• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

adetde olabilir gebelikte canım.kadınların çoğunda göğüs ağrısı olur.bebek istiyomusunuz

Ama hemen bir haftada belli olurmu ama ağrımıyo göğüslerim sadece dokununca acıyo...

Benim de ilk belirtim göğüs dokununca ağrı ve sol kasıkta ağrıydı..

Kızlar umarım en yakın zamanda buraya hamile olduğunuzu yazarsınız takip edicem.
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah..

yazmazmıyız yaa deli gibi yazarız hemdeee :) ben kasığımdaki ağrı böyle sürekli olursa kesintisiz daha fazla beklemeden doktora giderim vallai...

benim de ilk belirtim göğüs dokununca ağrı ve sol kasıkta ağrıydı..

Kızlar umarım en yakın zamanda buraya hamile olduğunuzu yazarsınız takip edicem.
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah..

ne zaman ağrımaya başladı göğüslerin ...

erken bizim için çünkü evleneli daha dört ay oldu erken olmasından geçtim ben cok korkuyorum yaaa[
bende korkuyom ama çoooook istiyom.muayene bile zor oluyom.hayırlısı tatlım.bende başta keşke korunmasaydım çokpişmanım şimdi1 yaşında çocuğum olurdu

jeren22+ cnm valla bende aynısını diyorum benmkide psikolojik falan değil hamileleik de demiyorum ama başka bişi var yani evet ben ağrılı adet oluyorum ama düzensiz değil günüm belli daha çoookk var sağ kasıgımda batma var ayakta duramıyorum belime vuruyo ayakta durunca bebiş değilse fena üşüttüm demekki

slm kızlar şöyle bir okudum geldim..dikkat ettimde genelde hepimizin 15 gun cıvarı var bat.a bi bakmişiz hepimiz hamileyiz :52::52::52::52::52::52::52:ayyyyy ne güzel olur di mi:52::52::52::52:

yazmazmıyız yaa deli gibi yazarız hemdeee :) ben kasığımdaki ağrı böyle sürekli olursa kesintisiz daha fazla beklemeden doktora giderim vallai...

hemen yazın mutlaka en güzeli adetini bekle gecikirsen hemen bi test yaparsın,çift çizgiyi görürsen kan testine bile gerek kalmaz,ben kan testi yaptırmamıştım..

ne zaman ağrımaya başladı göğüslerin ...

geciken adetten 1 hafta önce falandı,ama nasıl şiştiler her ay şişerdi ama o ay ok canımı acıttı..

hemen yazın mutlaka en güzeli adetini bekle gecikirsen hemen bi test yaparsın,çift çizgiyi görürsen kan testine bile gerek kalmaz,ben kan testi yaptırmamıştım..

geciken adetten 1 hafta önce falandı,ama nasıl şiştiler her ay şişerdi ama o ay ok canımı acıttı..

işte benim adetim bitti ve bir hafta sonra acımaya başladı bir haftadır acıyo ve iki haftam var adetimden hemen sonra hamile kalsam iki gün içinde acır mı bu göğüsler hamilesin diye anlamadım ki cnm ya bana diiyolar adetin gecikir ve bir ay sonra yada iki ay sonra göğüsler acır diyolar ... anlamadım

jeren22+ cnm valla bende aynısını diyorum benmkide psikolojik falan değil hamileleik de demiyorum ama başka bişi var yani evet ben ağrılı adet oluyorum ama düzensiz değil günüm belli daha çoookk var sağ kasıgımda batma var ayakta duramıyorum belime vuruyo ayakta durunca bebiş değilse fena üşüttüm demekki

kız bu ara herkezde var galıba kasık ağrısı dun yazdım ya ben de az daha hastahaneye gıdıcektım sıcak duş aldım corap gıymeye basladım sukur gectı hem yumurtlama donemımız hem de hava sıcak dıye acık ayakla geziyoz birzda ondan oluyo galiba:31::31::31::31:

bu havalar aldatıyo kızlar dikkat edin üşütmen.bu kasık ağrıları her ay bir umut oluyodu bana zaten :27:

işte benim adetim bitti ve bir hafta sonra acımaya başladı bir haftadır acıyo ve iki haftam var adetimden hemen sonra hamile kalsam iki gün içinde acır mı bu göğüsler hamilesin diye anlamadım ki cnm ya bana diiyolar adetin gecikir ve bir ay sonra yada iki ay sonra göğüsler acır diyolar ... anlamadım

Eğer 28 günde bir adet oluyorsan adetten 14,15,16.günler yumurtlama günleri oluyo zaten,benim de son adetim 28 ocak'tı,12 şubatta hamile kalmışım tam yumurtlama gününde..göğüslerim de 20 şubat gibi deli gibi acımaya başlamıştı ve o ay gecikmiştim..

Hee kızlar birde gecikmemden 1 ay önceki adetim o kadar azdı ki,4 gün olan adetim 2 gün ve azar azar olmuştu..Buna da dikkat edin bakalım..

kızlar ağrınız afedersiniz ama arka tarafa doğru baskıda yapıyormu hafiften?

yok canım benım kı sağ tarafta oldu sağ bacagıma vuruyodu sancısı hatta apandist mi dıye dusunduk sukur gectı apandist olsa gecmezdı sancısı herhalde:31::31::31:

kızlar peki bu eczaneden aldığımız testler bir haftalık hamilelikte bile pozitif gösterirmi yoksa bir ay sonramı test yapmak gerekiyo

benim belime çok hafif vuruyor uzanmış durumdayım şuan... arka tarafıma bide hafiften sıçrıyor popoma yani ama kasıklarım net ağrıyor...

Back