• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende anlamiyorum test le takip ediyirum. AMA bazen akinti dan anliyorum sumuksu yumurta aki kivami akintidan
Ben hic dikkat atmamışımdır belkide 3 ay oldu istiyoruz 6 aylık evliyim pekte anlamam boyle şeylerden pko var bende insallah engel olmaz 😥

Evet kızlar sonuçlar çıkmış, maalesef negatif artık diğer aya kısmetse☺ birdaha da hiçbir belirtiye inanmayacağım gözümle çift çizgiyi görene kadar
Canim as once yazacaktim ama moralini bozmak istemedim. Telefondaki programlar yaniltiyor. Bende o hatayi yptim. Simdi yumurtlama testi kullaniyorum meger adettin bitimi yumurtluyormusum. Bak su anda program iki gun kaldi diyor yumurtlamaya ama benim yumurtlamam bitti. Sana tavsiyem sende kullan. Moralini enerjini dusurme. Esinde ve sende bir problem yoksa olur. Adet bitimi gun asiri iliskide bulun diger adete kadar. Uzulme 😘

Canim as once yazacaktim ama moralini bozmak istemedim. Telefondaki programlar yaniltiyor. Bende o hatayi yptim. Simdi yumurtlama testi kullaniyorum meger adettin bitimi yumurtluyormusum. Bak su anda program iki gun kaldi diyor yumurtlamaya ama benim yumurtlamam bitti. Sana tavsiyem sende kullan. Moralini enerjini dusurme. Esinde ve sende bir problem yoksa olur. Adet bitimi gun asiri iliskide bulun diger adete kadar. Uzulme 😘
İnsan biraz üzülüyor canım beklentiye giriyoruz ya o yüzden😔 ama umut denilen şey hep olmalı bence☺️ Ben de alcam o ovulasyon testlerinden tatlım onu da denemekte fayda var. Rabbim en hayırlı zamanda en güzel sonuçları bize nasip etsin inşallah ☺️

İnsan biraz üzülüyor canım beklentiye giriyoruz ya o yüzden😔 ama umut denilen şey hep olmalı bence☺ Ben de alcam o ovulasyon testlerinden tatlım onu da denemekte fayda var. Rabbim en hayırlı zamanda en güzel sonuçları bize nasip etsin inşallah ☺
Insallah canim umutsuzluga kapilma sakin.

Pco lular sogan kuru kullaniyor bi arastir istersen. Ve ovulasyon testi kullan tavsiye ederim
Bende regli bitiminden 2 gün sonra başlıycam soğan kürüne artı ovulasyon testi yapicam bakalim bugun yumurtlama günün gibi gozukuyor telefondaki uygulamada göğüslerinde hafif bir ağrı var fakat alıntım hic yok biz yeni evliyiz diyemi gün aşırı birlikye oluyoruz aslında geçen ay kimyasal gebelik geciridgimi düşünüyorum açıkçası regli gibi değildi bu ay bakalim hayirlisi 😊

Yaaa ☺☺ Yavaş yavaş birbirimizi tanımaya başladık denese☺ Yok eğer bebişim çıkmışsa bana doğru yolculuğa çok sevincem ve hemen hamilenin duası kabul olur diyerekten size dualar etmeye başlıycam, sonuç negatif olursa da üzülmeden çalışmalara devam diycem☺ Ama belki çok azcık üzülürüm ona tam söz veremedim şimdi☺
Öyle tabii canım ne de güzel demişsin azıcık üzül, sonra kaldığın yerden devam et 🤗
Kizlar sizce olmus mu bu aksam tekrar yapayim mi
Değil canım, bu akşam olmaz gibi ama yine de yap istersen aklında kal
Öyle tabiki, demekki daha zamanı gelmedi. Şimdi şu ovulasyon testlerinden bir tane edinme zamanı☺
Ayy severim senin pozitifliğini 🤗😍 üzülürsün elbet ama, umudun olduğu sürece güzel olacak her şey 🙏🙏 bence bu ay ovulasyon testlerine ek olarak bir tane de ateş ölçer al, dijital. Ben uzun zamandır ölçüyorum, yardımcı olurum bildiğim kadarıyla ☺️

Bende regli bitiminden 2 gün sonra başlıycam soğan kürüne artı ovulasyon testi yapicam bakalim bugun yumurtlama günün gibi gozukuyor telefondaki uygulamada göğüslerinde hafif bir ağrı var fakat alıntım hic yok biz yeni evliyiz diyemi gün aşırı birlikye oluyoruz aslında geçen ay kimyasal gebelik geciridgimi düşünüyorum açıkçası regli gibi değildi bu ay bakalim hayirlisi 😊
Aynen basla nasil uygulandigini ogren onun disina cikma insallah sonuc alirsin. Gun asiri iliski ihtimali yukseltiyor. Bende bir kimyasal gecirdim daha sonra olmadi. 15 aylik evliyim

Gittikçe daha da sıklaşabilir haberin olsun 😂😂😂 normalden daha uzun sürdüyse, pıhtılı ve yoğun olduysa mümkün canım. Hiç test yapmış mıydın geçen ay? Mutlaka gölge gibi de olsa yakalardın.

Neyse önümüzdeki aylara bakalım 😁😁

Ayrıca ben de yapmıştım soğan kürü, istersen tarif de edebilirim 🤗

Öyle tabii canım ne de güzel demişsin azıcık üzül, sonra kaldığın yerden devam et 🤗

Değil canım, bu akşam olmaz gibi ama yine de yap istersen aklında kal

Ayy severim senin pozitifliğini 🤗😍 üzülürsün elbet ama, umudun olduğu sürece güzel olacak her şey 🙏🙏 bence bu ay ovulasyon testlerine ek olarak bir tane de ateş ölçer al, dijital. Ben uzun zamandır ölçüyorum, yardımcı olurum bildiğim kadarıyla ☺
Pozitif olduğum zaman güzelliklerin daha çabuk geleceğini düşünüyorum canım zaten ben istesem de karamsar olamıyorum ☺️ Ateşölçerim var canım bir tane digital şimdi ovulasyon testi de aldım ☺️ Şu adetim gelsin bakalım ondan sonra beraber bir de o şekilde deneriz☺️

Back