• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dayanamadım şimdi kan testi yaptırdım, napayım karakterimde var tez canlılık😀😀😀 dua eder misiniz bana hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsin☺️

Kızlar dayanamadım şimdi kan testi yaptırdım, napayım karakterimde var tez canlılık😀😀😀 dua eder misiniz bana hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsin☺
Dayanamayacağını tahmin etmiştim nedense 😂😂😂 hayırlısı olsun canım benim olursa da olmazsa da 🙏🙏 tabii gönlüm olmasından yanaaa inşallahhhh 🤗🤗🙏

Dayanamayacağını tahmin etmiştim nedense 😂😂😂 hayırlısı olsun canım benim olursa da olmazsa da 🙏🙏 tabii gönlüm olmasından yanaaa inşallahhhh 🤗🤗🙏
Yaaa ☺️☺️ Yavaş yavaş birbirimizi tanımaya başladık denese☺️ Yok eğer bebişim çıkmışsa bana doğru yolculuğa çok sevincem ve hemen hamilenin duası kabul olur diyerekten size dualar etmeye başlıycam, sonuç negatif olursa da üzülmeden çalışmalara devam diycem☺️ Ama belki çok azcık üzülürüm ona tam söz veremedim şimdi☺️

Kizlar sizce olmus mu bu aksam tekrar yapayim mi

Eklentiler

• IMG_20190429_171059.jpg
    IMG_20190429_171059.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 34
Canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah hayırlısı ile vardır bebiş. Bu arada idrar testi yapmış mıydın?
Sağol canım benim, hepimiz için en hayırlısı nasip olsun inşallah☺️ İdrar testi dün yaptım canım ama belki daha idrara geçmemiştir diye kan yapayım dedim☺️

Selam kızlar ben de geldim aranıza. .inş ugurlu gelir bu grup...2.5 yıllık evli ve hiç korunmadim ...aralıkta aşılama dan dolayı kürtaj oldum. .umudum yok ama yine buralardayim. ..hiç doğal yolla gebe kalmadım..adetin 3.günü bugün ..ne bileyim artık ne yapacagimi bilmiyorum..boşlukta surukleniyor gibiyim ..keşke sizler gibi umudum olaydı biraz:KK43:
Neden umutsuzsun birseye inanmassan olmaz .onunu kesiyorsun dua et yumurtlamalarini takip et inancli ol allah verir

Belirtimi var hadi insallah guzel haberlerler gelirsin
Canım telefondaki uygulamama göre yumurtlama zamanını kaçırmadım, daha sonra ayın 16sı gibi göğüs uçlarımda hassasiyet bel ağrısı kasık ağrısı hiç kesilmedi bugünde dahil devam ediyor ☺️ Dün adet olmam lazımdı ama olmadım dedim ben de bekleyip durmayım gideyim vereyim tahlilimi ona göre yoluma bakayım☺️

Canım telefondaki uygulamama göre yumurtlama zamanını kaçırmadım, daha sonra ayın 16sı gibi göğüs uçlarımda hassasiyet bel ağrısı kasık ağrısı hiç kesilmedi bugünde dahil devam ediyor ☺ Dün adet olmam lazımdı ama olmadım dedim ben de bekleyip durmayım gideyim vereyim tahlilimi ona göre yoluma bakayım☺
Idrarda baktinmi 16 Sindan onceyse yumurtlama idrara yansir.

Back