- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi bebisininannisi
-
Konunuza da çok yorum yaptım da
Siz onlara değil bunlara cevap veriyorsunuz genelde
Mesela bebeği istemiyorum diyen adam üçümüz uyuyalım deyince size garip gelmiyo mu
aldırmayalım, nolur dediğimde içini çekti ve "çok hataalr yaptın çok, herşey cok farklı olabilirdi" dedi...
dort sayfa okudum insallah sok edici gelismeler olmamistir
bize cok basit geldi degilmi
ne kadar rahat konu sahibi diye
gercekse ve aldirmayacaksa terkedilse bile kendisine guveniyorsa bakmak icin
sadece HELAL OLSUN DERIM
gunah zina yaptilar cokmu normal dioruz da
e ulkemizde evlenmeden once kizlarin cokca kurtaj olduklarini biliyoruz
toplum gunaha girdigi icin dislar diye
diktirdiklerinide biliyoruz
resit olmayan kucucuk kizlarin evlendirildiklerini ve daha 13'de 14'de hamile kaldiklarini biliyoruz
ama diini nikahlari var degilmi?!
birakin boyle orneklerde olsun kadin hamile kaldigi zaman
aglaya aglaa kurtaj olacagina aslanlar gibi bekar anne olmayi goze alsin
bu diger saydiklarimdan dahami igrenc?
tum sayfalari okucam zira askerdeki sevgili
"cuma gecesi sen ben bebegimiz beraber uyuruz" diyip pazartesi gunu nasil aldirmayi dusunuyo?
ultrasyondan gorup ama kalbinin atislarinida duymak istemiyormus pasamiz
gulumsetti beni
bence cok duygusal ve sizi birakmaz
ama birakirsada sende biliyorsun bu is zor ve kedi yavrusu degil
ve dunya hali olurda seni terkederse o bebegin senden baska kimsesi yok
allah birbirinize bagislasin diyim en guzeli :)
ne hata yaptın?sana neden güvenmiyor?
Öncelikle kinayan zihniyete ya da ben yapmam , cik cik yapanlara sasiriyorum.
Insanoglunun basina hersey gelir.Kaldi ki bu kiz öyle bir tövbe eder ,öyle bir dua eder ,sen ben öteki tarafta acikta kaliriz,o kurtulur.
Ölesiye kadar tövbe kapisi acik.
Kiz diyor annem evlendigini bile söylemedi diye,tabii ki sorumsuz ailede hatalar hatayi dogurmus.
Insallah ikinci bir Meryem Uzerli vakasi olmazda erkek arkadasin seninle evlenir.
Ama annesine kesinlikle söyleme ,sana düsmez ve erkek arkadasin senin icin yanlis düsünür,evlilige zorlamak icin yaptigini düsünebilir.
Zaten askerde bebegin sorumlulugunu mu düsünsün, bi de bu arada annesinden isitecegi laflarimi.
Bende cocugu aldirmani istemem,insallah orta yol bulunurda evlenirsiniz.
Konu sahibi arkadaşım ben de Helal Olsun diyorum sana gerçekten güçlü bir kadınsın ve cesursun.Bebeği aldırmaman bence de en doğru karar,korunmadan hamile kalıp o bebeği aldırmak bence cinayettir zaten.
Ama bence erkek arkadaşının ailesi de bilmeli diye düşünüyorum.Sonuçta bir torunları olucak bunu bilmek hakları.Önce erkek arkadaşına bebeği aldırmayacağını söyle sonra da kendisi söylesin bence ailesine bir bebeği olacağını.
ocak'tan beri size güvenmiyor, ama kopamadığından (!) ayrılamıyor öyle mi??? erkekler güvenemedikleri kadınlarla sanmıyorum ki ciddi niyetlerle görüşmeye devam etsinler. siz bu adamın duygularından emin misiniz?? sizinle cinsellik amacıyla görüşüyor olamaz mı? kusura bakmayın dost acı söyler çünkü çok gördüm örneklerini...
benim anlamadığım madem erkek arkadaşın sana güvenmiyor onun gözünde sen yalancı güvenilmezsin o zaman bu çocuk nasıl oluyor? bu ilişki o koşulda nasıl devam ediyor?
sen hiç mi düşünmedin bu adam bana güvenmiyorsa çok afedersiniz ama benimle nasıl yatıp kalkıyor diye?
bazı arkadaşlar işi gücü bıraktı yok konu sahibi zina yapmış,yok kondom vs vs var,yok ot çöp
konuyu açan arkadaşın bizlere danıştığı soru şu
sevgilimden hamileyim annesine söyleyim mi?
sorunu bu yani
evlenmeden sevişilirmi,arkadaşlar ben günahkarmıyım,doğuruyum mu bu çocuğu gibi sorular sormadı
hayret yani,herhalde bazıları biri sıradışı bi konu açsana bizde versek veriştirsek günün stresini atsak diye forumda geziniyo...
yanı tabııkı cok var ama zannetmiyorum cnm o konuda bana cok ihtiyacı olck birisi değil, hem de ilşkimz sdc cnsellk değil, o küçük bir boyutu sdc..
Ay Allah da sizi güldürsün yaaa süpersinz :))) aynen katılıyorum bazıları öyle insan eleştireblr de sorulmayan şey hakkında değil:) yalnız ben günahkarmym'a koptm
Ben evlenir evlenmez hamile kalmışım da bi ay sonra öğrendiğimde hiç hazır olmadığımdan ben nasıl çocuk bakcam diye zır zır ağlamıştım
O anın şokuyla sevinmeyi bırak kendime gelememiştim
Siz maşallah sevgilimden hamile kaldım diye mutluluk çığlıkları atıyorsunuz
Adam da çocuk değil kedi yavrusu doğuracağınızı sanıyor herhalde
Bebeğimiz sen ben uyuyalım, sonra ultrasonda görüp aldırırız diyor. Bu ne yaman çelişki?
Annesine söyleseniz kadın napsın bi halt yemişsiniz birlikte kadın ne diyebilir ki?
Bence işte şimdi bu adamın seni sevip sevmediğini çok iyi anlayabilirsin, hemen imam nikahı yaparım derse seni seviyordur yok aldıralım derse sevmiyordur bu kadar basit.
Büyük de konuşulmuyo ki çoluk çocuk sahibi kadın olcam, senle aynı yaştayım ben de. Hele sen o bebeğin kalp atışını duy bakalım da aldır aldırabiliyorsan......
aranızdaki cinsellik küçük bir boyut erkek arkadaşın için, sana karşı güven de duymuyor... peki nasıl hasıl oluyor sana karşı bu bağlılığı?? kaşına gözüne bu derece mi vurgun??? beni bebekten, evlilik olmaksızın ilişkiden daha çok bu düşündürdü. sana karşı samimi olmadığını düşünüyorum.
aynen ilk ben de kendm söleyim bilmek hakları dedim de erkek arkadasm sölesin söylemiyosa da o düşünmüyorsa kendi ailesini ben nıye düşüneym zaten... inşallah herşey güzel gelişir. hemen evlenmeyi falan beklemiyorum da işte askerden dönünce falan inşallah olur...
tek isteğim güzel bi aile kurmak, tabıkı bu şeklde olmasaydı keşke ama oldu bir kere işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?