• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık allah için bir bakın adetim 1 gün geçti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur baklm leke felan gelmedigi sürece umut vardır yarın olsun baklm belki güzel haber versin inslh
yani şimdilik hiçbir şey yok
normalde hep bir hafta önceden böyle ağrım olurdu kasıklarımda, göğüslerimde ama yok hayret ediyorum
normal mi ki acaba?
24 gün döngüm son üç aydır
dün bekliyordum ama gelmedi

yani şimdilik hiçbir şey yok
normalde hep bir hafta önceden böyle ağrım olurdu kasıklarımda, göğüslerimde ama yok hayret ediyorum
normal mi ki acaba?
24 gün döngüm son üç aydır
dün bekliyordum ama gelmedi
Normal her kadında belirti olmayabiliyor belirti olsa bile her kadında bir değil iyi düşün sen yarın yap bı test hayirlisyla

döngüm 24 gün
bugün 25. günüm
bundan 7 gün önce test yapmıştım, negatifti
biraz önce az bir idrar ile yaptım, böyle çıktı
kırmızı renk C çizgisine doğru gitmeye başladığı an T bu şekilde belirmeye başladı, C birkaç saniye geç belirdi
herhangi bir belirtim yok, adet belirtim bile yok
yumurtlamadan beri belim ağrıyordu, dünden beri geçti
bu sabah ağız çevremde birçok uçuk çıkartmış olarak uyandım ve birkaç gündür suya kanamıyorum, ağzım kupkuru
birde bazen peçeteye sildikçe gördüğüm yumurta akı kıvamı misali akıntı geliyor

marka: artımed
biliyorum iyi bir marka değil ama yakınımdaki eczanede sadece bunu bulabildim, sabah yine bir başka marka alıp deneyeceğim
İdrarı fazlamı damlatmistiniz ondan dağılmış olabilir ama var gibi geblik hemn çıktıysa çizgi vardır

adetimden 6/7 gün önce yaptım net negatifti
dün günümdü ama gelmeyince yaptım ve böyle oldu işte
Ya tekrar baktım teste bariz ikinci çizgi var çizgi dagılmamıs. İnşallah vardır bana da umut oldun şimdi 😁
Benim de çatlamadan sonraki 11.günüm negatif çıktı. Bata 4 gün var olsaydı cıkardı diyorum. Ama bilemedim şimdi 🥲 bi kabulleniyorum bi umutlanıyorum allak bullak oldum 😔

Ya tekrar baktım teste bariz ikinci çizgi var çizgi dagılmamıs. İnşallah vardır bana da umut oldun şimdi 😁
Benim de çatlamadan sonraki 11.günüm negatif çıktı. Bata 4 gün var olsaydı cıkardı diyorum. Ama bilemedim şimdi 🥲 bi kabulleniyorum bi umutlanıyorum allak bullak oldum 😔
şuan sen de bana umut oldun biliyor musun? dağılmamış dedin ya…
rabbim kalbi bu hasretle yanan herkesin gönlünü ferahlatsın ve bize bu müjdeyi vermeyi nasip etsin inşallah

aksine idrarım azdı, hani az olunca da pek sağlıklı yapamadım işlemi 😅 (kusura bakmayııınnn)

evet hemen belirdi burda tam net değil ama ben net olarak görebildim
O zaman vardır yine de ümitlendirmis olmayayim ama vardır kan verin yada bekleyip test yapin
Ben de artimedle öğrendim ama benim kaset testti bir arkadaşımin testte negatifti kanda pozitif belli olmuyor yani

döngüm 24 gün
bugün 25. günüm
bundan 7 gün önce test yapmıştım, negatifti
biraz önce az bir idrar ile yaptım, böyle çıktı
kırmızı renk C çizgisine doğru gitmeye başladığı an T bu şekilde belirmeye başladı, C birkaç saniye geç belirdi
herhangi bir belirtim yok, adet belirtim bile yok
yumurtlamadan beri belim ağrıyordu, dünden beri geçti
bu sabah ağız çevremde birçok uçuk çıkartmış olarak uyandım ve birkaç gündür suya kanamıyorum, ağzım kupkuru
birde bazen peçeteye sildikçe gördüğüm yumurta akı kıvamı misali akıntı geliyor

marka: artımed
biliyorum iyi bir marka değil ama yakınımdaki eczanede sadece bunu bulabildim, sabah yine bir başka marka alıp deneyeceğim
Test bozuk gibi gözüküyor yeniden deneyin. Beyaz akıntı bende de olmuştu yumurtlamadan baslayip hamileydim o ay

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 25
Back
X