Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o sorular zaten insanı bezdiriyor ve stresini bine katlıyor gayet iyi anlıyorum sizi inşallah hayırlı vakitte güzel haberlerinizi alırız herşey gönlünüzce olsun
o sorular zaten insanı bezdiriyor ve stresini bine katlıyor gayet iyi anlıyorum sizi inşallah hayırlı vakitte güzel haberlerinizi alırız herşey gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim inşallah hepimize nasip eder Rabbim.

Cnm internetim yoktu giremedim.... Kan sonuç 585 çıkmıştı geçen de ulrosonda keseyi gördü. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucam ins. Sen nasıl oldun. Nasıl gidiyo hamilelik.

Cnm bende 5 haftalık hamileyim. Bende hiç ama hiç bi belirti yok. Sadece adetimden önce benimde sol kasigimda batmalar olurdu.

Elim ayagum titredi resmen cunku bu ay es gecmıstk sadece yumurtlama gunlernde gün asırı ama bılıncsızceydi :)

Ben bi görebilsem düşüp bayılıcam heralde ovulasyon testindeki çizgilere bile yüreğim hopluyor. 2 aydır gebelik testi yapıyorum şüpheye mahal vermeyecek kadar bembeyaz çıkıyor

Ben bi görebilsem düşüp bayılıcam heralde ovulasyon testindeki çizgilere bile yüreğim hopluyor. 2 aydır gebelik testi yapıyorum şüpheye mahal vermeyecek kadar bembeyaz çıkıyor
Subattan bu yana bende adeti beklemeden yapardım ama hep bembeyaz olurdu gecen ay 5 gun gecikti resmen kafayı yedim bu ay yapmayacaktık yarın denize gidecektim bir yapayım adet olmamıskn dedım baktım byle cıkrı Rabbım sizlere de yasatsun

Subattan bu yana bende adeti beklemeden yapardım ama hep bembeyaz olurdu gecen ay 5 gun gecikti resmen kafayı yedim bu ay yapmayacaktık yarın denize gidecektim bir yapayım adet olmamıskn dedım baktım byle cıkrı Rabbım sizlere de yasatsun

Amiiiiiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…