• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

tabi siteyi biliyodum ki üye oldum, çok zor bişey de değil gerçi hrşey açık sitede.

ama konumuz bu değil şimdi:)

Konunuza da çok yorum yaptım da
Siz onlara değil bunlara cevap veriyorsunuz genelde ;)

Mesela bebeği istemiyorum diyen adam üçümüz uyuyalım deyince size garip gelmiyo mu

sevgilin senle birlikte oldu diye çocuğunun babası olmayı kabul etmiş manasına gelmez.
sen sevgilinin annesiyle konuşmadan önce kendi ailene ne açıklama yapacağını düşündün mü?
hiç sanmıyorum.
madem ayrıldınız diye biliyor ailesi belli ki seni istememişler zamanında.
şimdi çıkıp elin kadınına hamileyim deyince ne diyecek sanıyorsun
ah canım gelinim deyip kucağını mı açacak sana?
adam bebek istemediğini söylemiş
ne diye daha annesine yetiştirmek için uğraşıyorsun.
çözemedim seni.

gerçekten herkes gibi bende anlayamadım ...3 senedir evliyim ama bi türlü gebelik elde edemedim nasip... bu ay hamile olduğumu öğrendim çok istiyodum planlıydı ama sorumluluğu gerçekten insanı korkutuyo yetebilecek miyim kaygısı Allah yardımcınız olsun ne diyim

pardon arada kaldı heralde, aynen cok garip zaten biliyorum ben de bişey anlamıyorumki:(

Ona sor o zaman
Bebeği istemiyosun madem niye hala üçümüz yatalım diyosun
Bebeği aldır diyosun ama aldırmadan önce doktorda bi görelim ne demek , hamile olduğuma inanmıyo musun de

Yani bence genelde herkes bu tepkiyi verir
O ne dese sen tamam diyosun
Söyledikleri şeyler de tutarlı değil üstelik

Eşinden ayrılmış bir anne olarak size şunu söyleyebilirim ki tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok zor fakat; anne olmayı, bebeğinizin sorumluluğunu ve çevre baskısını kaldırabileceğinizi düşünüyosanız kararınıza saygı duymak gerekir..
gerçekten önemli bir karar alıyosunuz...

baba adayına gelince bana göre oda kararsız aldırıp aldırmamakta sonuçta size olan güvenini kaybetmiş, bebeğini görmek istiyor en doğal hakkı bu belki de bebeğini gördükten sonra bütün düşünceleri değişecek aldırmak yerine nikah masasına oturacaksınız bunları zaman gösterecek...

siz birlikte bebeği görene dek bekleyin sonrasında yeniden oturup konuşun aldırmak istemediğinizi o olsa da olmasa da bebeği dünyaya getirmek istediğinizi açıkça ifade edin bakalım tepkisi ne olacak ona göre yeniden düşünürsünüz...
Allahım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

Anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız kısa dönem asker.
12 Ağustosta askere gitmiş oluyor.
Yani 20 gün geçmiş.
Bebeğiniz de 45 günlük falanmış.
Erkek arkadışınız askere gittiğinde yani bebeğiniz yaklaşık 1 aylıkken hamile olduğunuzu farkedemediniz mi?
veya farkettiniz de askere gidince eli-kolu bağlı olur, telefonda konuşmak daha kolay olur diye mi düşündünüz?
Ayrıca erkek arkadaşınız KD ise Cuma günü izne falan çıkamaz, 2 gün dağıtım izni verirler sadece. 1 hafta falan değil.
Bence şu an huyunuza gidiyor, sizi ürkütmüyor bebeği aldırmak için sizi tatlı dille ikna etmeye çalışıyor.
İnşallah yanılıyorumdur, hakkın(da)ız hayırlısı.

Allah yardimcin olsun zor bir durum. Ama bebegi aldirman çözüm değil yarin öbür gün yine hamile kalsan yine mi aldiracaksiniz. Burda yapilacak tek sey arkadasin gelince durumu ailesine anlatacak hemen bi yildirim nikahi yapacaksiniz ve sen k.validenin yanına yerleseceksin esin askerden gelene kadar hatta sonrasindada iyice kendinizi toplayana kadar beraber yasayacaksiniz. Bu isin baska hiçbir çözümü yok ancak bu şekilde kurtarirsin durumu.:34:

sevgilin senle birlikte oldu diye çocuğunun babası olmayı kabul etmiş manasına gelmez.
sen sevgilinin annesiyle konuşmadan önce kendi ailene ne açıklama yapacağını düşündün mü?
hiç sanmıyorum.
madem ayrıldınız diye biliyor ailesi belli ki seni istememişler zamanında.
şimdi çıkıp elin kadınına hamileyim deyince ne diyecek sanıyorsun
ah canım gelinim deyip kucağını mı açacak sana?
adam bebek istemediğini söylemiş
ne diye daha annesine yetiştirmek için uğraşıyorsun.
çözemedim seni.
beebği garntılemek için herhalde annnesıne söylıycek annesıde ölürcesine karşı çıkıp evlendırecek torunum olacak dıyede göbek atacak

bence bebeği adamı elde etmek için kullanıyorsunuz yazık yanı olan gene o masuma olucak adam sızden çocuk istememiş yanı her bırleşmede çocuk olmuyor bır suru korunma çeşidi var sizin ilişkiniz guvende değilken ansıl böyle bı hata yapıyorsunuz adam üstüne klmak için değilde neden o adamı çocuğunuza zorla baba yapamazsınız kendınız yetemıyceksınız hiçzorlamayın kurtaja sonuna kadar karşıyım ama böylede hiç düşüneden çocuk dunyaya getırılmez

siz bence bunları düşünene kadar kendi ailenize ne diyeceğinizi düşünseniz
evlilik dışı bir çocuk :26:
kusura bakmayın ama ben bunu kabul edemiyorum
ne kadar normal geliyor bu size
sanırım benim gibiler tedavülden kalktı artık

Son düzenleme:
Bence 24 yaşında bi insan
Sevgilisinden bunları işitince soğur
Sen madem ne evlilik ne bebek istemiyosun hadi yoluna der
Kalanı kendi kararı ister doğurur ister doğurmaz

Hiç tanımadığı halde arayıp annesine söylesem mi diye düşünmez
Teselli mi arıyorsunuz kendinize
Hayır en baş zaten ailesini dinlememiş gizlice barışmışsınız
Şimdi o kadın size kollarını açmaz, açsa da oğlu bebeği istemiyosa o ne yapabilir yani

Reşitsiniz, maddi imkanlarım da var diyorsunuz
Kimseye güverek değil sadece kendinize güvenerek
Madem çok istiyorsunuz bebeğinizi dünyaya getirin o halde

Eşinden ayrılmış bir anne olarak size şunu söyleyebilirim ki tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok zor fakat; anne olmayı, bebeğinizin sorumluluğunu ve çevre baskısını kaldırabileceğinizi düşünüyosanız kararınıza saygı duymak gerekir..
gerçekten önemli bir karar alıyosunuz...

baba adayına gelince bana göre oda kararsız aldırıp aldırmamakta sonuçta size olan güvenini kaybetmiş, bebeğini görmek istiyor en doğal hakkı bu belki de bebeğini gördükten sonra bütün düşünceleri değişecek aldırmak yerine nikah masasına oturacaksınız bunları zaman gösterecek...

siz birlikte bebeği görene dek bekleyin sonrasında yeniden oturup konuşun aldırmak istemediğinizi o olsa da olmasa da bebeği dünyaya getirmek istediğinizi açıkça ifade edin bakalım tepkisi ne olacak ona göre yeniden düşünürsünüz...
Allahım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

ben de aynen böyle düşünüyorum, o da istiyor ama mantıken aldıralım diyor, cumartesi belki de o da kıyamıcak, yani umarım ben safça düşünmüyorumdur, tüm duam bu... dediğiniz gibi cok zor olmalı tek büyütmek çünkü. aynen cumartesi kalp atışını falan duyduktan sonra bir daha konusalım en iyisi önce bekleyim onun yorumunu sonra da ben aldırmak istemediğimi söyleyim.

Çok teşekkürler, yüreğime su serptiniz çünkü ben dışardan (normal hayatta da böleyim) güçlü ve çok rahat görünsem de içimden çok takıyorum herşeyi.

Tut ki ( ki hiç ihtimal vermiyorum ) annesi
Filmlerdeki gibi evliliğe zorladı oğlunu, bebekten dolayı
Sen bu şekilde evlenmeyi ister misin ?

Bebeği istemeyen adam
Anne zoru ile evlenen adam
Seni ve yavrunu mutlu eder mi sanıyorsun

Tut ki ( ki hiç ihtimal vermiyorum ) annesi
Filmlerdeki gibi evliliğe zorladı oğlunu, bebekten dolayı
Sen bu şekilde evlenmeyi ister misin ?

Bebeği istemeyen adam
Anne zoru ile evlenen adam
Seni ve yavrunu mutlu eder mi sanıyorsun

aynen yok, vazgectm annesiyle konusmucam, cumartesi kendi versn kararını yaa kendi öz iradesiyle

aldırılcak bır bebege ucumuz uyuyalım bebegımız sen ben dıyemez bırı
ben ekım ayında bır kurtaj oldum 4 gun surdu hamılelıgım yanı ogrenmemle aldırmam arasında gecen sure 4 gun
hıcte oyle sozler soylemedık esımle bırbırımıze

ben bu düşünce tarzını da davranışları da anlayamadım ben mi tuhafım?

çok anormal geliyor, oyuncak bebekle oynayıp sonra ertesi gün çöpe atacaklarmış gibi.
çocuk bunlar desen 24 25 yaşlarında insanlar, hamile bıraktığı kızın yanında "üçü" uyuyacakmış da sonra da aldıracakmış ayrıca evlenip evlenmeyecekleri belli değil, kız da bir yandan annesine hamle yapıp nasıl kabul ettirebilirim diye düşünüyor. sadece haberi olsun falan hikaye bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X