sizde boşalma sırasında konustunuzmu cünkü kafam o kadar dağıldıki o kadar korkuyorum ki eğer hamileysem evladımın benim yarım saatlik zevkim yüzünden o hale geleceği için cok korkuyorum allahım göstermesin bana da kimseyede öyle imtihan etmesin allah bizi...
Gonca hanım gece gece yine güldüm benSize kim söylediyse yalan söylemiş hurafe bunlar..Tabiki zevkinizi alıcaksınız ilişki esnasında zevk almanız çocuğuzun o hale geleceğini göstermez ki mantıken bakarsak..İster konuşun ister çığlık atın hiç farketmez.Ama yinede sizin için bu konuyu doktora sorarım ama oda güler bence Korkmayın lütfen sakin olun.
sevinirim
sizde boşalma sırasında konustunuzmu cünkü kafam o kadar dağıldıki o kadar korkuyorum ki eğer hamileysem evladımın benim yarım saatlik zevkim yüzünden o hale geleceği için cok korkuyorum allahım göstermesin bana da kimseyede öyle imtihan etmesin allah bizi...
Gonca hanım gece gece yine güldüm benSize kim söylediyse yalan söylemiş hurafe bunlar..Tabiki zevkinizi alıcaksınız ilişki esnasında zevk almanız çocuğuzun o hale geleceğini göstermez ki mantıken bakarsak..İster konuşun ister çığlık atın hiç farketmez.Ama yinede sizin için bu konuyu doktora sorarım ama oda güler bence Korkmayın lütfen sakin olun.
sevinirim
Ama lütfen korkmayın :) Cinsel ilişki sonuçta insanların zevk alabilmeleri rahatlayabilmeleri içindir.İlişki esnasında zevk aldınız diye bu şekilde düşünmeniz çok hatalıdır bence.Tekrardan söylüyorum rahatlayın..
gonca hanım bakın Rabbim karı koca arasına hiçbir sınırlama getirmemiş onları bir bütün olarak yaratmıştır.Allahın yani bizi yaratanın bize yasaklamadığı şeyleri bazı insanlar böle saçmalıklar uydurarak saptırarak gündeme gelmeye çalışıyorlar bu gizli bir şirktir ağır konuşmak istemiyorum ama şu kesindir helali haram haramı helal kılmak biz insanlara haramdır..Peygamberimizin hayatında bile bizlere örnek olsun diye vardır bu konu.(yani helali haram kılmak)eşler arasında ki o mucizevi cinsel münasebet özeldir ve sınırlama yoktur dinimizde (bu konuda kesin konuşma ve yargılarımı kınamayın mesleki uğraşımdır) gönlünüzü ferah tutun böyle birşey yokturr.
Ama lütfen korkmayın :) Cinsel ilişki sonuçta insanların zevk alabilmeleri rahatlayabilmeleri içindir.İlişki esnasında zevk aldınız diye bu şekilde düşünmeniz çok hatalıdır bence.Tekrardan söylüyorum rahatlayın..
peki çok teşekkür ederim rahat olmaya çalışacağım...
Gece gece çok güldürünüz benii yaaaa
Aşırımı geldi konuşmam çığlık dediğim için mi ?
Konu sahibi burda boşalmadan bahsediyor daha açığı yoktur değilmi ? Lütfen kavga istemeyin...
kasık ağrım hafifledi sizinle konuşmaya daldım yaa biraz hafifledi...
aaaa hilal sendemi öğrencisin :)
yok cnm doktor için erken dediler ki bende öyle düşünüyorum yumurtlamadan dolayı olabilir.
Geçmiş olsun canım :))
Saat geç oldu eşin birşey demiyormu bu saate kadar pcde olduğuna
aaaa hilal sendemi öğrencisin :)
aklımdan geçeni yazdın bende diyecektim ki eşleri uyutup muhabbete dalıyoruzeşleri böle yanlız bırakırsak bebiş zor olur )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?