• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

oda bayaa ilginçmiş gerçekten bu durum tamamiyle insanın fizyolojisiyle alakalı heralde... ve bence çok belli başlı olmadığı ve çok ilerlemediyse hamilelik belirtiler çok kişisel ve değişken..

Pozisyonlarlada alakalı olabilir belkide.Şey önerin varmı ? Pozisyonlar ile ilgili ? :)))

ya şey duydum allahım göstermesin kimseye boşalma sırasında öpüşürsen çocuk kör konuşursan çocuk sağır olurmus allah göstermesin kimseye bu yüzden sordum...

peki arabaya bindiğinde rahatsızlık hisseden varmı benim kasık ağrım artıyor özellikle eşim kullanıyorsa (hızlıdır da) ama ben kullandıgımda sanırım dikkati başka seye verdiğimdenmidir bilmem pek bişe olmuyo indiğimde hissediyorum kasıldıgımı..bana arabaya binme diyorlar öyleyse :S

Pozisyonlarlada alakalı olabilir belkide.Şey önerin varmı ? Pozisyonlar ile ilgili ? :)))

canım hamile kalmak için en ideal pozisyon senin altta olduğun pozisyondur... misyoner pozisyon denir hatta... ondan sonra alttan kavra belini amuda kalkar gibi :D dur öyle biraz yorulursan koy belinin altına yastığını dik ayakları yukarı doğru dinlen...

ya şey duydum allahım göstermesin kimseye boşalma sırasında öpüşürsen çocuk kör konuşursan çocuk sağır olurmus allah göstermesin kimseye bu yüzden sordum...

Tamamen hurafe bence :))

Biz ilişkimiz esnasında ufak çaplı konuşmalarımız oluyor herhangi bir sorunda yok.Susmaya gerek yok bence canım.Ama konuştuğumuzdada çığlıklarımız bayahı yükseliyor o yüzden konuşmamak daha iyi yaa :D

Biz ilişkimiz esnasında ufak çaplı konuşmalarımız oluyor herhangi bir sorunda yok.Susmaya gerek yok bence canım.Ama konuştuğumuzdada çığlıklarımız bayahı yükseliyor o yüzden konuşmamak daha iyi yaa :D

çocuğun varmı canım benim

canım hamile kalmak için en ideal pozisyon senin altta olduğun pozisyondur... misyoner pozisyon denir hatta... ondan sonra alttan kavra belini amuda kalkar gibi :D dur öyle biraz yorulursan koy belinin altına yastığını dik ayakları yukarı doğru dinlen...

Alta olduğum anda çok çabuk yoruluyorum nefesim tükeniyor.Ve eşimin ağırlını kaldıramıyorum kollarım bayahı zayıf önerin için sağol ama

bişey sölicem ya sen neden boyle konusuyosun yok pozizyon onerısı yok çığlık yükselmesi gibi

böyle hurafe şeyler çok komik insanlar dahada komik... böyle şeyleri uyduranlara söylüyorum canım... insana gereksiz nifak tohumu atmaya çalışıyorlarda allahtan cahil değiliz... Ben kesinlikle bu tarz şeylere inanmam... boşalma sırasında eşime bişeyler fısıldarım öperim herşeyde yaparım bebeğimde eğer oluyosa birbirimize güzel sözler söylerken o aşağıda aktifleşmeye başladıysa babasıyla mutlu olduğumuz için oda çok mutlu bi bebiş olucak aşk bebişi olucak... ben eşime bunu söylesem beni doğrar kısa ve net :D

böyle hurafe şeyler çok komik insanlar dahada komik... böyle şeyleri uyduranlara söylüyorum canım... insana gereksiz nifak tohumu atmaya çalışıyorlarda allahtan cahil değiliz... Ben kesinlikle bu tarz şeylere inanmam... boşalma sırasında eşime bişeyler fısıldarım öperim herşeyde yaparım bebeğimde eğer oluyosa birbirimize güzel sözler söylerken o aşağıda aktifleşmeye başladıysa babasıyla mutlu olduğumuz için oda çok mutlu bi bebiş olucak aşk bebişi olucak... ben eşime bunu söylesem beni doğrar kısa ve net :D

Çok var böyle şeyler kim uyduruyorda bu kadar popüler oluyor şaşıyorum ben yaa :D

ya ilişki değilde boşalma sırasında işte...

Yasak mı ? Hep sen kimsin ki benim konuşma tarzımı yargılıyorsun ?

yasak değil seni yargıladığım felanda yok.. sadece tuhaf geldi biraz.. aşırı geldi konusman.. sonuçta ılk kez tanıştığın ınsanlar..bu kadar acık olmasına sasırdım..ve daha acık solım erkek olmandan suphelendım..baktım yeni üyesin..daha oncedende buna benzer olaylar oldu bu sıtede..ondan sorrdum..

Evet gonca hanım :)))

sizde boşalma sırasında konustunuzmu cünkü kafam o kadar dağıldıki o kadar korkuyorum ki eğer hamileysem evladımın benim yarım saatlik zevkim yüzünden o hale geleceği için cok korkuyorum allahım göstermesin bana da kimseyede öyle imtihan etmesin allah bizi...

yasak değil seni yargıladığım felanda yok.. sadece tuhaf geldi biraz.. aşırı geldi konusman.. sonuçta ılk kez tanıştığın ınsanlar..bu kadar acık olmasına sasırdım..ve daha acık solım erkek olmandan suphelendım..baktım yeni üyesin..daha oncedende buna benzer olaylar oldu bu sıtede..ondan sorrdum..

Gece gece çok güldürünüz benii yaaaa :D :D

Aşırımı geldi konuşmam çığlık dediğim için mi ?

Konu sahibi burda boşalmadan bahsediyor daha açığı yoktur değilmi ? Lütfen kavga istemeyin...

Back