• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğum için iş sorunu

Ortaokul mezunuymuşsunuz. Üzgünüm ama beden gücü gerektirecek işler bulabilirsiniz ancak o da hamile halinizle çok daha zor olur sanırım. Masabaşı bi iş bulmanız çok zor, bulsanız da hamile halinizle elbette almazlar çünkü size işi öğretecekler tam doğum yapacaksınız mağdur etmeyin insanları. Zaten bi dolu iş de yok siz iş bulana kadar doğum yapmış olursun çoktan.

Zaten bir bebeğiniz varmış işe ihtiyacınız olduğuna göre maddi olarak zordasınız. Niye bi çocuk daha anlamıyorum günah değil mi onlara da size de. Bence açıktan lise bitirin zaten evdesinizin sonrada kpssye hazırlanırsınız daha düzgün bi iş sahibi olursunuz. Şu şartlar altında en mantıklısı bu bence. Allah yardımcınız olsun

Mesele bi iş değil mesele 2 çocukla geçim sağlayacak paranızın olmaması. Siz aç kalın tamam da çocuklarınız aç kalacak o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ac kalicak degiller sukur herseyimiz var ama ben birazdaha iyi olsun toparlanalim istiyorum daha rahat hayat sizde amma abartiniz tuttunuz bi aclik

İs arayin umutsuzlug kapılmayın. Rizki veren Allahtir. Belki halinize biri yardim etmek ister ise alir. Belki adamin zaten gecici isciye ihtiyacı vardir alir. Arayin pes etmeyin.

Pardonda
Açlığı biz yazmadık ki siz yazdınız
Ne acligi yazmisim ilk basta yazdigim seyi okursaniz bir kac kendini bilmez yazmis ben isten bahsediyorum siz kalkmissiniz acliktan bebegin fakirliginden bahsediyosunuz ben boyle insanlar varmi hamile kalipta ise girenler die actim

İs arayin umutsuzlug kapılmayın. Rizki veren Allahtir. Belki halinize biri yardim etmek ister ise alir. Belki adamin zaten gecici isciye ihtiyacı vardir alir. Arayin pes etmeyin.
Guzel yorumuzunz icin cok saolun is buldum sayilir cok sukur iyi ki sizin gibi uc bes iyi insan var🤗

Şu an işe girebilmeniz çok zor.
Bekar bir kadına ne zaman evleneceksiniz; evli bir kadına ne zaman çocuk düşünüyorsunuz diye alenen sorulduğu bir dönemdeyiz.
O yüzden şu an çok ihtimal veremedim.
Sigortasız işler var.Ama orada da paranızı alamama durumunda kalabilirsiniz.

Benim takıldıgım nokta farklı oldu.
Anladiğım kadarıyla eşiniz asgari ücrete çalışıyor, bir çocuğunuz var; siz çalışmıyorsunuz ve yine hamilesiniz.Eviniz yok.Kiradasınız.
Biri yeni doğmuş iki çocuğa nasıl bakmayı düşünüyorsunuz?
Şu an işe girmeniz zor görünüyor.
Bari ailelerden yardım isteyin.
Çocuğunuza pirinç lapası lütfen yedirmeyin.
Mutlaka mama yemesi lazım yoksa gelişmesi tam olmaz.

Çocuklarınızın beslenmesinden kesmeyin.

Lütfen çocuklarınızın beslenmesine çok dikkat edin.Zeka ile beslenme birbiriyle doğrudan ilişkili. Şimdiki çocuğunuz için eve sık sık balık alın veya balık yağı hapı alın.Kırmızı et yemesine özen gösterin,emzirme döneminde ise kendi yediklerinize de çok dikkat edin .Bebeğin beyin gelişimi emzirme döneminde tamamen size bağlı. Maddi durumunuz nasıl olursa olsun çocuklarınızi iyi beslemek ailenin en temel görevi.
turkiye-de-cocuklarin-yuzde-65-i-geri-zekali-535e452e5212f.jpg

1964 yılı haberi
Bu kötü beslenmenin çocukları nasıl etkilediğini gösteriyor

Dünyanın en zeki toplumları Uzakdoğu ve Kuzey Avrupa'dan çıkıyor .Bu toplumlar aynı zamanda çok balık tüketiyor.

Son düzenleme:
arkadasim sizinle tartisamayacagim sanki herkes isini hakkiyla yapiyor. Baska falan degil saglik raporunu genelde kurumsal yerler istiyor. Sonucta nelerini görüyoruz yalan mi soyleyecegim. Raporda hamile calismaz mi diyecek. Hey Allah im ya
Herkes işini layıkıyla yapmıyor diye siz de yalan söylemeyi teklif ediyorsunuz öyle mi?
Sağlık raporu istemeyen tek bir iş yeri bile yok Allah aşkına bari biraz destekli söyleseydiniz, günümüzde eennn ufak yerlere girerken bile sigorta başlangıcının yanında sağlık raporu isteniyor. Neyse zaten yalan teklif eden birine bunları anlatmama gerek yok.

Ha şunu da söylemeden geçemeyeceğim. İnsanları vurmak adetim değil ama keşke sizi yatağa almayan kocanızdan yeniden çocuk yapmasaydınız. Bir evde 13 kişi yaşıyormuşsunuz acaba nasıl bakacaksınız 2. Çocuğa yazık günah ya.

Ha şunu da söylemeden geçemeyeceğim. İnsanları vurmak adetim değil ama keşke sizi yatağa almayan kocanızdan yeniden çocuk yapmasaydınız. Bir evde 13 kişi yaşıyormuşsunuz acaba nasıl bakacaksınız 2. Çocuğa yazık günah ya.
Ay bunlar doğru mu?

Kocası yatağa almıyorsa çocuk nasıl oldu acaba birde 13 kişi nasıl neden 13

Pardonda

Ne acligi yazmisim ilk basta yazdigim seyi okursaniz bir kac kendini bilmez yazmis ben isten bahsediyorum siz kalkmissiniz acliktan bebegin fakirliginden bahsediyosunuz ben boyle insanlar varmi hamile kalipta ise girenler die actim

Asla tabiki onu bana Allah verdi elbet rıskını vericek bi kapi acicak bi is icin asla bi canlinin hayatina son veremem ac kalsam bile cümlesi size ait değil mi? Konuyu açlığa getiren siz olmuşsunuz

Back