- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi bebisininannisi
-
24 yaş çok ufak bi yaş değil aslında
Bence siz kararınızı kendiniz verebilirsiniz
Erkek arkadaşınızın annesi hele, sorulacak en son kişi şu esnada
Tatlım anneden icazet alınmıyor ki, bilerek söyleniyor, haberleri olsun bebek aldırılmasın diye
benim size nacizane bir sorum olacak aileniz biliyormu yada aldırmıycanız öğrenirse size aferimmi der.baya rahatsınız hiç aile korkusu yok gibi
kesinlikle aldırın demiyorum aldırmaya herzaman karsıyım
Hiç bi bağı olmayan bi kız arıyo
Ben oğlunuzdan hamileyim ama oğlunuz istemiyo diyo
...
...
...
Bence işiteceklerinden sonra bin pişman olacak söylerse
sevgiliniz istemiyor annesine deme amacınız ne
annesi tamam evlenin aldırmayın derse ki hiç sanmıyorum
adamın işi yok askerde geleceği belli değil istemezler..
ama siz her ne olursa doğururum diyorsunuz kendi ailenizden yana skıntınız yok sanırım
bakacak durumunuzda var..ama bence çok hayati bir karar herkes için
ama amacınız sevgilinizi evlenmeye ikna etmekse annesini karıştırmayın..keşke dikkatlı olsaydınız
amin canım inşallah...1 senedir görüşüyoruz biz ailesi sdc ocak 2012ye kadar cıktık sanıyor.. 24 yaşındayım. aynen bu Allah'ın bir takdiri o yüzden de asla kıyamam ona bu arada Allah size de nasip etsin
yok annesine diycem ki ben o benı bıraksa da dogurmak istiyorum, sizin de bilmeye hakkınız oldugundan sölüyorum yanlış anlamayın vs dicem yanı öyle düşündüm, bebegı kullanıyorum gibi anlamasın diye.
ya benı cok seviyor, ve cocugunu da asla bırakmaz, ama kendim de bakabilrm bırakırsa yanı ona güvendiğimden demiyorum.
Çocuğu asla bırakmam diyen adam neden hemen yıldırım nkahı kıyalım demiyor da aldıralım diyor?
Çocuğu asla bırakmam diyen adam neden hemen yıldırım nkahı kıyalım demiyor da aldıralım diyor?
yanı sonucta burada erkek arkadası olmaksızın dogurmayı goze almıs bırı var ne ısı ne asker olması ne tek yasaması kızı baglamıyor
neden evlenelım demıyor sevgılınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?