- Emoji Skoru
- 936
- Puanlar
- 73
Insallah canım o yuzden daha takvim falan yapmadım ailelere kese görünmeden söylemicez ben korkuyorum diye esim de buruk yasıyor sevincini ay insallah saglıklı ilerlerHadi hayırlı olsun ❤ Değerin sağlıkla artsın, keseni miniğini gör, kalbini duy inşallah☺
Haklısın canım kesinlikle, en azından kese görünmesini beklemek gerek diye düşünenlerdenim ben deInsallah canım o yuzden daha takvim falan yapmadım ailelere kese görünmeden söylemicez ben korkuyorum diye esim de buruk yasıyor sevincini ay insallah saglıklı ilerler
İnsallah bu bile benım ıcın bir mucize gercekten daha önce vajinusmus illetiyle bır senem gitti :)Haklısın canım kesinlikle, en azından kese görünmesini beklemek gerek diye düşünenlerdenim ben deiçi ferah tut, güzel olacak hepsini sırayla göreceksin inşallah ☺❤
Çok saol canım inşallahEvet hamilesin sağlıkla ilerlesin
Maşallah canım artık değerlerin sürekli artacak hayırlı olsunÇok saol canım inşallahKandada çıktı. Kızlar değerim 183 çıktı. Nasıl oluyo bu işler anlatın
Merhaba Benim de bat 12 yakınız inşallah güzel haberlerle yazarız burayaMerhaba beni de ekler misiniz listeyeBat 11 temmuz. Son 10 gün heyecan zirvede yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti daha vakit geçmiyor sanki oyalanmaya çalışıyorum ama olmuyor
İnşallahhhMerhaba Benim de bat 12 yakınız inşallah güzel haberlerle yazarız buraya
Kese değilde bebeğin kalo atışlarını duyunca söyleyin bence benim boş gebelikti çok üzüldü ailelerimizdeInsallah canım o yuzden daha takvim falan yapmadım ailelere kese görünmeden söylemicez ben korkuyorum diye esim de buruk yasıyor sevincini ay insallah saglıklı ilerler
Bende kimyasal gecırdıgm ıcın daha once o riski atlatıp soylemek istedim bakalım ilk gebelik Olunca ben dursam esim durmaz insallah saglıkla ilerlerKese değilde bebeğin kalo atışlarını duyunca söyleyin bence benim boş gebelikti çok üzüldü ailelerimizde
Rabbim sağlıkla kucagınıza aldırsın benim şimdiki aklım olsa söylemezdim o kadar erken tebrikler bu aradaBende kimyasal gecırdıgm ıcın daha once o riski atlatıp soylemek istedim bakalım ilk gebelik Olunca ben dursam esim durmaz insallah saglıkla ilerler
Kızlar merhaba,
Ben bebek sahibi olmak isterken, hatta o gün ihtimal de vardı yumurtlama zamanını biraz sonrası korunmasız ilişkim olmuştu belki tutar diye umutluydum.
Eltim hamileymiş, kayinvalidemlere de söylemişler bir hafta önce (bunu sonradan öğrendim) ailecek yemekte kayinvalideme hediye veriyor gibi ultrason resmi verdiler. O an esimle ben sanki ortamda bulunuyor gibi olduk yani bize ozellikle soylenmedi. O kadar uzuldum ki o an anlatamam kendimi dislanmis hissettim tam. Onlar adina sevindim ama tarzlarina sinir oldum. Bir de hava atar gibi sureci anlattilar 2.ay tuttuğunu. Çok içime dokundu, sonuçta bizim çocuğumuz yok, önümüzde süreç ne bilmiyoruz. Böyle show yapar gibi paylaşmaları beni çok üzdü. Tüm vücudum diken diken oldu o an, Böyle diş etlerim bile kamaştı anlatamam hislerimi. Bi an önce ordan kaçıp gitmek istedim. Sizce hakli miyim hala icimden atamadim o hisleri.
Bana birebir söyleseydi böyle hissetmezdim, bak saba suprizim var yengesi falan deseydi mesela...bir de hiç mi bisey duymadın hayatında, senelerce bebek sahibi olamayan var, karsinda cocuksuz bi cift var..biraz dusunceli olunmasi gerektigini dusunuyorum.
Zaten o akşam adet oldum, sonra nerdeyse 1 hafta ağladım o an ki o yalnizligim o hislerim yuzunden..
Takma sen onları canim kendi sürecine odaklan ve stresten uzak dur. Bana kendimi çocuk konusunda kötü hissettiren bütün insanlardan uzak duruyorum ben. Sende öyle yap. Rabbim tez vakitte bekleyen herkese nasip etsin, banada inşallahKızlar merhaba,
Ben bebek sahibi olmak isterken, hatta o gün ihtimal de vardı yumurtlama zamanını biraz sonrası korunmasız ilişkim olmuştu belki tutar diye umutluydum.
Eltim hamileymiş, kayinvalidemlere de söylemişler bir hafta önce (bunu sonradan öğrendim) ailecek yemekte kayinvalideme hediye veriyor gibi ultrason resmi verdiler. O an esimle ben sanki ortamda bulunuyor gibi olduk yani bize ozellikle soylenmedi. O kadar uzuldum ki o an anlatamam kendimi dislanmis hissettim tam. Onlar adina sevindim ama tarzlarina sinir oldum. Bir de hava atar gibi sureci anlattilar 2.ay tuttuğunu. Çok içime dokundu, sonuçta bizim çocuğumuz yok, önümüzde süreç ne bilmiyoruz. Böyle show yapar gibi paylaşmaları beni çok üzdü. Tüm vücudum diken diken oldu o an, Böyle diş etlerim bile kamaştı anlatamam hislerimi. Bi an önce ordan kaçıp gitmek istedim. Sizce hakli miyim hala icimden atamadim o hisleri.
Test bozuk, tekrarlamalısın testi.. ne çok umutlan be de adet olana kadar umudunu kaybet.. hayırlısı olsunKızlar test yaptım bir saat sonra ikinci çizgi çıktı ve c çizgisine çok yakın. Sizce bu ne boşuna umutlanmayayım dimi
Git gide koyulaştı çizgi ama umudum yok malesef adet olmayı bekliycemTest bozuk, tekrarlamalısın testi.. ne çok umutlan be de adet olana kadar umudunu kaybet.. hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?