• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız niye ilk ay hamile kalınmasın, bal gibi kalınır 😁 ama olsa da çıkmayabilir ilk Aydan hevesiniz kırılmasın negatifi erkenden görüp. Bekle biraz daha. Sonraki Ayşen’e biraz daha alışıyorsun test yapsan da ilk ay olan hayal kırıklığını yaşamıyorsun 😏😏 hayırlısı olsun inşallah 🙏😘
Ya boşuna test yaptıracak adam bana öyle diyorum bende işte 🤣 hamile kalsam bu ramazan oruç tutabilir miyim acaba 🥺 birde ben test yapmam galiba kan veririm

Ya boşuna test yaptıracak adam bana öyle diyorum bende işte 🤣 hamile kalsam bu ramazan oruç tutabilir miyim acaba 🥺 birde ben test yapmam galiba kan veririm
İnşallah kalırsın canım ama be desek boş, ben tutmaman gerektiğini düşünürüm ki ilk aylar çok önemli beslenme vitamin açısından. Ama doktoruna danışman en doğrusu 👍 hamileliğinin ilerleme durumuna göre de değişebilir, çok kusmalı bulantılı olursa tutamazsın zaten hiç belli olmaz o

Suan camasirimda affedersiniz bir kahverengi leke gordum. Bende mi kimyasal yasiyorum anlamadim. Ama gelmeye devam etmiyor. Bu arada karnim agirmaya basladi sanirim adet olacam.

İnşallah kalırsın canım ama be desek boş, ben tutmaman gerektiğini düşünürüm ki ilk aylar çok önemli beslenme vitamin açısından. Ama doktoruna danışman en doğrusu 👍 hamileliğinin ilerleme durumuna göre de değişebilir, çok kusmalı bulantılı olursa tutamazsın zaten hiç belli olmaz o
Hayırlısı ya bakalım hamile değilim zaten öyle hissediyorum

Suan camasirimda affedersiniz bir kahverengi leke gordum. Bende mi kimyasal yasiyorum anlamadim. Ama gelmeye devam etmiyor. Bu arada karnim agirmaya basladi sanirim adet olacam.
Dur bakalım yarın bi test daha yap belki yerleşme lekesidir. adet olmazsın diye düşünüyorum 11.gündesin, normalde yumurtlamadan kaç gün sonra adet olursun hiç takip ettin mi? Mesela benim 14gün sürmüyor luteal fazım 12. ya da 13. gün adet olurum genelde.

Dur bakalım yarın bi test daha yap belki yerleşme lekesidir. adet olmazsın diye düşünüyorum 11.gündesin, normalde yumurtlamadan kaç gün sonra adet olursun hiç takip ettin mi? Mesela benim 14gün sürmüyor luteal fazım 12. ya da 13. gün adet olurum genelde.
14. Gun 2 aydr takip ediyorum gecen ay oyle oldu.

Merhaba gunaydin kizlar.
Bugun test yaptim durum bu. Ancak saat 7.25 te testi yaptim umutsuzca mutfaga gittim geldigimde gordum saat 8.10 da 1 saat bile olmamis cikmaz demi yine de dunkulerde de 24 saat gecmesine ragmen cizgi yok.
IMG-20190414-WA0005.jpg

Merhaba gunaydin kizlar.
Bugun test yaptim durum bu. Ancak saat 7.25 te testi yaptim umutsuzca mutfaga gittim geldigimde gordum saat 8.10 da 1 saat bile olmamis cikmaz demi yine de dunkulerde de 24 saat gecmesine ragmen cizgi yok.Eki Görüntüle 2258399
Canım sen yarın bir kan ver bakalım.. böyle var mı yok mu diye kendini yemektense kesin sonuç olur inşallah. Dün kaç tane test denedin ki? Bugün de bariz çıkmış ama.

Kızlar yumurtamın çatlamasının üzerinden bugün 4 gün geçti ama ara ara belime sancı giriyor ve adet olacakmışım gibi karnima sancı girip çıkıyor nedeni ne olabilir 😒

Eklentiler

• 2A343351-08AF-4E2D-8220-64838D209A27.jpeg
    2A343351-08AF-4E2D-8220-64838D209A27.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 672E106D-33CF-4287-AA9B-D5F25D8D6DA3.jpeg
    672E106D-33CF-4287-AA9B-D5F25D8D6DA3.jpeg
    72,1 KB · Görüntüleme: 35
Back