oda bayaa ilginçmiş gerçekten bu durum tamamiyle insanın fizyolojisiyle alakalı heralde... ve bence çok belli başlı olmadığı ve çok ilerlemediyse hamilelik belirtiler çok kişisel ve değişken..
of kızlarr ilişki sırasında konusuyomusunuz ...
arkadaşlar şimdi ilk kimin bu ay bat önce kimin güzel haberini alıcaz acaba
of kızlarr ilişki sırasında konusuyomusunuz ...
Pozisyonlarlada alakalı olabilir belkide.Şey önerin varmı ? Pozisyonlar ile ilgili ? :)))
ya şey duydum allahım göstermesin kimseye boşalma sırasında öpüşürsen çocuk kör konuşursan çocuk sağır olurmus allah göstermesin kimseye bu yüzden sordum...
Tamamen hurafe bence :))
Biz ilişkimiz esnasında ufak çaplı konuşmalarımız oluyor herhangi bir sorunda yok.Susmaya gerek yok bence canım.Ama konuştuğumuzdada çığlıklarımız bayahı yükseliyor o yüzden konuşmamak daha iyi yaa
canım hamile kalmak için en ideal pozisyon senin altta olduğun pozisyondur... misyoner pozisyon denir hatta... ondan sonra alttan kavra belini amuda kalkar gibidur öyle biraz yorulursan koy belinin altına yastığını dik ayakları yukarı doğru dinlen...
Tamamen hurafe bence :))
Biz ilişkimiz esnasında ufak çaplı konuşmalarımız oluyor herhangi bir sorunda yok.Susmaya gerek yok bence canım.Ama konuştuğumuzdada çığlıklarımız bayahı yükseliyor o yüzden konuşmamak daha iyi yaa
bişey sölicem ya sen neden boyle konusuyosun yok pozizyon onerısı yok çığlık yükselmesi gibi
ya şey duydum allahım göstermesin kimseye boşalma sırasında öpüşürsen çocuk kör konuşursan çocuk sağır olurmus allah göstermesin kimseye bu yüzden sordum...
çocuğun varmı canım benim
böyle hurafe şeyler çok komik insanlar dahada komik... böyle şeyleri uyduranlara söylüyorum canım... insana gereksiz nifak tohumu atmaya çalışıyorlarda allahtan cahil değiliz... Ben kesinlikle bu tarz şeylere inanmam... boşalma sırasında eşime bişeyler fısıldarım öperim herşeyde yaparım bebeğimde eğer oluyosa birbirimize güzel sözler söylerken o aşağıda aktifleşmeye başladıysa babasıyla mutlu olduğumuz için oda çok mutlu bi bebiş olucak aşk bebişi olucak... ben eşime bunu söylesem beni doğrar kısa ve net
ya ilişki değilde boşalma sırasında işte...böyle hurafe şeyler çok komik insanlar dahada komik... böyle şeyleri uyduranlara söylüyorum canım... insana gereksiz nifak tohumu atmaya çalışıyorlarda allahtan cahil değiliz... Ben kesinlikle bu tarz şeylere inanmam... boşalma sırasında eşime bişeyler fısıldarım öperim herşeyde yaparım bebeğimde eğer oluyosa birbirimize güzel sözler söylerken o aşağıda aktifleşmeye başladıysa babasıyla mutlu olduğumuz için oda çok mutlu bi bebiş olucak aşk bebişi olucak... ben eşime bunu söylesem beni doğrar kısa ve net
Yasak mı ? Hep sen kimsin ki benim konuşma tarzımı yargılıyorsun ?
Evet gonca hanım :)))
yasak değil seni yargıladığım felanda yok.. sadece tuhaf geldi biraz.. aşırı geldi konusman.. sonuçta ılk kez tanıştığın ınsanlar..bu kadar acık olmasına sasırdım..ve daha acık solım erkek olmandan suphelendım..baktım yeni üyesin..daha oncedende buna benzer olaylar oldu bu sıtede..ondan sorrdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?