Aynen insanlar istemeden yanlışlıkla hamile kalıyo. Şaşırıyorum ben de biz bu kadar uğraşıyoruz
Biz kısır mi oluyoruz artık. ..yumurta var Sperm var ama çocuk yok ; (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen insanlar istemeden yanlışlıkla hamile kalıyo. Şaşırıyorum ben de biz bu kadar uğraşıyoruz
Dayanamayacağını tahmin etmiştim nedenseKızlar dayanamadım şimdi kan testi yaptırdım, napayım karakterimde var tez canlılıkdua eder misiniz bana hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsin☺
Canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah hayırlısı ile vardır bebiş. Bu arada idrar testi yapmış mıydın?Kızlar dayanamadım şimdi kan testi yaptırdım, napayım karakterimde var tez canlılıkdua eder misiniz bana hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsin☺
YaaaDayanamayacağını tahmin etmiştim nedensehayırlısı olsun canım benim olursa da olmazsa da
tabii gönlüm olmasından yanaaa inşallahhhh
![]()
Sağol canım benim, hepimiz için en hayırlısı nasip olsun inşallahCanım hakkında hayırlısı olsun, inşallah hayırlısı ile vardır bebiş. Bu arada idrar testi yapmış mıydın?
Sonucu haber et bize canım bizde seninle beraber bekliyoruzSağol canım benim, hepimiz için en hayırlısı nasip olsun inşallah☺ İdrar testi dün yaptım canım ama belki daha idrara geçmemiştir diye kan yapayım dedim☺
Kesinlikle haber vercem canım 7 gibi öğrenmiş olurum galibaSonucu haber et bize canım bizde seninle beraber bekliyoruz![]()
Hadi insallahYeni başladım yapmaya dün akıntım olunca. Normalde 18. gün yumurtlama oluyor son 2 aydır.
Bende anlamiyorum test le takip ediyirum. AMA bazen akinti dan anliyorum sumuksu yumurta aki kivami akintidanGünaydın kızlar ben hic kendimde yumurtlamanın olup olmadığını anlamıyorum siz nasil anlıyorsunuz..
Neden umutsuzsun birseye inanmassan olmaz .onunu kesiyorsun dua et yumurtlamalarini takip et inancli ol allah verirSelam kızlar ben de geldim aranıza. .inş ugurlu gelir bu grup...2.5 yıllık evli ve hiç korunmadim ...aralıkta aşılama dan dolayı kürtaj oldum. .umudum yok ama yine buralardayim. ..hiç doğal yolla gebe kalmadım..adetin 3.günü bugün ..ne bileyim artık ne yapacagimi bilmiyorum..boşlukta surukleniyor gibiyim ..keşke sizler gibi umudum olaydı biraz![]()
Hadi güzel haberlerle gel inşallahhKızlar dayanamadım şimdi kan testi yaptırdım, napayım karakterimde var tez canlılıkdua eder misiniz bana hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsin☺
İnşallah canım son 1 saatHadi güzel haberlerle gel inşallahh![]()
Belirtimi var hadi insallah guzel haberlerler gelirsinİnşallah canım son 1 saat☺
Canım telefondaki uygulamama göre yumurtlama zamanını kaçırmadım, daha sonra ayın 16sı gibi göğüs uçlarımda hassasiyet bel ağrısı kasık ağrısı hiç kesilmedi bugünde dahil devam ediyorBelirtimi var hadi insallah guzel haberlerler gelirsin
Yaaa canım benim, ne güzel bir duygu birbirimiz için aynı heyecanları hissetmekAyyy çok heyecanlıyımmmm![]()
Idrarda baktinmi 16 Sindan onceyse yumurtlama idrara yansir.Canım telefondaki uygulamama göre yumurtlama zamanını kaçırmadım, daha sonra ayın 16sı gibi göğüs uçlarımda hassasiyet bel ağrısı kasık ağrısı hiç kesilmedi bugünde dahil devam ediyor ☺ Dün adet olmam lazımdı ama olmadım dedim ben de bekleyip durmayım gideyim vereyim tahlilimi ona göre yoluma bakayım☺
İdrar dün negatif çıkmıştı, belki çıkmaz diye kan vereyim dedimIdrarda baktinmi 16 Sindan onceyse yumurtlama idrara yansir.