- Konu Sahibi bebisininannisi
-
erkek arkadasin sen sorun cikarmadan aldir diye boyle ilgili davraniyor. Sen bebegi aldirirsan senle isi kalmiycak gibi. Yuzune karsi bebegi aldirmiycani soylersen o zaman gercek tavrini gorursun.
Annesini de arama. Erkek arkadasin istemiyorsa o ne yapabilir. Bence konussan da sana destek cikmaz. Ustune bir de azarlar seni.
Kolay gelsin.
canım helal olsun, valla tam onu düşünüyordum, aldırayım mı kızlar desem, herkes sen ne biçim insansın doğur ne demek kıyma falan derdiŞimdi aldır der gibi cevap veriyorlar.
AMa yine de çok kötü tepki vermedi kimse beklediğim kadar, o yüzden herkese çok teşekkürler, hala fikirlerinizi bekliyorum, ama annesiyle konusmaktan vazgectim.
kedinlikle sizin gibi düşünüyorum.aldırmak ya da aldırmamak değil.tamamen sevgilinizin tutumu ve ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalılşıyorum.yoksa aldırırsnz ya da aldırmaszsnz bu tamamen sizin sorumluluğnzda.Konu da bişeyler eksik sanki
Konu sahibinden daha çok panikledi herkes
Ve birçok şeye cevap vermiyor
Sadece aldırayım mı öldüreyim mi günah vs. diyor
Zina da günah ona bakılırsa
Herkesin yaptığı ettiği kendine tabi ki de
Kırk kere söyledik
Madem seni seviyor niye sözlenelim demiyo da bebeği aldır ama izinde beraber uyuyalım diyor hala
Sana garip gelmiyo mu diye
Buna cevap yok mesela
Konuyu yorumlardan dolayı mağduruma çekmeyin lütfen
1-2 kişi aldır dediyse
Kalanı sevgilinin tutumuna anlam veremedi
Bütün yorumlari okudum,kimsenin aldir dedigi yok bunu ima ettigide yok,düzgun okuyun bence...evet elestiriliyor ama sectigi yasadigi hayat tarzi degil, bi Cocugu dünyaya getirmeyi bukadar basite almasi...böyle yasiyorsan iki tarafta ister evli ol ister olma bi cocuguga hazir degilse ortak karar yoksa korunmak zorunda bence...cahilliktir,kazadir falanda hikaye...bu isi yapiyosaniz cahil degilsiniz...kazada eger düzgün korunursaniz okadar az bi ihtimalki...tamam olan olmus bunada bisey demiyoz da,bukadar basitmi? Benim basima gelcek ve erkek arkadasim böyle sacma sapan bisey söyliycek alir cevabini benden, o ne yaaa böyle bi muhabbetmi olurmus bi CAN icin hemde kendi bebekleri...konusahibide okadar basit zanlediyorki...benim iki evladim var ve mutluda bi evliligim ama bazen öyle zor olurki sadece günlük hayat bile,bunun bide gelecegi var,hastalik var,duygussallihi var,varda var...Cocuk büyütmek normal sartlarda bile kolay degilken bi kadar basite alinmasi benim gibi kimi arkadaslari sinir etti...bu cana tabiiki kiyilmasin ama böyle laubali sekildede yaklasilmasin...
en iyi de kendimden biliyorum, keşke ailemden önceden gördüğüm maddi şeyleri görmeseydim de 10da 1 i kadar manevi destek görseydim.. tek şüphem de o zaten, bu cocugun annesinin de babasının da babassnesnn de durumları cok iyi olcak ama mutlu olablcek mi
Canım sakın ama sakın gidip annesiyle konuşayım deme. Buna benzer birşey arkadaşımın başına geldi. Arkadaşım hamile olmamasına rağmen başından geçenleri erkek arkadaşının annesine anlattı ve kadın bir sürü laf saydı arkadaşıma.Yapmasaydın etmeseydin dedi.
Hatta oğlanın babası oğlum insan yaparda karda yürür izini belli etmez demiş utanmadan. Biz arkadaşımızı konuşmama konusunda da defalarca uyarmıştık. Ancak bizi dinlemedi gitti konuştu. Sonuç hüsran oldu.
Bir çocuğun doğmasına bence anne ile baba birlikte karar vermelidir diye düşünüyorum. Bu ikinizinde hayatını etkileyecek bir olay. Keşke korunsaydınız. Çevren sana emin ol hep farklı bakacaktır. Ve aşk , sevgi bunları çevreye açıklamak türk toplumunda yetmiyor.
Bende bir erkek annesiyim birisi gelse bana oğlunuzdan hamileyim dese şok geçirirdim herhalde.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Hep böyle dua et olur mu?
Bugün mü üye oldunuz ?
0 arkadaş
Tek konu ve sadece bu konuda yorumlarınız var da ..
evet bugun bu konu ıcn uye oldum tek basıma işin içinden cıkamaynca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?