Kızlar adetim normalde 28 gün ila 30 gün arası yaşanıyordu ama geçen ay ilk defa 38 gün sürdü hamile olduğumu zannettim ama 38. Gün eşimle ilişkiye girdiğimde adetim bir başladı neden böyle olduğumu anlamak için doktorlara gittiğimde doktor normal karşıladı stresten dolayı olmuş olabilir dedi bende o ayki hamileliği çok kafaya takmıştım buna yordum ama bu ay hiç aklımda hamilelik düşüncesi yoktu ta ki regl uygulamasında adetiniz bugün olması gerekiyor diye bildirim gelene kadar bugün döngü günümün 34. Günündeyim 2 gün önce test yaptığımda negatif çıkmıştı ama Şuan sol kasımda iğne batması gibi birşey saplanıyor ara ara geliyor ama acılı şekilde aynı şekil ara ara sağ kaşık batması yaşıyorum yani nasıl tarif edilir sanki böyle bıçak saplanır gibi akıntı olarak uzayan beyaz bir akıntım var göğüs ağrısı falan yok kist veya herhangi birşey yok herşey normal dedi doktorum ve bu ay ki ilişki yoğunluğum her gün denilebilir ama artık kafamda hiç yoktu yani acaba olmuş olabilir mi bir de birşey daha sorucam idrarda negatif kan da pozıtıf olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?