ama erken değilmi canım ilişkiden 3-4 gün sonra kasık ağrısı olurmu sanki adet olucakmışım gibi çok abartı bir ağrı değil... olabilirmi diyosun?
Adet ve İlişkiden 10 gün sonra sol kasığım ağrımaya başlamıştı,bir de göğüslerimde anormal bi şişkinlik oldu benim belirtilerim böyleydi,ama kafaya takmamanı öneririm akışına bırak aldırma bak öyle güzel geliyor ki bebiş inan buna..
ben ilişkiden hemen sonra duşa girerdim,iyice yıkardım ama tuttu işte tesadüf şimdi gün sayıyoruz beyefendinin gelmesi için..
Darısı en yakın zamanda başınıza,yumurtlama günü çok çok önemli mutlaka o günler yoğunlaşın...
şuanda kasığım öyle ağrıyorki sanki 5 dk sonra adet olucam
hemen kalkmışmıydın ilişkiden sonra.bu arada bebğin hayırlısıyla gelir inşallah:)
oyhh kıyamam yaa ohh iyi yapmış bak sen kimle dans ediyosun :) ben hiç dokunmadım kımıldamadım 2 saat nerdeyse sadece yastık koyun diyorlardı dışarı çıkmasın diye akrobatik hareketler bile yaptımm :) 2-3 saat wc ye bile gitmedim yolu şaşırmasın kuzucuklar diye
Ya benimde eşim korunuyo boşalmadım dedi ama ne bileyim daha iki hafta var ve bir haftadır göğüslerim ağrıyo hamilemiyim diye düşündüm test yapsam evde ne zaman belli olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?