Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlı olsun ❤ Değerin sağlıkla artsın, keseni miniğini gör, kalbini duy inşallah
Insallah canım o yuzden daha takvim falan yapmadım ailelere kese görünmeden söylemicez ben korkuyorum diye esim de buruk yasıyor sevincini ay insallah saglıklı ilerler

Insallah canım o yuzden daha takvim falan yapmadım ailelere kese görünmeden söylemicez ben korkuyorum diye esim de buruk yasıyor sevincini ay insallah saglıklı ilerler
Haklısın canım kesinlikle, en azından kese görünmesini beklemek gerek diye düşünenlerdenim ben de içi ferah tut, güzel olacak hepsini sırayla göreceksin inşallah

Haklısın canım kesinlikle, en azından kese görünmesini beklemek gerek diye düşünenlerdenim ben de içi ferah tut, güzel olacak hepsini sırayla göreceksin inşallah ☺❤
İnsallah bu bile benım ıcın bir mucize gercekten daha önce vajinusmus illetiyle bır senem gitti :)

Benim regli yine bir haftadır geçiyor, hamilelikten umudum yok reglimi bekliyorum malum pko olunca

Kızlar ben genelde adet bitiminden 2-3gün sonra yumurtlama belirtileri yaşıyorum.Adetim max 5gün sürüyor.İlk denemem.1seneyi aşkın evliyim.Bunu baz alarak o günlerde ilişki yaşadım.Normal telefondaki adet takvimine göre gitmedim yani.Dediğim gibide adetten 2gün sonra goğüslerde hassasiyet başladı o gün ve takibindeki günleri değerlendirdim.Tam hangi gün yumurtladığımı net bilemiyorum fakat bir gece şiddetli bel ve kasık ağrısı kramplari yaşadım o gece çok rahatsız etti beni sanirim tek tarafli yaşadım.Şimdi normalde adetime 11gün var ne zaman idrar ve kan teati önerirsiniz?
(Bu arada bugün dayanamayip idrar testi yaptim erkende 11gün var daha negatifti)Birde benim.gibi erken yumurtlayanlar ve böyle hamile kalanlar var mı?☺

Merhaba beni de ekler misiniz listeye Bat 11 temmuz. Son 10 gün heyecan zirvede yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti daha vakit geçmiyor sanki oyalanmaya çalışıyorum ama olmuyor

Merhaba beni de ekler misiniz listeye Bat 11 temmuz. Son 10 gün heyecan zirvede yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti daha vakit geçmiyor sanki oyalanmaya çalışıyorum ama olmuyor
Merhaba Benim de bat 12 yakınız inşallah güzel haberlerle yazarız buraya

Merhaba Benim de bat 12 yakınız inşallah güzel haberlerle yazarız buraya
İnşallahhh Bu ay sağdan yumurtladım çok net hissetmiştim ara ara sağ kasığa iğneler batıyor ama ümitlenmemeye çalışıyorum

Kese değilde bebeğin kalo atışlarını duyunca söyleyin bence benim boş gebelikti çok üzüldü ailelerimizde

Kese değilde bebeğin kalo atışlarını duyunca söyleyin bence benim boş gebelikti çok üzüldü ailelerimizde
Bende kimyasal gecırdıgm ıcın daha once o riski atlatıp soylemek istedim bakalım ilk gebelik Olunca ben dursam esim durmaz insallah saglıkla ilerler

Bende kimyasal gecırdıgm ıcın daha once o riski atlatıp soylemek istedim bakalım ilk gebelik Olunca ben dursam esim durmaz insallah saglıkla ilerler
Rabbim sağlıkla kucagınıza aldırsın benim şimdiki aklım olsa söylemezdim o kadar erken tebrikler bu arada

Kızlar merhaba,
Ben bebek sahibi olmak isterken, hatta o gün ihtimal de vardı yumurtlama zamanını biraz sonrası korunmasız ilişkim olmuştu belki tutar diye umutluydum.
Eltim hamileymiş, kayinvalidemlere de söylemişler bir hafta önce (bunu sonradan öğrendim) ailecek yemekte kayinvalideme hediye veriyor gibi ultrason resmi verdiler. O an esimle ben sanki ortamda bulunuyor gibi olduk yani bize ozellikle soylenmedi. O kadar uzuldum ki o an anlatamam kendimi dislanmis hissettim tam. Onlar adina sevindim ama tarzlarina sinir oldum. Bir de hava atar gibi sureci anlattilar 2.ay tuttuğunu. Çok içime dokundu, sonuçta bizim çocuğumuz yok, önümüzde süreç ne bilmiyoruz. Böyle show yapar gibi paylaşmaları beni çok üzdü. Tüm vücudum diken diken oldu o an, Böyle diş etlerim bile kamaştı anlatamam hislerimi. Bi an önce ordan kaçıp gitmek istedim. Sizce hakli miyim hala icimden atamadim o hisleri.

Takma sen onları canim kendi sürecine odaklan ve stresten uzak dur. Bana kendimi çocuk konusunda kötü hissettiren bütün insanlardan uzak duruyorum ben. Sende öyle yap. Rabbim tez vakitte bekleyen herkese nasip etsin, banada inşallah

kızlar ben bu ayı pass geçiyorum. tatile uzun yola filan çıkacağız muhtelemen değerlendiremem

Kızlar test yaptım bir saat sonra ikinci çizgi çıktı ve c çizgisine çok yakın. Sizce bu ne boşuna umutlanmayayım dimi

Eklentiler

• IMG_0745.JPG
    114,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0746.JPG
    131,3 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar test yaptım bir saat sonra ikinci çizgi çıktı ve c çizgisine çok yakın. Sizce bu ne boşuna umutlanmayayım dimi
Test bozuk, tekrarlamalısın testi.. ne çok umutlan be de adet olana kadar umudunu kaybet.. hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…