- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
Ac kalicak degiller sukur herseyimiz var ama ben birazdaha iyi olsun toparlanalim istiyorum daha rahat hayat sizde amma abartiniz tuttunuz bi aclikMesele bi iş değil mesele 2 çocukla geçim sağlayacak paranızın olmaması. Siz aç kalın tamam da çocuklarınız aç kalacak o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Evet yani ölduruym bebebi saolun ya bu durumda iyi akil verdiniz!Peki acaba aç kalmayı o çocuklar istiyor mu?
Ac kalicak degiller sukur herseyimiz var ama ben birazdaha iyi olsun toparlanalim istiyorum daha rahat hayat sizde amma abartiniz tuttunuz bi aclik
Ne acligi yazmisim ilk basta yazdigim seyi okursaniz bir kac kendini bilmez yazmis ben isten bahsediyorum siz kalkmissiniz acliktan bebegin fakirliginden bahsediyosunuz ben boyle insanlar varmi hamile kalipta ise girenler die actimAçlığı biz yazmadık ki siz yazdınız
Guzel yorumuzunz icin cok saolun is buldum sayilir cok sukur iyi ki sizin gibi uc bes iyi insan varİs arayin umutsuzlug kapılmayın. Rizki veren Allahtir. Belki halinize biri yardim etmek ister ise alir. Belki adamin zaten gecici isciye ihtiyacı vardir alir. Arayin pes etmeyin.
tanıdık olmadıgın surece cok zor inşallah bulursunmerhaba bayanlara ise cok acil ihtiyaci olan biriyim ama hamileyim beni hamile oldugum icin ise almazlar dio cevrem hamile olupta ise giren varmi?
Herkes işini layıkıyla yapmıyor diye siz de yalan söylemeyi teklif ediyorsunuz öyle mi?arkadasim sizinle tartisamayacagim sanki herkes isini hakkiyla yapiyor. Baska falan degil saglik raporunu genelde kurumsal yerler istiyor. Sonucta nelerini görüyoruz yalan mi soyleyecegim. Raporda hamile calismaz mi diyecek. Hey Allah im ya
Ay bunlar doğru mu?Ha şunu da söylemeden geçemeyeceğim. İnsanları vurmak adetim değil ama keşke sizi yatağa almayan kocanızdan yeniden çocuk yapmasaydınız. Bir evde 13 kişi yaşıyormuşsunuz acaba nasıl bakacaksınız 2. Çocuğa yazık günah ya.
Valla eski konularına bakın istersenizAy bunlar doğru mu?
Kocası yatağa almıyorsa çocuk nasıl oldu acaba birde 13 kişi nasıl neden 13Ha şunu da söylemeden geçemeyeceğim. İnsanları vurmak adetim değil ama keşke sizi yatağa almayan kocanızdan yeniden çocuk yapmasaydınız. Bir evde 13 kişi yaşıyormuşsunuz acaba nasıl bakacaksınız 2. Çocuğa yazık günah ya.
Yalan söylemiyorum ki öyle yazmış konu sahibi.Kocası yatağa almıyorsa çocuk nasıl oldu acaba birde 13 kişi nasıl neden 13
Pardonda
Ne acligi yazmisim ilk basta yazdigim seyi okursaniz bir kac kendini bilmez yazmis ben isten bahsediyorum siz kalkmissiniz acliktan bebegin fakirliginden bahsediyosunuz ben boyle insanlar varmi hamile kalipta ise girenler die actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?