• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay artık Ramazan ben büyük ihtimalle nadas a bırakıcam😂🤗inşallah canımmm benimm senden alcaz ama bence güzel haberi ben öyle hissediyorum ❤🥰
O niye kız, iftar sahur arası sıkıştır kocanı arada 😁😁 ben İzmir’deyim iftar kaçta olur düşün 😂 ona rağmen bu ay olmazsa, kocama karşı hain planlar içerisinde bekliyorum Ramazanı 🤗 valla bana kalırsa da hepimiz birden hamile olcaz gibi hissediyorum 😍😍
Canım benim yaş 34 bu arada
Hemen ekliyorum 😘

O niye kız, iftar sahur arası sıkıştır kocanı arada 😁😁 ben İzmir’deyim iftar kaçta olur düşün 😂 ona rağmen bu ay olmazsa, kocama karşı hain planlar içerisinde bekliyorum Ramazanı 🤗 valla bana kalırsa da hepimiz birden hamile olcaz gibi hissediyorum 😍😍

Hemen ekliyorum 😘
Hahahahhh çok alemsin kız😂😂vallahi bende biraz hain diilim desem yeridir ama bi tane oğlum var öncelikle rabbim hayırlısını versin ama Çin takvimine göre Mayıs erkek oluyor Haziran kız 😂😂ne kadar doğru allahım bilir ama bu güne kadar baktıklarımız hep doğru çıktı yada denk geldi diyelim 😂😂bide benim eşim her sabah duş aldığı için gece duş alma konusunda biraz üşengeç tabi arada benim hain saldırılarımla gaflete düştüğü oluyor🤗🙈🙉🙊

Yaptırdım kızlar iğnemi akşam üzeri 18.30 gibi 🤗 Lh bugün 13çıkmıştı folikülüm de büyüdü diye iğne verdi sanırım ☺ Sağlı sollu ağrım var, inşallah işe değse bu ağrılara bari 🙏

Bu arada 2014’te Nisan ayında hamile kalıp Mayıs’ta öğrenmiştim kızımı. Eşimin Doğum günü 10 Mayıs, büyük bir grup içinde sürpriz yapıp söylemiştim 🤗🤗 eğer bu ay hamilelik olursa yine doğum gününde söylemeyi düşünüyorum 😁😁
Hadi insallahcanim allah kalbine gore versin Tex zamanda 😘

Günaydın kızlar, Pazar günü insanı bu saatte uyandıracak en önemli şey anne olma arzusuymuş demekki. Uyandım içimde bir sızı acaba dedim oldum mu regl, öyle heyecanlandım ki baktım yok bişey☺️ Sonra dedim öyleyse gelmediyse regl sıra gebelik testinde, yaptım ve kocaman bir tek çizgi😔😔😔 sonuç NEGATİF 😢😢 Nasıl canım sıkıldı, hadi şimdi uyu uyuyabilirsen yeniden😢

Yaptırdım kızlar iğnemi akşam üzeri 18.30 gibi 🤗 Lh bugün 13çıkmıştı folikülüm de büyüdü diye iğne verdi sanırım ☺ Sağlı sollu ağrım var, inşallah işe değse bu ağrılara bari 🙏

Bu arada 2014’te Nisan ayında hamile kalıp Mayıs’ta öğrenmiştim kızımı. Eşimin Doğum günü 10 Mayıs, büyük bir grup içinde sürpriz yapıp söylemiştim 🤗🤗 eğer bu ay hamilelik olursa yine doğum gününde söylemeyi düşünüyorum 😁😁
Süper bir hediye olur bu inşallah 🥰

Benim yaş da 26 canım bu arada 😊

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, Pazar günü insanı bu saatte uyandıracak en önemli şey anne olma arzusuymuş demekki. Uyandım içimde bir sızı acaba dedim oldum mu regl, öyle heyecanlandım ki baktım yok bişey☺ Sonra dedim öyleyse gelmediyse regl sıra gebelik testinde, yaptım ve kocaman bir tek çizgi😔😔😔 sonuç NEGATİF 😢😢 Nasıl canım sıkıldı, hadi şimdi uyu uyuyabilirsen yeniden😢
Canım belki geç döllenmedir idrarda hemen çıkmaz belki kan verdirip baktır istersen

Yarın okuldan çıkınca kan vermeye gideyim canım en iyisi, ama heyecan geçti sanki olcağını düşünmüyorum artık. Çünkü ayın 14ünden sonra hiç ilişki yaşamadık. Geç döllenme olayını tam olarak bilmiyorum ama adete yakın bir tarihte olan ilişkiler sonucu mu gerçekleşir

Canım belki geç döllenmedir idrarda hemen çıkmaz belki kan verdirip baktır istersen
Yarın okuldan çıkınca kan vermeye gideyim canım en iyisi, ama heyecan geçti sanki olcağını düşünmüyorum artık. Çünkü ayın 14ünden sonra hiç ilişki yaşamadık. Geç döllenme olayını tam olarak bilmiyorum ama adete yakın bir tarihte olan ilişkiler sonucu mu gerçekleşir

Yani ovülasyonun son zamanları oluyor sanırım bat geçtikten bi kaç gün sonra bile yükselişi sonradan olanlar oluyormuş kan daha garanti yada erken gebelik testi alıp yapabilirsin ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim onunla

Yani ovülasyonun son zamanları oluyor sanırım bat geçtikten bi kaç gün sonra bile yükselişi sonradan olanlar oluyormuş kan daha garanti yada erken gebelik testi alıp yapabilirsin ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim onunla
Anladım canım, bir de onları deneyim bakayım. Olmadı bir sonraki dönem için ovulasyon testlerinden alıp bir de takibi onlarla yapayım ☺️

Anladım canım, bir de onları deneyim bakayım. Olmadı bir sonraki dönem için ovulasyon testlerinden alıp bir de takibi onlarla yapayım ☺
Sen yinede garanti kan testi yaptır orda mutlaka çıkacaktır diye düşünüyorum 😊 evet ovülasyon testiyle deneyebilirsin birde ateş takibi yapanlarda baya çok oda doğru sonuç veriyormuş

Sen yinede garanti kan testi yaptır orda mutlaka çıkacaktır diye düşünüyorum 😊 evet ovülasyon testiyle deneyebilirsin birde ateş takibi yapanlarda baya çok oda doğru sonuç veriyormuş
Ateş takibini de detaylı öğrenmem gerekecek o halde☺️ Bebek istemeye karar verdiğimiz zaman hemen oluverecek sanıyordum halbuki ne stresli zamanlarmış bilemedim önceden. Şimdi evlenecek herkese sakın beklemeyin diyorum o kadar yoruldum. Rabbim bunun için senelerce uğraş veren herkese sabır versin, güç versin, şifa versin

Ateş takibini de detaylı öğrenmem gerekecek o halde☺ Bebek istemeye karar verdiğimiz zaman hemen oluverecek sanıyordum halbuki ne stresli zamanlarmış bilemedim önceden. Şimdi evlenecek herkese sakın beklemeyin diyorum o kadar yoruldum. Rabbim bunun için senelerce uğraş veren herkese sabır versin, güç versin, şifa versin
Aynen bende 😀 hemencik olsun hemencik belli olsun istiyor insan 😅

Aynen bende 😀 hemencik olsun hemencik belli olsun istiyor insan 😅
Ben zaten karakter olarak da biraz tez canlı biraz da sabırsız sayılabilirim☺️ Böyle olunca işim gerçekten çook zor☺️ Eşimin benden daha zor her idrar testinde ağlamaktan gözleri şiş bir insan görüyor karşısında 😎

Ben zaten karakter olarak da biraz tez canlı biraz da sabırsız sayılabilirim☺ Böyle olunca işim gerçekten çook zor☺ Eşimin benden daha zor her idrar testinde ağlamaktan gözleri şiş bir insan görüyor karşısında 😎
Ay aynı ben 😅😅 ovülasyon geçsin hemen çıksın istiyorum günler zor geçiyor 🤭😅😅 ama ille de beklemek gerekiyor tabikide, eşler mecburen katlanacak bize de kolaymı 🤭😅

Ay aynı ben 😅😅 ovülasyon geçsin hemen çıksın istiyorum günler zor geçiyor 🤭😅😅 ama ille de beklemek gerekiyor tabikide, eşler mecburen katlanacak bize de kolaymı 🤭😅
Tabiki gülü seven dikenine katlanacak🥰🥰 Ama Allah nasip eder de bir evlat verirse bize sorcam bugünlerin hesabını ona☺️ Öyle her istediği zaman her istediği şeyler olmayacak ☺️ Sen bizi az mı uğraştırdın diyeceğim☺️

Tabiki gülü seven dikenine katlanacak🥰🥰 Ama Allah nasip eder de bir evlat verirse bize sorcam bugünlerin hesabını ona☺ Öyle her istediği zaman her istediği şeyler olmayacak ☺ Sen bizi az mı uğraştırdın diyeceğim☺
Al bende de o kadar o minnoş popişini ısıracağım bende 😅😅

Hayalini kurduğumuz şeyleri yaşarız inşallah en kısa zamanda 🥰❣️

Back