama dan dolayı kürtaj oldum. .umudum yok ama yine buralardayim. ..hiç doğal yolla gebe kalmadım..adetin 3.günü bugün ..ne bileyim artık ne yapacagimi bilmiyorum..boşlukta surukleniyor gibiyim ..keşke sizler gibi umudum olaydı biraz
Tesekur ederim belli saatleri varmi dogru sonuç icin önerebileceğiniz?Laboquik Ovulasyon Testi alabilirsin. Adetin bittiği günden itibaren kullanmaya başla. Kontrol çizgisiyle diğer çizgi aynı koyulukta olunca yumurtlama günü demektir.
Sebebi ne acaba solemedilermi?Selam kızlar ben de geldim aranıza. .inş ugurlu gelir bu grup...2.5 yıllık evli ve hiç korunmadim ...aralıkta aşılama dan dolayı kürtaj oldum. .umudum yok ama yine buralardayim. ..hiç doğal yolla gebe kalmadım..adetin 3.günü bugün ..ne bileyim artık ne yapacagimi bilmiyorum..boşlukta surukleniyor gibiyim ..keşke sizler gibi umudum olaydı biraz
Sabah ilk idrarla olmaz. Testi yapmadan 3 saaat önce sıvı alımını durduyorsunuz. Sıvı LH hormonunu olsa da silik gösteriyormuş. Bir de hangi saatte yaptıysanız hergün o saatte yapıyorsunuz.Tesekur ederim belli saatleri varmi dogru sonuç icin önerebileceğiniz?
Tesekur ederim insallah olucak inanıyorummmSabah ilk idrarla olmaz. Testi yapmadan 3 saaat önce sıvı alımını durduyorsunuz. Sıvı LH hormonunu olsa da silik gösteriyormuş. Bir de hangi saatte yaptıysanız hergün o saatte yapıyorsunuz.
Doktora gittiniz mi hamile kalamama sebebiniz nedir?
Bu işler hiç belli olmaz, ummadığın ay bir bakmışsın olmuşHahahahhh çok alemsin kızvallahi bende biraz hain diilim desem yeridir ama bi tane oğlum var öncelikle rabbim hayırlısını versin ama Çin takvimine göre Mayıs erkek oluyor Haziran kız ne kadar doğru allahım bilir ama bu güne kadar baktıklarımız hep doğru çıktı yada denk geldi diyelim bide benim eşim her sabah duş aldığı için gece duş alma konusunda biraz üşengeç tabi arada benim hain saldırılarımla gaflete düştüğü oluyor
Aşılama tuttuysa eşinin sperm sayısı ya da ileri hareketlilikte sıkıntı olabilir mi? Baktırdınız mı? Yıllar yıllar sonra hamile kalanları bile çok duyuyoruz, o yüzden hiç ümitsiz olma.. Allah ol desin yeter ki...Tabiki gittim ..hersey normal ..sebepsiz infertilite. ...Kürtaj dan sonra kanda pıhtılaşmada bakıldı o da temiz çıktı ..ama yok yok yokkk. ...insanlar zamanla böyle deliriyor demek ki....dusunsenize düşük bile yapmadım hiç. ..ilk aşılama yaptı doktor o tuttu ama 9 haftalikten öldgu için kürtaj olmak zorunda kaldım
Canımm adet olmadıysan kan ver yine de, ama negatif bile olsa umudumuzu yitirmeyip yeni döngüyle denemeye, kocaları sıkıştırmaya devam diyoruuuuuzGünaydın kızlar, Pazar günü insanı bu saatte uyandıracak en önemli şey anne olma arzusuymuş demekki. Uyandım içimde bir sızı acaba dedim oldum mu regl, öyle heyecanlandım ki baktım yok bişey☺ Sonra dedim öyleyse gelmediyse regl sıra gebelik testinde, yaptım ve kocaman bir tek çizgisonuç NEGATİF Nasıl canım sıkıldı, hadi şimdi uyu uyuyabilirsen yeniden
yumurtlamanın geç olması sonucu, geç döllenme oluyor canım.Yarın okuldan çıkınca kan vermeye gideyim canım en iyisi, ama heyecan geçti sanki olcağını düşünmüyorum artık. Çünkü ayın 14ünden sonra hiç ilişki yaşamadık. Geç döllenme olayını tam olarak bilmiyorum ama adete yakın bir tarihte olan ilişkiler sonucu mu gerçekleşir
Ben de aksini duydum hepMerhaba, batı bekliyorum canım. Öncesinde yapmak istemedim. Gebelik testi olarak hangisini önerirsiniz o 5 tl olanlar bana pek güven vermiyor yanıltıyor sanki.
yumurtlama kanaması da deniyor, her kadında her zaman olmasa da nadiren görülebiliyormuş canım. Ben de hiç yaşamadım ama belirtiler Ovulasyonu gösteriyor.Kızlar iyi akşamlar. Yumurtlama döneminde çok şiddetli ağrım ve bulantım oldu. Ovulasyon testi yapamadım yumurtlama olmuştur diye umut ediyorum . O ağrılı günlerden iki üç gün sonra da pembe akıntı geldi. Hiç böyle olmazdı. Sizde de oldu mu hiç böyle pembe akıntı
Canım daha var gibi duruyor çok silik çizgi. Ama devam et yükselirse günde iki kereye çıkar, yakalarsın umarımKizlar sizce yaklasmis mi yumurtlama?Eki Görüntüle 2263392
ateş ölçme yöntemi ya da ovulasyon testleriyle takip et garanti olur. Akıntı ya da kasık ağrısı da olabiliyor. Akıntı bende çok fazla olmadığı işin öyle takip edemiyorumGünaydın kızlar ben hic kendimde yumurtlamanın olup olmadığını anlamıyorum siz nasil anlıyorsunuz..
Canım bu kadar ümitsiz ve depresif olma bence. Düzenli gittiğin bir doktorun vardır eminim, gerekirse yine aşılama olur. İstersen başka doktorlara da danış. Ekstra olarak bence eşin de bi ürolojiye görünebilir, spermiyogram isteyebilir.Artık ben de o yıllar yıllar sonra gebe olanlardan ya da olamayanlardan olcam sanırım. .hiç umudum kalmadı. ..doktor 3 ay kendiniz deneyin dedi 2.aşılama öncesi ama doğal yolla hiç olmuyor ki...hiç korunmadik dusunebiliyormusunuz. ..millet korunduğu halde gebe kalıyor!
Canım nasip bazı şeyler, ne kadar sorgulasak da önüne geçemiyoruz.. ben de en çok istenmeyen hamilelik yaşayıp bile isteye doğurmayan ya da doğurup terkedenlere zarar verenlere kızıyorum. Ama elden ne gelir ki..Eşim urologa gitti..sorun yok...2 kez Sperm testi yapıldı gayet iyi çıktı ...yeterli dedi doktor ...Eşim keçi boynuz u özü ve promotil men içti. ...ben soğan kuru yaptım hatta bu ay maydonozlu süte bile oturdum!bal çörek otunu her ay içiyorum ...inofolic Combi kullandim uzun süre ...söylesene daha ne yapayım ne ? Herşeyi yaptım. .millet prezervati f kullanıp hamile kalıyor ya ...yazık ya çok üzülüyorum kendime...ovu testi ile takip de yapıyorum bu ay da yaptım olmadı. ..adet oldum cumartesi...ateş ölcmdyi bilmiyorum. ..yorumlanayi be yapamam
Hala olmadım canım, okuldan şimdi çıkcam yarın da olmazsam kan veririm yine de yoksa yeni dönem beni beklesin çok azimli ve hırslı bir ay olacakCanımm adet olmadıysan kan ver yine de, ama negatif bile olsa umudumuzu yitirmeyip yeni döngüyle denemeye, kocaları sıkıştırmaya devam diyoruuuuuz
yumurtlamanın geç olması sonucu, geç döllenme oluyor canım.
Ya bilmiyorum ki.. Bugün daha kahverengi hatta ince bi çizgi halinde kırmızıydı. Doktora gitsem mi acabqBen de aksini duydum hep ☺ İki hamileliğimi de yumurtlamadan sonraki 11.gün normal testlerle öğrendim ☺ Hayırlısı olsun
yumurtlama kanaması da deniyor, her kadında her zaman olmasa da nadiren görülebiliyormuş canım. Ben de hiç yaşamadım ama belirtiler Ovulasyonu gösteriyor.
Aynen insanlar istemeden yanlışlıkla hamile kalıyo. Şaşırıyorum ben de biz bu kadar uğraşıyoruzArtık bilmiyorum cnm..Sperm sayısı iyi demişti doktor...aşılama öncesi. ...Keçi boynuz özü de kullandık .vitaminde. ...ne güzel insanlar cinsiyet ayarlamaya çalışıyor biz ise 1 kez bile çocuk sahibi olamiyoruzdünya boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?