Öyle tabi canım, çok zormuş bu bekleyişler ya Allah sabır versin senelerce uğraşanlar var, tez zamanda her isteyenin yüzünü güldürsün inşallahCanım sağlığın yerinde olsun yeter ki, bu ay olmazsa sonraki ay oluryine de adet olmadan ümidini kesme, adet olursan da yeni bat ile kaldığımız yerden devam ederiz ❤❤
Hayırlısı olsun canım, adet olana kadar umut var ❤ Adet olursan da yeni bat ile yola devam
Benim 1 haftadır âdet olacakmışım gibi ağrım var adete 2 gün kaldı. Göğüs hasssasiyetim var galiba hasta olcam.@Eceee16
@dlkkydlntpl
Semipermeable
@balkaymak
@Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler ❤
A Algernonya Canım bat bugünmüş, be durumdasın? ❤
sukufenazz
@hayaksii
@busra89ist
Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun ❤
@Htc-89
@Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum ❤
@Eceee16
@dlkkydlntpl
Semipermeable
@balkaymak
@Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler ❤
sukufenazz
@hayaksii
@busra89ist
Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun ❤
@Htc-89
@Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum ❤
Amin inşallah canım, sabretmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.. hayırlısı olsunÖyle tabi canım, çok zormuş bu bekleyişler ya Allah sabır versin senelerce uğraşanlar var, tez zamanda her isteyenin yüzünü güldürsün inşallah
Nasip canım, olsa da olmasa da Allah’tan hepsi.. dilerim gönlündeki nasip eder AllahBenim 1 haftadır âdet olacakmışım gibi ağrım var adete 2 gün kaldı. Göğüs hasssasiyetim var galiba hasta olcam.
Geçmiş olsun canım, sağlıkla tekrarını nasip etsin Allahcanım benimki kimyasal.. artmadı değerlerim. Pazar günü adet oldum. bu ay olmadıı
Amin inşallah canım, sabretmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.. hayırlısı olsun
Nasip canım, olsa da olmasa da Allah’tan hepsi.. dilerim gönlündeki nasip eder Allah
Geçmiş olsun canım, sağlıkla tekrarını nasip etsin Allahben de üç ay önce yaşamıştım kimyasal, küçükken kaybetmek daha çabuk atlatılıyor.. yeni bat ne zaman peki tahmini?
Benim ismimi ilk sayfadan siler misin@Eceee16
@dlkkydlntpl
Semipermeable
@balkaymak
@Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler
sukufenazz
@hayaksii
@busra89ist
Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun
@Htc-89
@Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum
Amin amin canım hayırlısı.Amin inşallah canım, sabretmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.. hayırlısı olsun
Nasip canım, olsa da olmasa da Allah’tan hepsi.. dilerim gönlündeki nasip eder Allah
Geçmiş olsun canım, sağlıkla tekrarını nasip etsin Allahben de üç ay önce yaşamıştım kimyasal, küçükken kaybetmek daha çabuk atlatılıyor.. yeni bat ne zaman peki tahmini?
Güle güleBenim ismimi ilk sayfadan siler misin
Bu topiğe yazmayacağım bi daha çünkü
ne oldu kiBenim ismimi ilk sayfadan siler misin
Bu topiğe yazmayacağım bi daha çünkü
ne oldu ki
Doktora gitmeyi düşünüyor musun? En azından gecikmeyi sorarsınAdet olmadım hala çatlayacağım sanırım. :)
Cuma test yaptıracam. Sonra giderim de bir şey demiyorlar ki; Daha erken, pcos var ondan gecikebilir, ilacı yok deyip yolluyorlar. Soğan suyuyla 4 aydır düzenli oluyordum.Doktora gitmeyi düşünüyor musun? En azından gecikmeyi sorarsın
Son adet tarihin neydi?Cuma test yaptıracam. Sonra giderim de bir şey demiyorlar ki; Daha erken, pcos var ondan gecikebilir, ilacı yok deyip yolluyorlar. Soğan suyuyla 4 aydır düzenli oluyordum.
Doktorların çocuğun olamaz dediklerinin bile çocuğu oluyor, sen niye bu kadar ümitsizsin ki canım benim.. dur bira sakin ol.. yıllarca bekleyen var, sen daha ilk aylardan umudunu kaybedersen nasıl karşılayacaksın müjdeni..mrssoydas Aslında beni en çok yoran da bu. Pcos var dediler, hormonlarımı etkilemiyor, iyi tamam o zaman çocuk olmaya engel yok. Ne yapayım bu kistleri gidermek için ilaç yok. İyi araştırdık. Soğan suyunu içtim. Gayet iyi oldum. Bu ay bırakayım bakalım olacam mı dedim olmadım.
Eşim gitti şekil bozukluğu vardı, sonra sperm testi yapıldı testtesteron düşük çıktı. İlaç verdi o da yükseldi, hala içiyor, üst sınıra dayandırmak için varikosel çıkmadı. Eee o da tamam.
Ben adet olmuyorum, şimdide tıp var doktor var bana bir yardım etmiyorlar. Ne yapmam lazım cevap veren yok. 17 Haziranda olmam lazımdı.
Evet daha önceleri soğan suyundan önce gecikiyordum. Ama adet belirtim olmuyordu, her şey sıradan oluyordu. 45 günde adet oluyordum. soğan suyuyla 32 güne indirdim. Şimdide olmadım ama adet belirtim var.
Bana deseler ki tedavi lazım iyi tamam olayım, ya da deseler çocuğun olamaz tamam ona alışayım, ama olur deyip de beklemek sıktı artık beni. Belli ki bir sorunlar var.
Doğru söylüyorsun. Yeni bir doktor buldum tavsiyeler fazlaydı ama henüz gitmedim, cuma testten sonra bir rota çizeceğim bakalım.Doktorların çocuğun olamaz dediklerinin bile çocuğu oluyor, sen niye bu kadar ümitsizsin ki canım benim.. dur bira sakin ol.. yıllarca bekleyen var, sen daha ilk aylardan umudunu kaybedersen nasıl karşılayacaksın müjdeni..
Bak ne güzel elinden geleni yapıyorsun.. tavsiyem soğan suyunu çok kullanma Saraçoğlu senede iki defadan fazla önermiyor, rahim fırçasını inceltebiliyor.. ayrıca doktor değiştirmende fayda var.. 21-35 gün süren döngüler normal kabul ediliyor ama 45 gün diyorsun, başka görüş alman fayda sağlayabilir..
Ama öncelikle sakin ol, belki önümüzdeki aylarda da olmayacak ama pes etme.. Allah hayırlısını versin
Sen iyi ol ki, yavrunu sağlıkla bekle.. stres en büyük düşman.. bu ay olmazsa sonraki ay, o zaman olmazsa bir sonraki ay.. toprağını bir süreç inanıyorum ama sabır gerek.. dünyanın en güzel mertebesine ulaşmak için biraz fedakar olamamız gerek.. üzme kendini
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımDoğru söylüyorsun. Yeni bir doktor buldum tavsiyeler fazlaydı ama henüz gitmedim, cuma testten sonra bir rota çizeceğim bakalım.
Okuyorum ben gecen haftadan berinsinawlarim varfi yarin da var. Onla oyalaniyordum okul yarin bitiyor.Hadi bakalım hayırlısı olsun canımbu süreçte çalışmıyorsan farklı hobiler edinebilirsin iyi gelir rahatlar seni. Ben çalışıyorum ama boş zamanlarımda puzzle yapmayı çok seviyorum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum 1000-2000 parça deneyebilirsiniz, ya da el işi gibi şeyler yapabilirsin. Hayatının odak noktasını biraz değiştirirsen kafan rahatlar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?