Herkes bunu soyluyo ama saglik sorunum yok ve ise ihtiyacim varçok zor ihtimal sizin şuan işe girmeniz
Malesef bende bundan korkuyorumİyi de siz tam verimli olmaya başladığınız anda doğum iznine ayrılacaksınız.
Belki de sağlıklı bir hamilelik geçiremeyip, yatmanız gerekecek.
İşverenler normal de hamile kalınmasını istemiyorlar
Üzgünüm ama sizin ihtimaliniz çok daha zor.
Malesef bende bundan korkuyorum
Cok saolun ama moralmen cok kotuyumMaalesef çevrenizdekiler haklı. Allah kolaylık versin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Zaten bir bebegim var ikinci gelince calismak cok zor olucakDoğumdan sonra çalışın sizde, üzülmeyin bebeğinize zarar
Durustce olmayack belki ama soylemeyin hamile oldugunuzu. Hem dogum parasi da alirsiniz
Egitim durumum orta okul malesef nasil bir ise girecegimi bile bilmiyorumişinize bağlı. eğitiminiz ne? nasıl bir işte çalışmak istiyorsunuz?
Ben 7 senedir ayni yerde calisiyor olmama ragmen hamile oldugum ogrenilince ilk sorduklari ne zaman izne cikicaksin ne zaman geleceksin oldu. Sen simdi ise girsen 32. Haftanda agirlasacak ise gidecek halin kalmayacak. Yani tam ise adapte olacagin sira izine cikicaksin bu isverenin isine gelmio. Suan ben dogum iznindeyim ve yolumu gozlediklerinden eminim. Eger maddi sorun yoksa bebegine odaklan onu buyut derim. Ben suan nasil ayrilcam bilmiorm cok zor gelio gozumemerhaba bayanlara ise cok acil ihtiyaci olan biriyim ama hamileyim beni hamile oldugum icin ise almazlar dio cevrem hamile olupta ise giren varmi?
Orasi biraz zor pek yalan soylemeyi beceremiyorum en fazla iki gun tutabilirim icimdeDurustce olmayack belki ama soylemeyin hamile oldugunuzu. Hem dogum parasi da alirsiniz
7.ayda zaten zorunlu izin verecek doktorlar. 4 ay rapor parasi alirsiniz. Bol seyler giyersiniz bir sure caktirmazsnzİşveren durumu öğrenince direkt işten çıkartır ama bu ihtimali de var.
Aslinda ben dinc bir insanin diger dogumumda doguma gidecegim gune kadar calistim kalabalik evimiz vardi oturmak uyumak yasakti resmenBen 7 senedir ayni yerde calisiyor olmama ragmen hamile oldugum ogrenilince ilk sorduklari ne zaman izne cikicaksin ne zaman geleceksin oldu. Sen simdi ise girsen 32. Haftanda agirlasacak ise gidecek halin kalmayacak. Yani tam ise adapte olacagin sira izine cikicaksin bu isverenin isine gelmio. Suan ben dogum iznindeyim ve yolumu gozlediklerinden eminim. Eger maddi sorun yoksa bebegine odaklan onu buyut derim. Ben suan nasil ayrilcam bilmiorm cok zor gelio gozume
Ben hamileliğin 7. Ayına kadar çalıştım sonra doğum paramı da aldımDurustce olmayack belki ama soylemeyin hamile oldugunuzu. Hem dogum parasi da alirsiniz
Aslinda bi ise girsem 9 ay calisirimda7.ayda zaten zorunlu izin verecek doktorlar. 4 ay rapor parasi alirsiniz. Bol seyler giyersiniz bir sure caktirmazsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?