- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi bebisininannisi
-
aldırmayalım, nolur dediğimde içini çekti ve "çok hataalr yaptın çok, herşey cok farklı olabilirdi" dedi...
aldırmayalım, nolur dediğimde içini çekti ve "çok hataalr yaptın çok, herşey cok farklı olabilirdi" dedi...
hata derken? aldattınız galiba sevgilinizi?
Bebeğiniz kac günlük bu arada?
yok o kadar da değil, yalan söyledim birkaç kere.
bebeğim son adet tarihimin ilk gününe göre şu anda 6 hafta 3 günlük.
Anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız kısa dönem asker.
12 Ağustosta askere gitmiş oluyor.
Yani 20 gün geçmiş.
Bebeğiniz de 45 günlük falanmış.
Erkek arkadışınız askere gittiğinde yani bebeğiniz yaklaşık 1 aylıkken hamile olduğunuzu farkedemediniz mi?
veya farkettiniz de askere gidince eli-kolu bağlı olur, telefonda konuşmak daha kolay olur diye mi düşündünüz?
Ayrıca erkek arkadaşınız KD ise Cuma günü izne falan çıkamaz, 2 gün dağıtım izni verirler sadece. 1 hafta falan değil.
Bence şu an huyunuza gidiyor, sizi ürkütmüyor bebeği aldırmak için sizi tatlı dille ikna etmeye çalışıyor.
İnşallah yanılıyorumdur, hakkın(da)ız hayırlısı.
peki , şu an ben çok kurumsal bir yerde iyi bir maaşla iyi bir pozisyonda çalışıyorum. diyelim ki babası benı bıraktı, ben tabıkı çalışmak zorunda olcam o zaman bebeğim için. Hoş özel ders falan da veriyorum ve geçinmeme yetecek kadar iyi kazanıyorum sadece derslerden bile,işten ayrılsam da para kazanıyorum yani ama garantisi yok sonuçta.
Şirketim evli olmadan doğum izni verir mi bana? İzinden sonra da hiç istemesem de bakıcı falan tutulcak artık
tabiiki verir!!!
canım ben insan kaynaklarında staj yaptım uzunca bi süre,öyle saçma bişey olmaz...
Sen kadın,o da bebek olduğu için bu hakka sahipsiniz.Patronun sorun çıkartırsa çalışma bakanlığına tazminat davası açar kazanırsın.
ayrıca doğum izninden döndükten sonra her gün 1,5 saat izinli sayılıyosun-bu da süt izni.İşyeri izin vermezse o bi buçuk saate bunu fazla mesai olarak işlemek zorunda...
bu ve bunun gibi hakların var yani.Herkes nasıl bakıyosa çocuğuna sen de bakarsın.Anne olmak için kocaya ihtiyaç yok bence ,ne kadınlar var kocasız çocuk büyüten...
yok o kadar da değil, yalan söyledim birkaç kere.
bebeğim son adet tarihimin ilk gününe göre şu anda 6 hafta 3 günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?