- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
Hsb canjm aminnHoşgeldiniz şekerler, Hadi hayırlı olsun, topiğimiz uğurlu gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsb canjm aminnHoşgeldiniz şekerler, Hadi hayırlı olsun, topiğimiz uğurlu gelsin![]()
Günaydııın kızlaaaarbugün kontrolüm vardı, sağdaki yumurtam 20mm, soldaki 13mm olmuş. Çatlar mı dedim (çünkü dün ovulasyon testim çooook silikti), lh ve e2 bakalım duruma göre çatlatma iğnesi yaparız dedi. Kan verdim bekliyorum.
Canım damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı, halimiz anacımız aynı ☺ Sıkıntımızı paylaştıkça rahatlıyoruz, bilgilerimizi paylaştıkça öğreniyoruzSevinçlerimize de paylaşırız inşallah en kısa zamanda
yarın güzel haberler gelsin senden pazarımız şenlensin
Ağzından bal damlıyor canım, umarım hepimizz çok güzel hayırlı haberle şenlenirizGünaydııın kızlaaaarbugün kontrolüm vardı, sağdaki yumurtam 20mm, soldaki 13mm olmuş. Çatlar mı dedim (çünkü dün ovulasyon testim çooook silikti), lh ve e2 bakalım duruma göre çatlatma iğnesi yaparız dedi. Kan verdim bekliyorum.
Canım damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı, halimiz anacımız aynı ☺ Sıkıntımızı paylaştıkça rahatlıyoruz, bilgilerimizi paylaştıkça öğreniyoruzSevinçlerimize de paylaşırız inşallah en kısa zamanda
Tam bir detoks olacak bu ay senin içinEşinle de özleşirsiniz hem daha iyi olur belki
enfeksiyon az da olsa çözmeye çalış canım hamilelik gerçekleşse bile enfeksiyon doktorların istemediği bir durum. Boool su iç. Yeni bat ne yazalım ☺
yarın ilk işim buraya yazmak olacak
25 mayıs ınsallaj :) esim gitmeden yumurtlama gunu denk geliyor olur ya belki bir surpriz olur mayıs ayında :))Günaydııın kızlaaaarbugün kontrolüm vardı, sağdaki yumurtam 20mm, soldaki 13mm olmuş. Çatlar mı dedim (çünkü dün ovulasyon testim çooook silikti), lh ve e2 bakalım duruma göre çatlatma iğnesi yaparız dedi. Kan verdim bekliyorum.
Tam bir detoks olacak bu ay senin içinEşinle de özleşirsiniz hem daha iyi olur belki
enfeksiyon az da olsa çözmeye çalış canım hamilelik gerçekleşse bile enfeksiyon doktorların istemediği bir durum. Boool su iç. Yeni bat ne yazalım ☺
Bu arada yas 26 :)25 mayıs ınsallaj :) esim gitmeden yumurtlama gunu denk geliyor olur ya belki bir surpriz olur mayıs ayında :))
Canım adet olana kadar gün aşırı deneyebilirsiniz bir ay. Haftada iki az bence, önemli plan yumurtlama zamanını tutturmak tabii, bilmiyorsan düzenli gün aşırı dene.Hamilelik şansını artırmak icin kac günde bir ilişki öneriyorsunuz gittiğim doktor haftada 2 kere iliskiye giriyorsanız 1 yıl gibi bir sürede olmuyorsa sorun var demektir demişti..
İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız ve sağlıklı bir bebek olarak doğarMerhaba kızlar bugün doktora gittik ilk kontrol . Geçen hafta Cuma beta 77 .6 dı Pazartesi 650 bugün 5100 olmuş keseyi minicik görebildik 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz darısı tüm isteyenlere ❤
Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce ilk akıntım çoktu sonra kupkuru olmuştum ki benim normalde hep akıntım olurMerhabalar canlar, nasılsınız bakalımBenim bat a son 1
Ara ara gidip inşallah regl başlamamıştır diyorum
Ama aklıma takılan bir soru var, regl olmamamıza yakın akıntı oluyor muydu ya
İnanın benim artık beynim durdu şuanda kupkuruyum ben bu da hamilelik belirtsii olabilir mi
Test yapıp negatifi görmekten inanın bıktım bu sefer günüm geçene kadar beklemek istiyorum
Canım artık herşeyi hamileliğe yormaya başladım, bir gün kaldı reglime ama bana sor sanki geçmiyor, bir elim teste gidiyor bir elim negatif sonucundan korkuyo. Çünkü ben karakter olarakta çok hassas bir insanım hemen bırakıyorum kendimiBende hamile olduğumu öğrenmeden önce ilk akıntım çoktu sonra kupkuru olmuştum ki benim normalde hep akıntım olur
Ben bir gün geçince yapmıştım sabah ama yoksa bence çıkmazdı ilk değerim düşüktü çizgi silikti . Bence bekle canımCanım artık herşeyi hamileliğe yormaya başladım, bir gün kaldı reglime ama bana sor sanki geçmiyor, bir elim teste gidiyor bir elim negatif sonucundan korkuyo. Çünkü ben karakter olarakta çok hassas bir insanım hemen bırakıyorum kendimi![]()
Tek çare beklemek canım dediğin gibi, bize de hayırlısıyla nasip olur inşallahBen bir gün geçince yapmıştım sabah ama yoksa bence çıkmazdı ilk değerim düşüktü çizgi silikti . Bence bekle canım
Canım bi de benim yumurtlama gününden 2 gün sonra göğüs ağrısı başladı özellikle uç kısımlarında, şimdi de böyle sanki iğne batırıp çıkarıyorlar.Sen böyle şeyler hissettin mi hiç?Ben bir gün geçince yapmıştım sabah ama yoksa bence çıkmazdı ilk değerim düşüktü çizgi silikti . Bence bekle canım
Bende normalde de pek akıntı olmaz ☺Merhabalar canlar, nasılsınız bakalım☺☺ Benim bat a son 1 ☺☺ Ara ara gidip inşallah regl başlamamıştır diyorum ☺ Ama aklıma takılan bir soru var, regl olmamamıza yakın akıntı oluyor muydu ya☺ İnanın benim artık beynim durdu şuanda kupkuruyum ben bu da hamilelik belirtsii olabilir mi☺ Test yapıp negatifi görmekten inanın bıktım bu sefer günüm geçene kadar beklemek istiyorum
Seni mi kırcam patlatayım gitsin bir test öyleyseBende normalde de pek akıntı olmaz ☺hamile kaldığım aylarda da olmadı. Ama büyük çoğunluğa bakarsak akıntı da gebelik belirtisi der
hiç takılma belirtilere, yarın değil mi adet günün ne de olsa patlat sabah bir test, gözümüz gönlümüz açıldın
İnşallah canım benimYaptırdım kızlar iğnemi akşam üzeri 18.30 gibiLh bugün 13çıkmıştı folikülüm de büyüdü diye iğne verdi sanırım ☺ Sağlı sollu ağrım var, inşallah işe değse bu ağrılara bari
Bu arada 2014’te Nisan ayında hamile kalıp Mayıs’ta öğrenmiştim kızımı. Eşimin Doğum günü 10 Mayıs, büyük bir grup içinde sürpriz yapıp söylemiştimeğer bu ay hamilelik olursa yine doğum gününde söylemeyi düşünüyorum
![]()
Çok güzel canım Maşallah allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar bugün doktora gittik ilk kontrol . Geçen hafta Cuma beta 77 .6 dı Pazartesi 650 bugün 5100 olmuş keseyi minicik görebildik 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz darısı tüm isteyenlere ❤
Canım tekrarladın mı testi ne yaptın?Kızlar bat 1 Mayıs. Orda hafif bir çizgi var sizce kuruma çizgisi mi emin olamadım. Bikaç gün sonra tekrarlıycam
Hadi inşallah canım benim rabbim gönlüne ve gönlümüze göre versin inşallah değcek canımYaptırdım kızlar iğnemi akşam üzeri 18.30 gibiLh bugün 13çıkmıştı folikülüm de büyüdü diye iğne verdi sanırım ☺ Sağlı sollu ağrım var, inşallah işe değse bu ağrılara bari
Bu arada 2014’te Nisan ayında hamile kalıp Mayıs’ta öğrenmiştim kızımı. Eşimin Doğum günü 10 Mayıs, büyük bir grup içinde sürpriz yapıp söylemiştimeğer bu ay hamilelik olursa yine doğum gününde söylemeyi düşünüyorum
![]()