• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

evet hamile kalabilirsin o şekilde spermler vucut sıcaklığında 48 saat yasıyor insallah hamile kalırsın

Senin dediğin yumutrlamadan önce geçerli olmaz mı ?? benimki sonra oldu .. Sen olabilir deyince heycanlandım ama :)

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza.bende hamile miyim her ay merak ediyorum 6 ay oldu tık yok beni en üzen nokta ise 3 aydr adetlerim çok uzamaya başladı her ay üst üste bu kadar uzamazdı 2 ay önce doktora gittim sorun yok hamile kalabilirsin dedi hormon testi filan yaptı bu ay yine gecikecek sanırım böyle yaşayanlar varmı ,belki bebiş vardır dicem ama kendimi fazla kaptırmak da istemiyorum çook ozr bir süreç .son 2 aydır adetlerim biri 44 biri 47 günde geldi bu ay soğan syu içmeme rağmen 37 gün oldu yine gelmedi sizce ne yapmalıyım ,test yapmıyorum az daha bekleyim diyorum benimde sol tarafımda üşütmüş gibi ağrı var

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza.bende hamile miyim her ay merak ediyorum 6 ay oldu tık yok beni en üzen nokta ise 3 aydr adetlerim çok uzamaya başladı her ay üst üste bu kadar uzamazdı 2 ay önce doktora gittim sorun yok hamile kalabilirsin dedi hormon testi filan yaptı bu ay yine gecikecek sanırım böyle yaşayanlar varmı ,belki bebiş vardır dicem ama kendimi fazla kaptırmak da istemiyorum çook ozr bir süreç .son 2 aydır adetlerim biri 44 biri 47 günde geldi bu ay soğan syu içmeme rağmen 37 gün oldu yine gelmedi sizce ne yapmalıyım ,test yapmıyorum az daha bekleyim diyorum benimde sol tarafımda üşütmüş gibi ağrı var

stres yapma sıkma canını dicem ama stres elde olan bişey değil .. İnşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini :)

kızlar merhaba...
yazıların çoğunu okudum....daha önce uzunca süre kadınalar kulübü takip ettim..sonra çok etkilendiğimi farkettim ve takip etmeyi yazmayı bıraktım...
yine çıkmazlardayım...konuşacak kimse yok...daraldım ...2 yıldan fazladır çocuk istiyorum...yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptım ve sonrasında bir daha hamile kalamadım...
klomende kullandım olmadı...
geçen ay ilk defa gün aşırı ilişkiyi denedik olmadı ve adetim 3 gün erken geldi...bu ay ovulasyon gününden önceki gün başlayarak 3 gün ard arda ilişkiyi denedik..
18 ekim adet günüm...inşallah olmam...
son iki üç gündür karnımın alt orta kısmında ve kasıklarımda sancı var...göğüslerim ağrıdı ve geçmek üzere...
ateşlerimide son 8 gündür ölçüyorum. 2-3 ekim ovulasyon günümdü...
8 ekim 36.6 ovulasyondan sonraki 5.gün
9 ekim 36.5 6.gün
10 ekim 36.6 7 gün
11 ekim 36.6 8.gün
12 ekim 36.6 9.gün
13 ekim 36.6 10.gün
14 ekim 36.6 11.gün
15 ekim 36.6 12.gün

Kizlar sorum olucak 21 şubatta adet gördüm ben 6 da catlama iğnesi oldum 31 günde adet görüyorum bugün pembe ve kahverengi az bi lekelenmem oldu hamile olabilir miyim 23 martta adet olmam gerek goguslerim agriyo çok sık idrara gidiyorum

Back