hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

24 yaş çok ufak bi yaş değil aslında
Bence siz kararınızı kendiniz verebilirsiniz
Erkek arkadaşınızın annesi hele, sorulacak en son kişi şu esnada

Tatlım anneden icazet alınmıyor ki, bilerek söyleniyor, haberleri olsun bebek aldırılmasın diye

annesine söylememelisin,ters teper illaki kızar oğluna, sana bişey demesede,
neden güvenmiyor sana ?sana güvenmeyen biriyle böyle ileri gitmeseymişin keşke.
seni yeterince seviyorsa 1hafta içinde evlenseniz iyi olur,
bir cana kıymaktansa ya aileyi ikna edip yahutta ikna etmeden evlenmek daha mantıklı bence
aşaği yukarı4.5aylık olacak o geldiğinde ki ozamana kadar ortaya çıkar hamileliğin malesef..

Tatlım anneden icazet alınmıyor ki, bilerek söyleniyor, haberleri olsun bebek aldırılmasın diye

Hiç bi bağı olmayan bi kız arıyo
Ben oğlunuzdan hamileyim ama oğlunuz istemiyo diyo

...
...
...

Bence işiteceklerinden sonra bin pişman olacak söylerse

İyi güzel hoş da, bebeği aldırmazsanız gün be gün büyüyen karnınızı aileniz farkettiğinde ne yapacaksınız?

Ben bu hikayede sadece bebek + sevgili + kayınvalide gördüğüm için soruyorum. Sizin kendi özel hayatınız hiç geçmemiş.

benim size nacizane bir sorum olacak aileniz biliyormu yada aldırmıycanız öğrenirse size aferimmi der.baya rahatsınız hiç aile korkusu yok gibi
kesinlikle aldırın demiyorum aldırmaya herzaman karsıyım

ailem kızar ama ben baska şehirde yasıyorum acıkcası umrumda değil, çünkü annemle babam ayrı annem baskasıyla evlendi ve ben bunu baskasndan duydum. o yüzden hiçbi sorumluluk hissetmiyorum..

Yani arkadaşım neyi tutsam elimde kalıyor.
Birincisi senin erkek arkadaşın dengesiz mi? Hem nasıl mutlu oluyor, Cuma gününe kadar yanında durayım bebeğe bakalım pazartesi de aldıralım bunun akıl mantık alan bir tarafı var mı? Oyuncakla mı oynuyorsunuz..
İkincisi sen nasıl bu kadar rahatsın, ailen ne diyecek, nasıl evleneceksiniz, ocakta bebek 6-7 aylık olacak o zamana kadar bekar şekilde nasıl idare edeceksin kocaman karnını? Hemen şu an evlenseniz bile herkes herşeyi anlar ki ocakta evlenmek ayrı bir olay. O da en erken tarih yani o bile kesin değil.
Üçüncüsü erkek arkadaşının annesine açarsan bu durumu o seni oğlunu karnındaki bebekle kandırıp kendini evlendirtmeye çalışan kadın olarak görecek. Daha tanışmışlığınız bile yok, 3 kere telefona istedin diye nasıl bir güven bu sende. Çok rahatsın sanki kadın torun geliyor diye seni bağrına basacakmış gibi. Belki rezalet çıkacak belki ailesi senden nefret edecek??
Sen içinde olduğun durumun vehametinin farkında değilsin laylaylom geliyor hala bana çok garip geldi tutumun.
Herşeyden önemlisi erkek arkadaşın senle evlenmemek için kıvırıyor gibi görünüyor, yani ortada bir çocuk varken bile tamam evlenelim dememiş hemen ilk seçenek aldıralım diye karar vermiş.

sevgiliniz istemiyor annesine deme amacınız ne

annesi tamam evlenin aldırmayın derse ki hiç sanmıyorum

adamın işi yok askerde geleceği belli değil istemezler..

ama siz her ne olursa doğururum diyorsunuz kendi ailenizden yana skıntınız yok sanırım

bakacak durumunuzda var..ama bence çok hayati bir karar herkes için

ama amacınız sevgilinizi evlenmeye ikna etmekse annesini karıştırmayın..keşke dikkatlı olsaydınız

Hiç bi bağı olmayan bi kız arıyo
Ben oğlunuzdan hamileyim ama oğlunuz istemiyo diyo

...
...
...

Bence işiteceklerinden sonra bin pişman olacak söylerse

o zaman sölemeyim annesine cuma günü gelecek akşam, dışarı yemeğe gidicez, gece de 3ümüz uyuruz dedi bana bebeğimiz sen ve ben. o gece söyleyim ben aldırmıcam bebeğimi diye. annesine söylemek zaten basit bi hareket gibi geliyor, emn olamıyorum...

yok annesine diycem ki ben o benı bıraksa da dogurmak istiyorum, sizin de bilmeye hakkınız oldugundan sölüyorum yanlış anlamayın vs dicem yanı öyle düşündüm, bebegı kullanıyorum gibi anlamasın diye.

1 senedir görüşüyoruz biz ailesi sdc ocak 2012ye kadar cıktık sanıyor.. 24 yaşındayım. aynen bu Allah'ın bir takdiri o yüzden de asla kıyamam ona bu arada Allah size de nasip etsin
amin canım inşallah...
ama ne olursa olsun o yavrucağa kıyma lütfen... kim ne derse desin.
Allah gönlüne göre versin canım

Kusura bakmayın da bana bu konu çok basit geldi.

Ben de hamileyim, evli olmama rağmen ilk öğrendiğimde ne kadar korktum. Gelecek kaygısı bastı içimi, hem maddi hem manevi anlamda bebeğime nasıl bakacağımı düşündüm kara kara. Bu kadar rahat olmanızı yadırgadım, hele "ben kendim bakarım" demenizi...

İnsan o bebeğin sorumluluğunu rahme düşene kadar bilmiyor, ne kadar şöyle olur böyle olur dense de o bebek dünyanıza girmeden de büyük konuşulmuyor.

İmrendim açıkçası, hem bekar olup hem sevgiliden hamile kalıp hem de bu kadar ferah davranabilmenizi.

aldırılcak bır bebege ucumuz uyuyalım bebegımız sen ben dıyemez bırı
ben ekım ayında bır kurtaj oldum 4 gun surdu hamılelıgım yanı ogrenmemle aldırmam arasında gecen sure 4 gun
hıcte oyle sozler soylemedık esımle bırbırımıze

siz öyle düşünseniz bile öyle anlar..sonuçta bir şok yaşayacak oğlunu değil sizi suçlayacak

valla bunu yapan ikiş kişi ahlaksız kadın olur her zaman..

ne iş yapıyorsunuz bakabilecek durumunuz var mı ?

tabi rahime düşen her canlı gibi oda yaşamayı hakkediyor ama

ne bileyim yinece bencilce geliyor o bebeğin yaşayacakları..

hayatımız film kesitleri gibi değil yani anne babasının kabul etmediği çocugu büyütür ama hayat film değil

toplumsal baskı olur..aklıma nedense şimdi meryem üzerli geldi ama tek fark onların bulundukları çevre farklı..

Çocuğu asla bırakmam diyen adam neden hemen yıldırım nkahı kıyalım demiyor da aldıralım diyor?

yanı sonucta burada erkek arkadası olmaksızın dogurmayı goze almıs bırı var ne ısı ne asker olması ne tek yasaması kızı baglamıyor
neden evlenelım demıyor sevgılınız?

yanı sonucta burada erkek arkadası olmaksızın dogurmayı goze almıs bırı var ne ısı ne asker olması ne tek yasaması kızı baglamıyor
neden evlenelım demıyor sevgılınız?

Ama konusahibinin gözü karalığı takdire şayan, benim cok hoşuma gitti. Ağlayıp sızlanmak yerine sorumluluğunu tek başına göğüslüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…