• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
VAr kuzum ya 10 Mayıs ovülasyon yeni geçti

bende ovülasyon takibi yaptım bu ay, geçen au kimyasal gebelik geçirdim
Yaa Allah bir daha yaşatmasın inşallah canım benim çok geçmiş olsun, öyleyse 10 Mayısı da senin için heyecanla bekleriz ☺️ Sonra da mutlu haberle beraber seviniriz inşallah ☺️

Kızlar iyi akşamlar. Yumurtlama döneminde çok şiddetli ağrım ve bulantım oldu. Ovulasyon testi yapamadım yumurtlama olmuştur diye umut ediyorum . O ağrılı günlerden iki üç gün sonra da pembe akıntı geldi. Hiç böyle olmazdı. Sizde de oldu mu hiç böyle pembe akıntı

Kızlar iyi akşamlar. Yumurtlama döneminde çok şiddetli ağrım ve bulantım oldu. Ovulasyon testi yapamadım yumurtlama olmuştur diye umut ediyorum . O ağrılı günlerden iki üç gün sonra da pembe akıntı geldi. Hiç böyle olmazdı. Sizde de oldu mu hiç böyle pembe akıntı
İyi akşamlar canım. Bazen yumurta çatladığında pembe akıntı gelebiliyor canım. Normal bir durum yani. Yumurtlama gününü değerlendirdiysen inşallah tutmuştur.

İyi akşamlar canım. Bazen yumurta çatladığında pembe akıntı gelebiliyor canım. Normal bir durum yani. Yumurtlama gününü değerlendirdiysen inşallah tutmuştur.
Teşekkür ederim cevabınız için. Pkolu olduğum için yumurtlama her ay olmuyor ve ben hiç karşılaşmayınca daha önce garipsedim ya. Yani iki güne bir ilişki oldu. Umarım tutmuştur.

Kizlar sizce yaklasmis mi yumurtlama?
IMG_20190428_230922.jpg

Günaydın kızlar ben hic kendimde yumurtlamanın olup olmadığını anlamıyorum siz nasil anlıyorsunuz..

Selam kızlar ben de geldim aranıza. .inş ugurlu gelir bu grup...2.5 yıllık evli ve hiç korunmadim ...aralıkta aşılama dan dolayı kürtaj oldum. .umudum yok ama yine buralardayim. ..hiç doğal yolla gebe kalmadım..adetin 3.günü bugün ..ne bileyim artık ne yapacagimi bilmiyorum..boşlukta surukleniyor gibiyim ..keşke sizler gibi umudum olaydı biraz:(

Back