Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama hemen bir haftada belli olurmu ama ağrımıyo göğüslerim sadece dokununca acıyo...
adetde olabilir gebelikte canım.kadınların çoğunda göğüs ağrısı olur.bebek istiyomusunuz
benim de ilk belirtim göğüs dokununca ağrı ve sol kasıkta ağrıydı..
Kızlar umarım en yakın zamanda buraya hamile olduğunuzu yazarsınız takip edicem.
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah..
erken bizim için çünkü evleneli daha dört ay oldu erken olmasından geçtim ben cok korkuyorum yaaa[
bende korkuyom ama çoooook istiyom.muayene bile zor oluyom.hayırlısı tatlım.bende başta keşke korunmasaydım çokpişmanım şimdi1 yaşında çocuğum olurdu
yazmazmıyız yaa deli gibi yazarız hemdeee :) ben kasığımdaki ağrı böyle sürekli olursa kesintisiz daha fazla beklemeden doktora giderim vallai...
ne zaman ağrımaya başladı göğüslerin ...
hemen yazın mutlaka en güzeli adetini bekle gecikirsen hemen bi test yaparsın,çift çizgiyi görürsen kan testine bile gerek kalmaz,ben kan testi yaptırmamıştım..
geciken adetten 1 hafta önce falandı,ama nasıl şiştiler her ay şişerdi ama o ay ok canımı acıttı..
jeren22+ cnm valla bende aynısını diyorum benmkide psikolojik falan değil hamileleik de demiyorum ama başka bişi var yani evet ben ağrılı adet oluyorum ama düzensiz değil günüm belli daha çoookk var sağ kasıgımda batma var ayakta duramıyorum belime vuruyo ayakta durunca bebiş değilse fena üşüttüm demekki
işte benim adetim bitti ve bir hafta sonra acımaya başladı bir haftadır acıyo ve iki haftam var adetimden hemen sonra hamile kalsam iki gün içinde acır mı bu göğüsler hamilesin diye anlamadım ki cnm ya bana diiyolar adetin gecikir ve bir ay sonra yada iki ay sonra göğüsler acır diyolar ... anlamadım
kızlar ağrınız afedersiniz ama arka tarafa doğru baskıda yapıyormu hafiften?
kızlar ağrınız afedersiniz ama arka tarafa doğru baskıda yapıyormu hafiften?