• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi günler hanımlar yardımınıza ihtiyacım var bebek sahibi olmak istiyoruz 4 haziranda adetimi normal bir şekilde bitirdim ancak adetet 13 gün kala kahverengi leke şeklinde başlayıp kırmızı devam eden kanamam var böyle bir durumla karşılan var mı aranzda acaba
4 haziran da regl olmuşsunuz ve adet döngünüz 28 gün. 13. gün ise yumurtlama olması gerekir. Sizin 13. gün de ise kanama var , bir önce ki ay üstüne görmediyseniz hevesinizi kırmak istemem ama şu an da hamile olma ihtimaliniz yok :( bence bir doktora gidin hemen. Yumurtlama döneminde kanama olabildiğini söylüyorlar.

4 haziran da regl olmuşsunuz ve adet döngünüz 28 gün. 13. gün ise yumurtlama olması gerekir. Sizin 13. gün de ise kanama var , bir önce ki ay üstüne görmediyseniz hevesinizi kırmak istemem ama şu an da hamile olma ihtimaliniz yok :KK43: bence bir doktora gidin hemen. Yumurtlama döneminde kanama olabildiğini söylüyorlar.
dün gittim hiç bir şekilde igilenmedi takip et devam ederse yine gel dedi ilk defa bu şekilde kanamam oldu açıkçası

dün gittim hiç bir şekilde igilenmedi takip et devam ederse yine gel dedi ilk defa bu şekilde kanamam oldu açıkçası
Yerleşme kanaması adet dönemine yakın oluyor canım. Sende yumurtlama dan kaynaklı bir kanama olmuş olabilir. Senin şu an da tam yumurtlama dönemin. Geçen ay reglin nasıldı ? tam süresi boyunca oldun mu ?

geçen reglimde değişikti açıkçası 2 gün geç geldi ve normalde 5 gün sürer ve 5. gün kanamam olmazdı ancak geçenki 6 gün sürdü reglim gecikince idrar testi yapmıştım pozitif çıktı kan testi negatif sonrada adet gördüm

Canım çalışıyor musun?
Canım şuan çalışmıyorum ama İnan bu sorun diil çalışırım allah güç versin 🤲🙏ama zor olan gidip yeni bir düzen kurmak ve oğlum babasına bu kadar düşkünken bizim sadece kendimizi düşünerek hareket etmemiz çünkü daha çok küçük yavrum ve gece 1 e kadar babasını bekledi içim acıdı resmen yoksa İnan çalışırım ayaklarım üstünde dururum zaten mesleğimde var 😔

nasil bi adam bu byle ..sen bebek planlari yaparken kndisi neler yapiyormus 😒 sakinligini korumaya calis canm..uzun uzun dusun hemen karar verme ..insan bu durumda nasil bi karar verecek onu da bilemez.rabbim yardm etsn sana bi yol gostersin insalah.hakkinda hayirlisi neyse o olsn cnm 🙏🙏🙏
Aminnn canımm aminn şuan ihtiyacım olan tek şey dua 🤲 ve eşim küçükte diil 43 yaşında zaten hayatı dolu dolu yaşamış bu çapkınlık hovardalık diil bu hastalık 😷

Kızlar kanama kahverengi az az lekelenmeye döndü.. sol kasığımda bacağıma vuran dayanılmayacak gibi değil ama çok fena ağrım var 😔 tek taraflı ağrım olması olumlu düşünmemi engelliyor maalesef 😕 yine de rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏🙏🙏
İnşallah canım düzelecek merak etme ya Şafi çek içinden bol bol❤️

Ne ilacı vermişti açaba bende 2 senelik evliyim bana denemelisin dedi ama ben ve eşim çok sabırsızız ve bir bebek sahibi olmak istiyoruz

Canım ahkam kesmek değil niyetim, lütfen yanlış anlama, haddim değil belki ama senin için söylüyorum. Bu sürecin ne zaman biteceğini bilmiyorsun bu ay hamile de olabilirsin Allah korusun daha uzun süre beklemek durumunda da kalabilirsin.. Duymamaya görmemeye çalışırsan mutlu olursun yoksa aile huzuruna yansır gerginliğin.. Allah en kısa en hayırlı zamanda doldursun kucağını inşallah ama pes etme tükenme çok çabuk, sıkıldıkça buraya gel konulur rahatlarsın ☺ Bebek önemli ama hayatımızın odak noktasına koyarsak zevk alamayız ki yaşadığımız zamandan ❤

Neyse belki doktora güzel sonuçlarla gidersin 😉☺❤
Cnm nasılsın. Bi müjdeli hbrde benden sana gelsin

Eklentiler

• IMG_20190618_223343.jpg
    IMG_20190618_223343.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 32
Back