- Konu Sahibi bebisininannisi
-
Önceden takip ediyor olmalısınız ama
Yoksa zorlanırdınız konu açma, yorum vs. kısmında
tabi siteyi biliyodum ki üye oldum, çok zor bişey de değil gerçi hrşey açık sitede.
ama konumuz bu değil şimdi:)
Konunuza da çok yorum yaptım da
Siz onlara değil bunlara cevap veriyorsunuz genelde
Mesela bebeği istemiyorum diyen adam üçümüz uyuyalım deyince size garip gelmiyo mu
pardon arada kaldı heralde, aynen cok garip zaten biliyorum ben de bişey anlamıyorumki
aradan baya zaman geçmiş ne oldu bu konu
beebği garntılemek için herhalde annnesıne söylıycek annesıde ölürcesine karşı çıkıp evlendırecek torunum olacak dıyede göbek atacaksevgilin senle birlikte oldu diye çocuğunun babası olmayı kabul etmiş manasına gelmez.
sen sevgilinin annesiyle konuşmadan önce kendi ailene ne açıklama yapacağını düşündün mü?
hiç sanmıyorum.
madem ayrıldınız diye biliyor ailesi belli ki seni istememişler zamanında.
şimdi çıkıp elin kadınına hamileyim deyince ne diyecek sanıyorsun
ah canım gelinim deyip kucağını mı açacak sana?
adam bebek istemediğini söylemiş
ne diye daha annesine yetiştirmek için uğraşıyorsun.
çözemedim seni.
Eşinden ayrılmış bir anne olarak size şunu söyleyebilirim ki tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok zor fakat; anne olmayı, bebeğinizin sorumluluğunu ve çevre baskısını kaldırabileceğinizi düşünüyosanız kararınıza saygı duymak gerekir..
gerçekten önemli bir karar alıyosunuz...
baba adayına gelince bana göre oda kararsız aldırıp aldırmamakta sonuçta size olan güvenini kaybetmiş, bebeğini görmek istiyor en doğal hakkı bu belki de bebeğini gördükten sonra bütün düşünceleri değişecek aldırmak yerine nikah masasına oturacaksınız bunları zaman gösterecek...
siz birlikte bebeği görene dek bekleyin sonrasında yeniden oturup konuşun aldırmak istemediğinizi o olsa da olmasa da bebeği dünyaya getirmek istediğinizi açıkça ifade edin bakalım tepkisi ne olacak ona göre yeniden düşünürsünüz...
Allahım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...
Tut ki ( ki hiç ihtimal vermiyorum ) annesi
Filmlerdeki gibi evliliğe zorladı oğlunu, bebekten dolayı
Sen bu şekilde evlenmeyi ister misin ?
Bebeği istemeyen adam
Anne zoru ile evlenen adam
Seni ve yavrunu mutlu eder mi sanıyorsun
aldırılcak bır bebege ucumuz uyuyalım bebegımız sen ben dıyemez bırı
ben ekım ayında bır kurtaj oldum 4 gun surdu hamılelıgım yanı ogrenmemle aldırmam arasında gecen sure 4 gun
hıcte oyle sozler soylemedık esımle bırbırımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?