- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
Et yemedigimizi hayatimizin kotu oldugunu nerden cikardiniz bildigim kadariyla bebek karari iki kisi arsinda oluyo kari koca dimi ben konu actim alir yada almaz bitti bu yorumu yapmaniz yeterliydi
Gerçekten ciddi mi yazdınız bunu? İşe başlarken sağlık raporu alınması lazım orda hamile olduğu zaten ortaya çıkar. Öyle olmasa bile çalışan gebelik durumunu bildirmek zorunda bildirmediği takdirde işverenin haklı fesih yoluyla tazminat ödemeden işten çıkartma hakkı mevcut
Et yemedigimizi hayatimizin kotu oldugunu nerden cikardiniz bildigim kadariyla bebek karari iki kisi arsinda oluyo kari koca dimi ben konu actim alir yada almaz bitti bu yorumu yapmaniz yeterliydi
Valla ablacım kadınlara hamile oldukları için ayrımcılık uygulamak yasalara aykırı
İşveren yasayı peynir ekmek gibi çiğniyorsa, bu durumda çalışanlara da etik dışı davranma yani yalan söyleme hakkı doğar. İşverenlere müstehak
başka bir konunuzda da çocuğum var dışarı çıkamam çalışamam eve iş arıyorum demişsiniz.şu an bir de 2. hamileyseniz , lise eğitiminiz ve herhangi bir tecrübeniz yok iş bulmanız malesef imkansız.anca eve iş alabilirsiniz eğer el yeteneğiniz varsa.Eg
Egitim durumum orta okul malesef nasil bir ise girecegimi bile bilmiyorum
Almazlarmerhaba bayanlara ise cok acil ihtiyaci olan biriyim ama hamileyim beni hamile oldugum icin ise almazlar dio cevrem hamile olupta ise giren varmi?
Neden hamile kaldınız napcaksınız vs demicem onu sormamışsınız ama bazı yorumları okurken hayret ettim hamileliği söylemeden işe girmek suç öncelikle bunu bilin ikincisi cafelerse bulaşık vs bakıverin şimdilik yakınlarınızda varsa hattta gidin konuşun aklıma başka çözüm gelmedi durumunuz zor ve keşke böyle olmasaydı
Yanlışa yanlışla karşılık verelim yani öyle mi? Ayrımcılıktan ne kasettiğinizi tam olarak anlamadım ama yasal olarak hamilelere uygulanması gereken haklar uygulanmıyorsa yine yargı yolu açık. Etik dışı davranış sonuç olarak etik dışı davranışı doğurmaz bence yani doğurmamalı. Herkes yanlış yapsın o zaman doğru nerde?
Cunku eskiden evle birlik oturuyodum o evde bebwgimj emanet edecegim kimse yoktu sartlar farkliydi sizde yerden yere vurmaya ne kadar meraklisinjzbaşka bir konunuzda da çocuğum var dışarı çıkamam çalışamam eve iş arıyorum demişsiniz.şu an bir de 2. hamileyseniz , lise eğitiminiz ve herhangi bir tecrübeniz yok iş bulmanız malesef imkansız.anca eve iş alabilirsiniz eğer el yeteneğiniz varsa.
Ben daha soylemedim konfeksiyonlara bas vurdum ama ne kadar dogru bilmiyorum nerde calisacagimi pek bilmiyorumEee başka bebeğim de var demişsiniz, işe ihtiyacınız var maddi durumunuzun parlak olmadığı ortada
Hamile olduğunuzu söylemeyin öyle iş bakın yoksa iş bulmanız imkansız
Kira ödemiyor olsanız bile sadece asgari ücretle geçinmek çok zor. Siz üstüne bir de ikinci çocuğu yapmışsınız. Cesaretinize hayranım. Ortaokul mezunu ve hamile olarak düzgün bir iş bulmanız imkansıza yakın. Sizin için en rahatı çocuk bakıcılığı olur. Umarım bulabilirsiniz.Eskiden durumumuz kotu degildide evden ayrildik esim asgari ucret aliyo ve yetmiyo malesef calismak zorundayim doguma kadar
Aslinda onu hic dusunmemistim saolun oneriniz icinKira ödemiyor olsanız bile sadece asgari ücretle geçinmek çok zor. Siz üstüne bir de ikinci çocuğu yapmışsınız. Cesaretinize hayranım. Ortaokul mezunu ve hamile olarak düzgün bir iş bulmanız imkansıza yakın. Sizin için en rahatı çocuk bakıcılığı olur. Umarım bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?