Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende cok halsizlik var doktora haftaya gitmeyi dusunuyorm kalp ve keseyi bır arada görebilmek ıcın bel ve kasık agrılarım hala adet agrısı gibi korkuyorum beta hcg kacı gecerse kimyasal riski ortadan kalkıyor acaba bilen var mı doktora da gidemiyorum iş yerinde cok yogunum kımseye de diyemedim kalp atısını duymayınca :))
Kimyasal için belli bir sınır yok canım, ama keseyi gördükten sonra kimyasal olmuyor. Olumsuz bir durum olsa da düşük oluyor.

Amaaan bırak olumsuzlukları içini ferah tutmaya çalış, güzel olsun inşallah her şey 🧿 adet benzeri ağrıların 12haftaya kadar devam etmesi normal, hiç korkma. Ondan sonra ya geçiyor ya da alışıyorsun zaten 😄

Kimyasal için belli bir sınır yok canım, ama keseyi gördükten sonra kimyasal olmuyor. Olumsuz bir durum olsa da düşük oluyor.

Amaaan bırak olumsuzlukları içini ferah tutmaya çalış, güzel olsun inşallah her şey 🧿 adet benzeri ağrıların 12haftaya kadar devam etmesi normal, hiç korkma. Ondan sonra ya geçiyor ya da alışıyorsun zaten 😄
Rahatlattın valla hafta ıci bir deneyeyim doktora gitmeyi en azından kese görünür :))

Canımlarrrrr nasılsınız?
Taze hamilelerimiz
Prettygirl Prettygirl
sukufenazz sukufenazz
duyguyigitemre duyguyigitemre
1917pinkterest 1917pinkterest
Hamilelik basıl gidiyor ☺ Kese gören, kalp atışı duyan, belirtileri yaşamaya başlayan var mı? ❤

Kızlaaar
@Ballkaymak
D Denizyildizi_444
@busra1tan
Nurrhanm Nurrhanm
@Semaes
Güzel haberlere çok alıştım hadi sizden de alalım inşallah 🙏🙏🙏

Şekerler sizin de pek az kalmış, gözüm hamileyim yazılarınızı bekliyor ☺❤
@SelesX
dlkkydlntpl dlkkydlntpl

Kocamaaaan sevgilerimle, dualarımla 🤲🙏🧿
Canımmıniçiii, ben bu hafta Pazartesi gitmiştim ya zaten adetten 2 gün sonra değerim 729du kese için çok erken demişti doktor, yine de bakmıştı göremedik☺️ Kan tahlili yaptı bir sorun görmedi. Aslında cuma da görebiliriz bu artışla keseyi ama sen Pazartesi gel garanti olsun dedi☺️ İlk bir iki gün çok kasık ağrım vardı galiba psikolojik şuanda arada bir sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo o kadar☺️ Umarım bebeğim için de herşey yolundadır☺️ Bir de sen hep aklımda dualarımdasın canım benim. Sen nasılsın😇

Canımmıniçiii, ben bu hafta Pazartesi gitmiştim ya zaten adetten 2 gün sonra değerim 729du kese için çok erken demişti doktor, yine de bakmıştı göremedik☺ Kan tahlili yaptı bir sorun görmedi. Aslında cuma da görebiliriz bu artışla keseyi ama sen Pazartesi gel garanti olsun dedi☺ İlk bir iki gün çok kasık ağrım vardı galiba psikolojik şuanda arada bir sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo o kadar☺ Umarım bebeğim için de herşey yolundadır☺ Bir de sen hep aklımda dualarımdasın canım benim. Sen nasılsın😇
Çok sevindim canım ❤️ Ağrılar normal zamanla azalıyor 😉 ben de iyiyim çok şükür, değer sıfırlanana kadar haftalık kontrollerim var. Evde bir de mimik kızım olunca karalar bağlamakta pek zamanım olmuyor zaten 🤭🤭 sağlık olsun diyoruz, daha genciz (😅), Allah nasip ederse sağlıkla yine olur, üzülmüyorum o yüzden.. çok şükür herhangi bir hasar olmadan atlattım bu süreci.. Ama dediğim gibi önce şööööyle bir kendime gelmem ilaçlardan arınmam lazım. 🙂❤️

Çok sevindim canım ❤ Ağrılar normal zamanla azalıyor 😉 ben de iyiyim çok şükür, değer sıfırlanana kadar haftalık kontrollerim var. Evde bir de mimik kızım olunca karalar bağlamakta pek zamanım olmuyor zaten 🤭🤭 sağlık olsun diyoruz, daha genciz (😅), Allah nasip ederse sağlıkla yine olur, üzülmüyorum o yüzden.. çok şükür herhangi bir hasar olmadan atlattım bu süreci.. Ama dediğim gibi önce şööööyle bir kendime gelmem ilaçlardan arınmam lazım. 🙂
Aynen canım biraz zaman hatta zamancık lazım sana, sonra en sağlıklı hallerinle geri dönersin inşallah❤️ Senin pozitifliğin yeter canım benim❤️

Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.

Canımlarrrrr nasılsınız?
Taze hamilelerimiz
Prettygirl Prettygirl
sukufenazz sukufenazz
Hamilelik basıl gidiyor ☺ Kese gören, kalp atışı duyan, belirtileri yaşamaya başlayan var mı? ❤

Kızlaaar
@Ballkaymak
D Denizyildizi_444
@busra1tan
Nurrhanm Nurrhanm
@Semaes

@SelesX
dlkkydlntpl dlkkydlntpl

Bende varım bende taze hamişlerde🤗

Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.
Canım daha yenı 5 haftalık gebelık olabılır benım degerım 6600 oldugunda gördüm keseyı yanı en az 5 6 gun bekle keseyı görmek için ama ben kalp atışı duyulduktan bir gun sonra bebegımı kaybettim maalesef inşallah guzel sonuclar alırsın 🙏

Canımlarrrrr nasılsınız?
Taze hamilelerimiz
Prettygirl Prettygirl
sukufenazz sukufenazz

Kızlaaar
@Ballkaymak
D Denizyildizi_444
@busra1tan
Nurrhanm Nurrhanm
@Semaes

@SelesX
dlkkydlntpl dlkkydlntpl

Canım güzel gidiyor çok şükür. Keseyi gördük kalp atışını da duyduk şükürler olsun. Mide bulantım başladı 2 gündür. Bayağı zorluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar. :anneadayı: :KK200:

Canım güzel gidiyor çok şükür. Keseyi gördük kalp atışını da duyduk şükürler olsun. Mide bulantım başladı 2 gündür. Bayağı zorluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar. :anneadayı: :KK200:
Kalp atısını ne zaman duydun canım kese ve kalbi aynı zaman da mı duydun ben 5+2 deym sanırım daha doktora gitmedim :)

Yeşil elma, sade soda, bir de yataktan kalkmadan önce 1-2 kraker yemek iyi gelmişti bana kızıma hamileyken, ki 9-14 haftalar arası çok çok fena olmuştum 🙈 neyse çekilen çile kutsal oluyor bu yolda 😉 sağlıkla kucağına da alırsın inşallah 🙏❤️🧿
Kalp atısını ne zaman duydun canım kese ve kalbi aynı zaman da mı duydun ben 5+2 deym sanırım daha doktora gitmedim :)
Numaralar gidersen sadece keseyi görürsün sanırım, haftaya Cuma ya da sonraki Pazartesi ikisini de görürsün gibime geliyor 😉❤️
Geçenki testten sonra hayla adet olmadım adet olmayı bekliyorum canım ben 😒
Yaaaaa ben de bekliyorum senden haber 🙏 testi ne zaman tekrarlayacaksın?

Yeşil elma, sade soda, bir de yataktan kalkmadan önce 1-2 kraker yemek iyi gelmişti bana kızıma hamileyken, ki 9-14 haftalar arası çok çok fena olmuştum 🙈 neyse çekilen çile kutsal oluyor bu yolda 😉 sağlıkla kucağına da alırsın inşallah 🙏🧿

Numaralar gidersen sadece keseyi görürsün sanırım, haftaya Cuma ya da sonraki Pazartesi ikisini de görürsün gibime geliyor 😉

Hayırlısıula ınsalah :)

Yeşil elma, sade soda, bir de yataktan kalkmadan önce 1-2 kraker yemek iyi gelmişti bana kızıma hamileyken, ki 9-14 haftalar arası çok çok fena olmuştum 🙈 neyse çekilen çile kutsal oluyor bu yolda 😉 sağlıkla kucağına da alırsın inşallah 🙏🧿

Numaralar gidersen sadece keseyi görürsün sanırım, haftaya Cuma ya da sonraki Pazartesi ikisini de görürsün gibime geliyor 😉

Canım hiç test yapmakta istemiyorum olmadığını biliyorum, adet olmayı bekliycem 😒

Canımlarrrrr nasılsınız?
Taze hamilelerimiz
Prettygirl Prettygirl
sukufenazz sukufenazz

Kızlaaar
@Ballkaymak
D Denizyildizi_444
@busra1tan
Nurrhanm Nurrhanm
@Semaes

@SelesX
dlkkydlntpl dlkkydlntpl

Merhaba canım . Nasılsın? Ne zamandır internete giremiyorum çok vaktimi alıyor diye kendime sınırlama koydum. Haftada 1 kk ne girmeye karar verdim hem daha çok öğrenecek şey birikmiş oluyor🤣🤣 bu hafta gördük kesemizi 🥰kesemizin yaninda bir de kistimiz var😕Doktor şimdilik tehlikeli olmadigini takip edilecegini söyledi. Kasik agrım ve tansiyon düşüklüğü dışında bir belirtim yok valla çok şükür. Bulantılarım inşallah olmaz ama sanki 1-2 hafta içinde başlayacakmış gibime geliyor. Bunun disinda önümüzdekihafta 2 haftalık tatile cikacagiz umarım yollarda başıma bir şey gelmez😬

Back