Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım . Nasılsın? Ne zamandır internete giremiyorum çok vaktimi alıyor diye kendime sınırlama koydum. Haftada 1 kk ne girmeye karar verdim hem daha çok öğrenecek şey birikmiş oluyor🤣🤣 bu hafta gördük kesemizi 🥰kesemizin yaninda bir de kistimiz var😕Doktor şimdilik tehlikeli olmadigini takip edilecegini söyledi. Kasik agrım ve tansiyon düşüklüğü dışında bir belirtim yok valla çok şükür. Bulantılarım inşallah olmaz ama sanki 1-2 hafta içinde başlayacakmış gibime geliyor. Bunun disinda önümüzdekihafta 2 haftalık tatile cikacagiz umarım yollarda başıma bir şey gelmez😬
İyi düşün iyi olsun canım benim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🧿Maşallah diyelim keseyi gördünüz inşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsınız tatil bence iyi bile gelir kafan dağılır ohhh keyfini çıkar tabii dikkat et kendine ve bebişe😘🙏

Merhaba canım . Nasılsın? Ne zamandır internete giremiyorum çok vaktimi alıyor diye kendime sınırlama koydum. Haftada 1 kk ne girmeye karar verdim hem daha çok öğrenecek şey birikmiş oluyor🤣🤣 bu hafta gördük kesemizi 🥰kesemizin yaninda bir de kistimiz var😕Doktor şimdilik tehlikeli olmadigini takip edilecegini söyledi. Kasik agrım ve tansiyon düşüklüğü dışında bir belirtim yok valla çok şükür. Bulantılarım inşallah olmaz ama sanki 1-2 hafta içinde başlayacakmış gibime geliyor. Bunun disinda önümüzdekihafta 2 haftalık tatile cikacagiz umarım yollarda başıma bir şey gelmez😬
İyiyim canım çok sağ ol, büyük ölçüde toparlandım ☺️ Değerim de bu hafta 7ye kadar düşmüş 🙏

Uzun yolsa 2saatte bir mola vererek yürümeye çalış. Ben 33.haftada uçağa bile binmiştim 😅 çok da kasmamak lazım diye düşünüyorum hamilelik hastalık değil sonuçta içini ferah tut, güzelce tatilini yap, havuzdansa denizi tercih et 😉 hamilelikte kist konusunda bir bilgim yok ama doktoruna güveni takip edersen hiç sorun çıkmaz inşallah 🙏❤️

Girdikçe bizi de haberdar et gelişmelerden 🤗 merakta bırakma bizleri 😘😘😘

Kızlarrr nasılsınız neden kimse yazmıyor topiğimiz boynu bükük kalmış 😢yeni hamişler veya şüphesi olanlar hadi belirtilerinizi yazın benim bat 5 gün kaldı pek ümidim yok yine ama dualarım sizlerle ❤️🤲

Kızlarrr nasılsınız neden kimse yazmıyor topiğimiz boynu bükük kalmış 😢yeni hamişler veya şüphesi olanlar hadi belirtilerinizi yazın benim bat 5 gün kaldı pek ümidim yok yine ama dualarım sizlerle ❤🤲
Benmde 5 gün kaldı adet belirtisinden farklı hiç bi belirtim yok.. bu ay ovülasyon testi yaptım ona göre değerlendirdikte ama belirti olmaynca ümidimde yok pek

Benmde 5 gün kaldı adet belirtisinden farklı hiç bi belirtim yok.. bu ay ovülasyon testi yaptım ona göre değerlendirdikte ama belirti olmaynca ümidimde yok pek
Hayırlısı olsun canım kırmızıları görene kadar ümitsizliğe kapılmak yok aynı gün batlarımız bekleyelim ozaman 🤲inşallah rabbim gönlümüze göre versin 😊🥰🤲

9 aylık evliyim. Marttan beri takiple deniyorum. Ondan önce de korunmuyorduk ama yumurtlama dönemiyle ilgili pek bilgim yoktu.
Bend 11 aylık evliyim canım, bu 2ci ayım ovulasyon takibinde. Geçen ay çok umutlandım iyi değerlendirdik diye ama olmadı maalesef sanırım bu ayda tutturamadık.s

Merhaba bayanlar yazılarımızın bir kismini okudum çok güzel gerçekten icimizi ferahlatacak yazılar var. :) kizlar birşey soracam size ben 6 aylık evliyim ve hiç korunmyyorum troidim çıktı 5.35 değerinde şuan ilaç kullanıyorum yarın bir tableti bitirmiş olacam ve adetime şuan 3 gün var bugün kahve rengi akintim gelmeye başladı geçtiğimiz iki ay boyunca adetim 4 gün öne atıyordu bu ay öyle olmadı son 6 gündür bende hafif hafif mide bulantıları oluyor ve sağ kasgmda basınç hissedyrm troidim olduğu için cevremdekiler hep çocuğun olmaz der gibi konuşmalar geçiyor lütfen böyle birşey yasayn varsa bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bende yavaş yavaş ümitsizliğe kapilmaya basliyorum :(

Merhaba bayanlar yazılarımızın bir kismini okudum çok güzel gerçekten icimizi ferahlatacak yazılar var. :) kizlar birşey soracam size ben 6 aylık evliyim ve hiç korunmyyorum troidim çıktı 5.35 değerinde şuan ilaç kullanıyorum yarın bir tableti bitirmiş olacam ve adetime şuan 3 gün var bugün kahve rengi akintim gelmeye başladı geçtiğimiz iki ay boyunca adetim 4 gün öne atıyordu bu ay öyle olmadı son 6 gündür bende hafif hafif mide bulantıları oluyor ve sağ kasgmda basınç hissedyrm troidim olduğu için cevremdekiler hep çocuğun olmaz der gibi konuşmalar geçiyor lütfen böyle birşey yasayn varsa bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bende yavaş yavaş ümitsizliğe kapilmaya basliyorum :KK43:
Merhaba canım aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla hamile kalırsın🤲Anlattığın gibi bişiy hiç duymadım çevrenin dediklerine çok kulak asma bence bilen bilmeyen herkes konuşur🤔doktorun ne diyor peki?

Merhaba canım aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla hamile kalırsın🤲Anlattığın gibi bişiy hiç duymadım çevrenin dediklerine çok kulak asma bence bilen bilmeyen herkes konuşur🤔doktorun ne diyor peki?
İşin garip yanı doktorum hiç bir bilgi vermedi artık doktorların ağzından laf almak o kadar zorlastiki :(

Back