Hamile miyim ?

jeren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
313
1
96
İstanbul
Kızlar 19 eylülde adet oldum. 24ünde bitti. 29 ve 30 eylülde eşimle ilişkiye girdik ve ikisindede içime boşaldı. bende belimin altına yastık koyup yarım saat dinlendim ve 2 saat idrara falan çıkmadım. Bu arada 25- 26 günde bir adet olan biriyim. sizce hamilelik ihtimalim nedir? çok merak ediyorum. :18:

canım daha 11 gün olmuş belli olmazki yumurtlaman yeni geçmiştir anca

ama adetin düzenliyse ve eşinde sorun yoksa ihtimalin çok güçlü:)

ne kadar güzel maşallah.ne zamandır korunmuyosun

bebek olsun diye özellikle uğraşmıyoruz. sadece eşim korunuyor ben herhangi bir önlem almıyorum ama bu sefer oda korunmadı 2 gün üst üste içime boşaldı benimde adetim biteli 5-6 gün olunca belki olur diye gerekli şartları sağlayarak yaptık. şimdide meraktan ölüyorum

ay alemsin cnm bunu anlaman için ancak en erken adet gününü beklemen gerek

1 gün arayla ilişki daha sağlıklı ama eğer yeni istediyseniz çocuğu ilk ay olmayadabilir olabilirde.ama 1 seneyi geçtiyse yinede bi dr a görün canım.gebelik öncesi kontrolünüde yaptırmış olursun

daha 10 aylık evliyiz canım şimdi test yaptım en yüksek yumurtlama tarihim 30 eylül çıktı. 10 gün sonra doktora gidicem zaten genel kontrol için kan testide yaptırsam bişi çıkarmı? bide isteyip istemediğimide bilmiyorumki çok aradayım yaa olmazsa üzülücem olursada nasıl vakit ayırıcam diye üzülücem daha çok yeni evliyiz diye dertlenicem bilmiyorum ama istiyorumda

iyice düşün taşın canım bebek ciddi bir sorumluluk.olmazsa üzülme hemen ben 1 senedir istiyorum tatlım ve adetimdee çoook düzensizdi yeni yeni düzeliyo

inşallah olur cnm sabır lazım bu iş için galiba forumda okuduklarımdan bunu öğrendim. birde çok fazla takılmamayı kafaya takmayın yazmışlar ama gelde bunu bana anlat inşallah çalışmalar en kısa zamanda sonuç verirde bebeğine kavuşursun cnm :26:

öncelikle Rabbim hayırlısını versin cnm..o yumurtlama tarihi hesaplayıcıları bazen tutturamıyor kişiye göre değişebiliyor mesela ben 33 günde adet görüyorum bana 17. gün yumurtluyorsun dedi ama ben 12. gün yumurtladım ovu. testi kullanmıştım ordan biliorum ve hissettimde doğrusu..sen düzenli görüyorsun adetini tarih tutmuş olabilir hadi hayırlısı

Son düzenleme:
anladım canım. aklımda öyle bişi olmadığı için test falan almadım oyüzden beklemekten başka çaremde yok. ne diyosunuz 10 gün sonra kan testinde bişi çıkarmı?

sağolasın canım inşallah rabbim tüm isteyenlerede nasib etsin.yinede için rahat etmezse testi yaptır.çıkabilir

tamam canım çok sağol zaten bu heyecanla ben ilk defa adet düzensizliği yaşarım herşey dahada karışır şahtım şahbaz olurum artık

yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkıyor diye biliyorum ama bu forumda okudugum çoğu yerde kişilere göre değişkenlik gösterdiğini okudum

bencede ya bizede söyle:))kafayıda takma çok yoksa olan düzeninde bozulur..neyse kızlar ben kaçar ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…