İnsallah nolur dua edin.
Bilmem ki. İnsallah yikilmam.Görmessin gayette hamilesin. Arkadaşında dediği gibi eğer gebelik yoksa orda çizginin ç si olmaz
Ya cok sagol bir de cizgi gittikce koyulasiyor ayni test uzerinde o ne demek oluyor.Şu an öyle dua ediyorum ki kendim gibi. Hatta çok duygulandım. Erkek olacak sanki
Canım ya neden böyle olumsuz düşünüyorsun. Lütfen yapma . Diyelim olmadı dünyanın sonumu. Dua et Allah hayırlı evlatlar nasip etsin . Sağlık versinBilmem ki. İnsallah yikilmam.
Ya cok sagol bir de cizgi gittikce koyulasiyor ayni test uzerinde o ne demek oluyor.
Suan daha koyu ama evde degilim. Gunduz sonradan cekmistim bunu.
Evet pzt sonuc cikar mi adet gununu gecmesini mi bekleyim.Var canım ya . Kan testi için pzartesini mi bekliyeceksin. Hayırlı haberler inşallah sabah gene yap artacak Emin’im
Evet pzt sonuc cikar mi adet gununu gecmesini mi bekleyim.
adet gününe ne kadar kaldıBekleyince koyulasmasi da olumlu demek mi
Çıkar ama eğer sen sabredebilirsen gununun geçmesini bekleyebilirsin daha garanti olur, değer yukseldi mi yukselecek mi diye kaygılanmazsın.Evet pzt sonuc cikar mi adet gununu gecmesini mi bekleyim.
Ay benle aynısın2 nisan yumurtlama 16 nisan adet olmaliyim. Pzt 15i oluyor 17sine kadar bekleyimmi
İyiyiz canım. Bende umutsuzum adet olmayı bekliyorım adetten sonra ypcağım kürleri bile aldım. Bi heyecan aksiyon oluyor beklemekKızlaaaar çok sessiziz bugün, hafta sonu yorgunluğu muNeler yaptınız gelişmeler var mı? Ben adet olcam sanırım ahey ahey olsa da yeni batı yazsam
Ben de ovulasyon testi stoklayayım bariİyiyiz canım. Bende umutsuzum adet olmayı bekliyorım adetten sonra ypcağım kürleri bile aldım. Bi heyecan aksiyon oluyor beklemek
Ben bugün dünya iş yaptım valla perişanım eşim sürekli test yapalım hadi bence hamilesin diyip duruyor ki bat 18 nisan olsa bile çıkmaz hemde ilk ay hamile kalınmaz diyip vazgeçiriyorum sürekliKızlaaaar çok sessiziz bugün, hafta sonu yorgunluğu mu ☺ Neler yaptınız gelişmeler var mı? Ben adet olcam sanırım ahey aheyolsa da yeni batı yazsam
Kız niye ilk ay hamile kalınmasın, bal gibi kalınırBen bugün dünya iş yaptım valla perişanım eşim sürekli test yapalım hadi bence hamilesin diyip duruyor ki bat 18 nisan olsa bile çıkmaz hemde ilk ay hamile kalınmaz diyip vazgeçiriyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?