Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle kaldı

Eklentiler

• IMG_0748.JPG
    83,7 KB · Görüntüleme: 33
İki çizgi arası 1cm olmalı, hatalı olma ihtimali büyük canım, tekrar yaparsan en azından varsa da emin oluruz
Bidaha test yapmaya cesaretim Yok canim o yüzden adetimi bekliyorum en azından adet olsam gidip hormon testi filan yaptırıcam rapor çıkartıp aşılama olucam ertesi ay ama oda Yok

Merhaba beni de ekler misiniz listeye Bat 11 temmuz. Son 10 gün heyecan zirvede yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti daha vakit geçmiyor sanki oyalanmaya çalışıyorum ama olmuyor
benmde bat 11 temmuz
zaman gecmiyorrrrr 27 sinde yumurtam catladi .

Kızlar bugun ıkıncı kez kan tahlili yaptırdım 1450 olmus sonucum sizce yaptırmalıöıyım bır daha yoksa doktora görünmeli mıyım. Benım amacım doktora gitmeden bıraz bekleyip gıttıgım de hem kese hem de kalp atısını görmek istiyorum sizce ne yapmalıyım

Süperr canım inşallah sağlıkla ilerler bekleme bence git doktora emin ol herşeyden inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

B

belirti varmıydı acaba birde özel bişeyler yaptınız mı
Kasıklarımda ağrı vardı, kabız olmuştum bide belimde ağrı vardı. Bunlardan şüpelendim. Özel bişey yapmadım. Adetimden sonraki gün ilişkiye girmiştik onda tutmuş hemen çok şükür

Kasıklarımda ağrı vardı, kabız olmuştum bide belimde ağrı vardı. Bunlardan şüpelendim. Özel bişey yapmadım. Adetimden sonraki gün ilişkiye girmiştik onda tutmuş hemen çok şükür
Ay boyu başka ilişki olmadı mı? Rabbim ol diyor oluyor bazen diyorum ovü testleri şunlar bunlar hep boşa Tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur

Ay boyu başka ilişki olmadı mı? Rabbim ol diyor oluyor bazen diyorum ovü testleri şunlar bunlar hep boşa Tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Canım iki güne bir oldu o günden sonra bi gün dolu bigün boş gibi. Ama takip etmedim yani ovülasyonu falan.

2 3 gun kaldı cnm sabah test yaptım negatıf ılıskıden 10 yada 11.gunum umuudum yok

Bende cok halsizlik var doktora haftaya gitmeyi dusunuyorm kalp ve keseyi bır arada görebilmek ıcın bel ve kasık agrılarım hala adet agrısı gibi korkuyorum beta hcg kacı gecerse kimyasal riski ortadan kalkıyor acaba bilen var mı doktora da gidemiyorum iş yerinde cok yogunum kımseye de diyemedim kalp atısını duymayınca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…