Ne güzel işte, yarından sonra da başka bir şey bulursunOkuyorum ben gecen haftadan berinsinawlarim varfi yarin da var. Onla oyalaniyordum okul yarin bitiyor.
Bir de bu ay zeytinyagi incor kurunu uygulamistim gecikme yapmaz demiNe güzel işte, yarından sonra da başka bir şey bulursun
Malesef yine negatif, kistim de büyümüş olumlu bişey duyamıcam heralde doktordanAmin inşallah canım, sabretmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.. hayırlısı olsun
Nasip canım, olsa da olmasa da Allah’tan hepsi.. dilerim gönlündeki nasip eder Allah
Geçmiş olsun canım, sağlıkla tekrarını nasip etsin Allahben de üç ay önce yaşamıştım kimyasal, küçükken kaybetmek daha çabuk atlatılıyor.. yeni bat ne zaman peki tahmini?
Adetiniz gecikti mi doktora gittinizMalesef yine negatif, kistim de büyümüş olumlu bişey duyamıcam heralde doktordan
Yok canım daha 4-5 gün falan var kist kontrolüne gitmiştim, rahim duvarı kalınlaşmış diyince bi ihtimal varsa da beta düşük de olsa gözükür dedim baktım 0 çıktı utanmasa eksilerde çıkcaktı yaniAdetiniz gecikti mi doktora gittiniz
Canım ben hala regl olmadım, ptesi kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala gelen giden yok. Tek ümidim geç döllenme olmuş olması oda imkansız gibiE Eceee16
@dlkkydlntpl
@Semipermeable
@balkaymak
Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler ❤
@Algernonya Canım bat bugünmüş, be durumdasın? ❤
sukufenazz
@hayaksii
@busra89ist
Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun ❤
@Htc-89
Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum ❤
Gündüz iyiydim canım ama ağrım başladı, lekelenme de biraz yoğunlaştımrssoydas canım sen nasılsın sancı kanama yoktur inş. Dr a ne zmn gideceksin?
Yeni bat 15 temmuzE Eceee16
@dlkkydlntpl
@Semipermeable
@balkaymak
Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler ❤
@Algernonya Canım bat bugünmüş, be durumdasın? ❤
sukufenazz
@hayaksii
@busra89ist
Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun ❤
@Htc-89
Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum ❤
Canım o kürü kullandım gecikme yapmıyor kesinlikleBir de bu ay zeytinyagi incor kurunu uygulamistim gecikme yapmaz demi
İnsallah canım hayırlısıyla hamilesindirBelim ağrıyor sol tarafım. Adet olacakmışım ağrısı tam gaz devam. Ne olur hamile olayım bu ay hayırlısı ile.
Tebrik ederim canım hayirli olsun adetin gecmismiydi@mrsshastaneden geldim canım hcg 16,61 doktor hayırlı olsun dediii
E süper@mrsshastaneden geldim canım hcg 16,61 doktor hayırlı olsun dediii
Ağrım ve lekelenmem devam ediyor canımmrssoydas nasil oldun canim
İnşallah canım benimBelim ağrıyor sol tarafım. Adet olacakmışım ağrısı tam gaz devam. Ne olur hamile olayım bu ay hayırlısı ile.
Canım 14. Gün yumurtluyorum 30 günde bir adet oluyorum. Adete 2 gün var.İnşallah canım benimkaç gün geçti yumurtlamanın üzerinden?
Canım 14. Gün yumurtluyorum 30 günde bir adet oluyorum. Adete 2 gün var.İnşallah canım benimkaç gün geçti yumurtlamanın üzerinden?
Hayırlısı olsun o zamanCanım 14. Gün yumurtluyorum 30 günde bir adet oluyorum. Adete 2 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?