hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

konuyu ben de merak ettim :26:

bu konu hala yaşıyor mu yahu?

Konu degilde bebek hala yasiyo muu onu merak ettikk.... ins yasiyordur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

son mesajı bu
Az once cesaretimi topladim ve braktim.. bn bebegimi kaybettim bir erkek umrumda degil cok sevsem de.. dediginiz gibi bir daha da asla emin olmadan hatta cddiyetni sevgsini gostermeden kmseyle degil yatmak zamanimi bile harcamicam.. bu adam hakliydi benle geleck dusunmemkte ama guveni kirldigi an bitirmeliydik yanlis yaptik ve dun cok agir sekilde odedim bu yanlisi.. bebegimn hayatina mal oldu bu..
hepinize cok tesekkur ederim yorumlarinz ve dualarinz icin..

sevgili yoneticiler konumu ve hesabimi silerseniz sevinirim, bu isim bana aci vercek cunku..

Cok uzuldum ben yaa simdii ( aldirdi mi zorla acaba yoksa dusurdu mu bebegii... ( allahm yardm etsin sabir versn kardesimize..

Sen tek başına mı yaşıyorsun? Ailen veya akrabalarına ve diyeceksin? Erkek arkadaşının annesi böyle bişeyi iyi niyetle karşılayacağını sanmıyorum.

Evlenmeden hamile kalmissin ve ne kadar rahatsin hic ona degnmiyorsun bile cok kasıldım rahatligindan dolayi okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…