• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayirli olsn cnm🤗 baya belirgin cizgin.kac gun gecti adetin ? saglikla buyusun bebegin 🌸
Saol cnm. Evet çok belirgin cikti emin olmak içinde gün içersinde iki tane test yaptım sabah akşam. Adet günüm bugundu. Ama ben dayanamayıp dün yaptım. Simdi de kan verdim bekliyorum bakalım. İns kanda da çıkar. Korkuyorum testte pozitif görüp kan da nagatif çıkar diye. Ama ins öyle olmaz

Saol cnm. Evet çok belirgin cikti emin olmak içinde gün içersinde iki tane test yaptım sabah akşam. Adet günüm bugundu. Ama ben dayanamayıp dün yaptım. Simdi de kan verdim bekliyorum bakalım. İns kanda da çıkar. Korkuyorum testte pozitif görüp kan da nagatif çıkar diye. Ama ins öyle olmaz
Hayırlı olsun darısı bize:dua:

tekrar hayirli olsn canm . merak etme baya belirgn cizgin oyuzden kanda da cikar gebelik🤗

Hayırlı olsun Allah hepimize nasip etsin.

Sağ ol canım, yarınki kontrolümü bekliyorum.. düşük tehdidim var, okumuşsundur belki.. yatıyorum bol bol 🤭
Merak etme cnm ins sağ salim kucağına alırsın bebeğini... Bnm ilk hamileliğinde senin gb geçti. Ama çok şükür aslan gb 9 yaşında bi oğlum var şimdi. Dualarimdasin ins. Dua edelim birbirimize.

Merak etme cnm ins sağ salim kucağına alırsın bebeğini... Bnm ilk hamileliğinde senin gb geçti. Ama çok şükür aslan gb 9 yaşında bi oğlum var şimdi. Dualarimdasin ins. Dua edelim birbirimize.
Hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🙏 ilk hamileliğimde ne kanama ne lekelenme ne ağrı yaşamadığım için tedirginim.. bir de değerim yavaş yükseliyor gibi..

E Eceee16
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
Semipermeable Semipermeable
balkaymak balkaymak
Peripellas Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler ❤

A Algernonya Canım bat bugünmüş, be durumdasın? ❤

sukufenazz sukufenazz
hayaksii hayaksii
busra1tan busra1tan
Nurov Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun ❤

H Htc-89
Prettygirl Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum ❤🧿
Ben bugün doktora gitcem kistimi kontrole, batı beklememe gerek kalmaz diceği şey bu ay da fos çıktı😞

Ben bugün doktora gitcem kistimi kontrole, batı beklememe gerek kalmaz diceği şey bu ay da fos çıktı😞
Canım sağlığın yerinde olsun yeter ki, bu ay olmazsa sonraki ay olur 🙏 yine de adet olmadan ümidini kesme, adet olursan da yeni bat ile kaldığımız yerden devam ederiz ❤️❤️
Canım ben bu sabah test yaptım negatif çıktı
Hayırlısı olsun canım, adet olana kadar umut var ❤️ Adet olursan da yeni bat ile yola devam 😘

E Eceee16
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
Semipermeable Semipermeable
balkaymak balkaymak
Peripellas Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler ❤

A Algernonya Canım bat bugünmüş, be durumdasın? ❤

sukufenazz sukufenazz
hayaksii hayaksii
busra1tan busra1tan
Nurov Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun ❤

H Htc-89
Prettygirl Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum ❤🧿
Ben 5 ten sonra acile gideceğim hemen yazarım buraya canımlar çok heyecanliyim rabbim herkes3 güzel haberler nasip etsin tez vakitte😍🥰

Back