Hamile miyim ?

aslında benm daha az umutlanmam gerek sanırım hiçbirinizde bi problem yok çok şükür benm bi kaç ay önce prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı tabi devamlı gitmediğim için devamlı bi rahatsızlık mı yoksa o ay mı yükselmişti bilmiyorum eşim bugün dedi ki eğer hamile değilsen bi daha ki ay doooğğğru hastaneye adam akıllı görünelim dedi

kızlar peki bu eczaneden aldığımız testler bir haftalık hamilelikte bile pozitif gösterirmi yoksa bir ay sonramı test yapmak gerekiyo

canım benım ik gbeliğimde 4. gecikme gununde gordum net cıft cızgıyı..ama adetıne 1 hafta kala ogrenelerde duydum ben.. yanlıs hatırlamıyosam suphelı ılıskıden 10 gun sonra ıdrara gecıyo hamılelıği gösteren hormon

canım farketmeden kullandığımız bir ilaç bile prolaktin seviyemizi alt üst edebilir diye birşey okumuştum seninde öyle olmuş olabilir.

benim bir haftayı geçiktir acıyo test yapsam cıkarmı ki ya... he bu arada bir haftadır öksürük üşütme gbi bir olayım var bunun da etkisi olurmu ki göğüs acısında hiç üşüttüğümde acımıyodu cünkü

bende öyle olmasını umuyorum hatta ben stresten olduguna inanıyorum çünkü prolaktin=stres ve ben o testi yaptırdıgım ay sinir küpü gibi geziodum ortada ve aşırıda kiloluydum inş öyledir ztn 2 ay önceki testte çıkan pozitif doğruysa yani bozulduysa bu hamiş kalabiliyorum demek değil mi =(((

Umarım hamilesindir :) Boşaldıktan sonra en az 40 dakika beklemek daha kesin sonuçlar veriyormuş bilginize..

evet canım kalabilirsin :) bota 40 dkdan fazla öyle durdum 2-3 saat wc ye gitmedim artık böbreğim ağrıdı kendimi wcye zor attım

geçmiş olsun canım bana sorarsan adetıne yakın gunlerde mesela 1 hafta 5 gunkala felan kan testı yaptır en doğru cevabı kan tesstı verır sanaama göğüs acısı hem adet hemde hamılelık belırtısı canım yaa inşaallah hamileliktendir senın

evet canım kalabilirsin :) bota 40 dkdan fazla öyle durdum 2-3 saat wc ye gitmedim artık böbreğim ağrıdı kendimi wcye zor attım

O zaman kesin sonuçlar olur umarım :))) Bu arada cinsel ilişki esnasında sizdede wcye gitme isteği çok oluyormu ya.Bende bu sorun çok oluyor sürekli idrar yapma hissi duyuyorum.Yoksa bi ben miyim bu şeyi yaşayan. ?

benim bir haftayı geçiktir acıyo test yapsam cıkarmı ki ya... he bu arada bir haftadır öksürük üşütme gbi bir olayım var bunun da etkisi olurmu ki göğüs acısında hiç üşüttüğümde acımıyodu cünkü ...

benim göğüslerim henüz acımıyo yaa göğüs belirtisi biraz daha ileriki dönemlerde olur diye biliyorum... ama herkeste farklı bişi söylüyor

evet canım benim 5 10 dk içinde hemen çişim gelir zaten böyle bişide vardır ilişki sonrası wc ye çıkmak normaldir.

O zaman kesin sonuçlar olur umarım :))) Bu arada cinsel ilişki esnasında sizdede wcye gitme isteği çok oluyormu ya.Bende bu sorun çok oluyor sürekli idrar yapma hissi duyuyorum.Yoksa bi ben miyim bu şeyi yaşayan. ?

bendede oluyo cnm bazen idrar yapma hissi...

benim göğüslerim henüz acımıyo yaa göğüs belirtisi biraz daha ileriki dönemlerde olur diye biliyorum... ama herkeste farklı bişi söylüyor

canım yaa herkesın belırtısı faklı oluyo mesela benım gorumcem yenı doğum yaptı sadece pılav yıyemedı tek belırtısı oydu 9 ay boyunca baska bi belırtı de yasmadı ne goğsu agrıdı ne de miidesi bulandı hatunun

Anladım.Bu konu için doktora bile gözükmeyi düşünüyordum.Teşekkürler ilginiz için.Ama ben vajina girişleri esnasında tutamayacak dereceye geliyorum abartısız söylüyorum.Wcye kendimi çok zor atıyorum.Hatta bir keresinde ilişki esnasında çişimi yapmıştım Yinede doktora gözüksem iyi olucak galiba.

oda bayaa ilginçmiş gerçekten bu durum tamamiyle insanın fizyolojisiyle alakalı heralde... ve bence çok belli başlı olmadığı ve çok ilerlemediyse hamilelik belirtiler çok kişisel ve değişken..

olabilir canım insanız sonuçta :) ama şuanda gülüyorum yani çünkü bendede ilişki bittikten sonra tam yataktan kalkarken çok fena önden gaz çıkışı oluyo çok gülüyoruz eşimle... biraz beklesende odadan çıksam diyo ama elimde değilki kendisini dışarı atıyor DDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…